This version of the page http://www.blitz.kiev.ua/upravl456nnya-personalom-1 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-05. The original page over time could change.
Управління персоналом — Blitz
Перейти к содержимому. Перейти к навигации
Вы здесь: Главная Управління персоналом
навигация
 

Управління персоналом

 

Дирекція з персоналу виконує важливу місію в компанії. Вона є свого роду сполучною ланкою між всіма підрозділами компанії.
Порівняно невеликий колектив дирекції складається з декількох відділів і відділень, що виконують безліч завдань і функцій, пов'язаних з формуванням і роботою персоналу компанії. Дирекція включає:
      1. Відділ кадрів
      2. Відділ оцінки та навчання персоналу
      3. Відділ соціального розвитку
      4. Відділ внутрішніх комунікацій
      5. Библіотечно-поштове відділення.
До функцій, які виконують підрозділи дирекції, відноситься підбор і адаптація нових кадрів у компанії, навчання й розвиток персоналу, інформування співробітників про діяльність компанії й рішення керівництва, атестація персоналу, втілення широкої соціальної програми. Заводи, друкарня й Видавництво, що входять у холдинг, одержують всю необхідну підтримку з боку дирекції в частині роботи з персоналом. Головна  мета колективу - забезпечити максимально комфортні умови роботи кожному співробітникові компанії, починаючи від спеціалістів і робітників, і закінчуючи начальниками відділів і директорами.
 
                                                               Директор з персоналу
                                                     Валерій Валентинович Ногай

 


Powered by Plone CMS, the Open Source Content Management System

Этот сайт соответствует следующим стандартам:

  • Секция 508
  • WCAG
  • Валидный XHTML
  • Валидный CSS
  • Доступен в любом браузере