This version of the page http://platfor.ma/blog/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-04. The original page over time could change.
Блог | Платформа

БЛОГ

1 серпня 2011

Найцікавіше цього тижня (1-7 серпня)


Як відомо, хороших подій забагато не буває. Однак, це не означає, що наші організатори не мають права на літній відпочинок. На щастя, вони не відпочивають усі одночасно, тож цікавого та пізнавального нам з вами не уникнути.
 
У понеділок наші друзі з "Цікавого Києва" невтомно водитимуть киян Володимирською гіркою. А також поблизу легендарного озера Синевир (Закарпаття) розпочнеться Літня літературна школа, яку другий рік поспіль організовує літературний клуб "Маруся" і яку ви, якщо не встигли зареєструватися заздалегідь, зможете відвідати вже наступного року. 
 
У вівторок усі охочі мають нагоду поспілкуватися з випускниками однієї з провідних бізес-шкіл світу The University of Chicago Booth School of Business. А також у цей день розпочинається конкурс для українських підприємств на кращі практики забезпечення рівних можливостей, де головним призом для переможців стане річна програма членства в Європейській бізнес асоціації та профільні бізнес-тренінги.
 
Середа цього тижня проходитиме у ритмі джазу: до вашої уваги музичний концерт "Goodbye But Not Forever" від Марини Крамаренко та виступ гітариста Володимира Ліхошви у ресторації "Диван".
 
Четвер – це можливість дізнатися усе необхідне про систему електронних платежів на семінарі від бізнес-інкубатору GrowthUP. Любителів мистецтва запрошуємо до Європейської школи дизайну, де всіма своїми враженнями про Венеціанську бієнале ділитметься Надія Копаніца. А майже одночасно з цим "ЕгоЇсти" разом із школолю йоги "Ом Ананда" влаштовують вечірку із промовистою назвою "Фантастична Індія".
 
У п'ятницю розпочинається літня фотомайстерня з Михаїлом Каламкаровим. Тим, хто на неї не потрапить, радимо добряче відіспатися, адже The Not Pop Corn Movie Club запрошує на нічний перегляд 3 біографічних стрічок про британських музикантів: Єна Дьюрі, Джона Леннона та Єна Кертіса.
 
На вихідних є можливість відвідати воркшоп з Google Analytics, дізнатися про побудову продукту в стартапі від Дениса Довгополого або ж побувати на літньому таборі з кліматичного лідерства. І не забудьте про традиційну суботню дискусію у PinchukArtCentre.
 
Сьогодні розпочався серпень, а це означає, що "подієвий бум" не за горами. Ми вже почали рахувати дні до нього, а ви?

Автор замітки:
Ярослав Кобзар


0 коментарів
11 липня 2011

Найцікавіше цього тижня (11-17 липня)

 

Цього тижня в Одесі розпочинається другий Одеський міжнародний кінофестиваль, який є чудовою можливістю відпочити з користю. На фестиваль приїдуть дуже багато цікавих гостей, вони даватимуть майстер-класи в рамках Літньої школи. І, звичайно, багато різних подій будуть у Києві: журналістика, бізнес, мистецтво та кіно!

У понеділок пропонуємо відвідати презентацію й обговорення аналітичної доповіді "Нова влада: виклики модернізації", де ви зможете ознайомитися з поглядом незалежних експертів. Ввечері в арт-клубі "44" демонструватиметься стрічка "Матч-пойнт", знята режисером Вуді Алленом. Або ж можете завітати на зустріч із письменником Сергієм Жаданом, присвячену запису аудіоверсії роману "Ворошиловград".

У вівторок будуть дві бізнес-події: вранці – семінар на тему "Маркетинг у стартапі + побудова калалів" від бізнес-інкубатора GrowthUP, увечері – вебінар, присвячений провідній світовій бізнес-школі INSEAD. Або ж можете присвятити вечір походу в кіно – арт-клуб "44" знову пропонує безкоштовний показ. Цього разу демонструватиметься стрічка 2008 року "Повернення у Брайсхед", знята режисером Джуліаном Джарролдом.

Середа обіцяє багато різнопланових подій. Зранку відбудеться перше заняття Літньої школи тотального маркетингу kmbs. Ввечері доведеться обирати, куди йти: будуть екскурсія садибами Печерська, майстер-клас "Як стати організатором казкової подорожі в Індію" та концерт музики Йоганна Себастьяна Баха.

У четвер можете встигнути майже на всі цікаві події, що відбуватимуться протягом дня. Ранок почнеться лекцією на тему "Як побудувати роздрібний бізнес?". Удень відбудетсья майстер-клас "Лідерство і суспільство. Система Стіва Джобса". А ввечері - семінар з управління персоналом від МІМ-Київ. А в клубі Sullivan Room для вас виступатиме російська поетеса Віра Полозкова.

Почати п’ятницю можете лекцією Сергія Тихого на тему "Чи є в Україні власна школа журналістики? Як українські редактори і журналісти можуть зробити свої ЗМІ якіснішими і цікавішими?". Ввечері на ваш вибір три кінопокази: "Ілюмінація" та "Смерть провінціала" Кшиштофа Зануссі в центрі Леся Курбаса, "Кримінальний роман" Мікеле Плачідо в арт-клубі "44" та особливий показ – демонстрація стрічки "Дикун" Ласло Бенедека з Марлоном Брандо в головній ролі, що відбуватиметься просто неба.

Якщо збираєтеся їхати в Одесу на відпочинок, то там у суботу можете сходити на майстер-клас Джона Малковича, що відбудеться в рамках Одеського міжнародного кінофестивалю. Або ж, якщо до Одеси не дістанетеся, відвідайте майстер-клас з фотографії "Способи вибудови різних світлових схем" або суботню дискусію в PinchukArtCentre на тему творчості ісландсько-датського художника Олафура Еліассона. А якщо в неділю будете у Львові, то там сходіть на концерт гуртів MONO (Японія) та New Century Classics (Польща).

Автор замітки:
Наталія Лєксау

0 коментарів
27 червня 2011

Найцікавіше цього тижня (27 червня-3 липня)


Цього тижня стартує альтернативна платформа мистецької освіти від TanzLaboratorium, в рамках якої відбуватимуться численні лекції і дискусії, продовжується тиждень грузинського кіно, а вкінці тижня - пройде конференція з фандрайзингу Rise It!

У понеділок у Пирогово відбудеться соціальний проект Your Asia, метою якого є поширення ідей міжнародної толерантності. Вдень пройде екскурсія секретними місцями Києва. А ввечері та вночі пропонуємо відвідати показ забороненого цензурою кіно. В клубі "44" - виступ джаз-бенду Олексія Боголюбова.

У вівторок відвідайте лекцію "Від комунального до спільного", присвячену російському мистецтву 1980-2000-х років, що відбудеться в рамках мистецько-освітнього проекту "Перформативність". Її проведе відомий мистецтвознавець і критик Віктор Мізіано.

В середу розпочнеться дводенний майстер-клас-тренінг "Як створити свій бізнес в інтернеті з нуля?", після якого можете сходити в кіно: на показ грузинської стрічки "Три будинки" або на ретрострічку "Вбивство" Стенлі Кубрика. У Міжнародній академії маркетингу - засідання клубу "Marketing Jazzz".

У четвер відбудеться семінар "Прозорість влади та доступ до інформації", спрямований на роз’яснення аспектів взаємодії громадян з органами влади. Також можна сходити на лекцію Олександра Мукомєлова для дизайнерів "Red dot як точка відліку" та лекцію-демонстраціяна тему "Метод композиції реального часу" для любителів перформансу. У Единбурзькій бізнес-школі - відкрита лекція Сергія Гвоздьова з проектного менеджменту.

У п’ятницю можете відвідати семінар "iPad у медіа", що відбудеться в рамках програми "Журналістика цифрового майбутнього". Ще можете з’їздити на фестиваль "Трипільське коло", де пройде форум відновлювальної енергії EnergyCamp, а повернувшись увечері до Києва – сходити на джазовий концерт гурту Braty bluzu. А у кнайп-клубі "Купідон" цього вечора дискутуватимуть про українські мистецькі інститутції.

На вихідних пропонуємо практичну конференцію з фандрайзингу "Raise It", майстер-клас для рекламістів "Замовник vs. агентство", творчу зустріч із фотографом Євгенієм Мохорєвим і традиційну суботню дискусію в PinchukArtCentre, яка цього разу буде присвячена творчості Олафура Еліассона.
 
Плануйте тиждень так, щоб нічого не пропустити. Нові знання обов`язково знадобляться.

0 коментарів
22 червня 2011

Онлайн-трансляція Startup Crash Test #23: Women and IT


Платформа, завдяки організаторам Startup Crash Test, дає можливість усім хто не встиг потрапити на захід, подивитися його онлайн. Прямо тут, на цій сторінці. Наступний SCT буде присвячено Жінкам у сфері IT.

Початок трансляції: 24 червня 2011 року з 16:00.



Нас цікавить як жінки-підприємці впливають на інтернет-бізнес і як інтернет-бізнес впливає на них. Ми зібрали найсильніших спікерів і представимо найцікавіші проекти.

Свою участь підтвердили такі чарівні жінки у сфері IT:

- Оксана Матвійчук, генеральний директор «УМХ Онлайн»;
- Оксана Завойко, директор цифрового агенства Prodigi;
- Марія Захарченко, директор рекламної інтернет мережі Httpool в Україні;
- Тетяна Гриньова, директор IZUM.ua

Для тих, хто все ж бажає прийти особисто - місце проведення вже звична стара-добра 101 аудиторія 7го корпусу КПІ.
Початок реєстрації о 15:30. Не запізнюйтесь! 15-хвилинне запізнення не канає навіть для жінок. В інтернеті всі рівні!

0 коментарів
20 червня 2011

Найцікавіше цього тижня (20-26 червня)





Вітаємо усіх читачів та друзів «Платформи»! Цього тижня у Києві - «Країна Мрій», історичні дискусії, фотографічні майстер-класи та як ніколи багато хорошого кіно.

У понеділок матимете нагоду побачити, за що ж українка Марина Врода отримала нагороду в Каннах – у Будинку Кіно показуватимуть стрічку «Крос» та інші фільми вітчизняних режисерів. Крім того, у "Кругозорі" вам розкажуть, як без проблем отримати Шенгенську візу, а у театрі Івана Франка відбудеться акустичний концерт легендарного БГ.

У вівторок на вас чекає лекція професора Ханса Рослінга, одного з найбільш відомих спікерів TED.com. У німецькому посольстві - лекція про німців та українців у 41-му році від історика Франка Гольчевскі. Також у вас буде нагода переглянути французьку гангстерську баладу 1962 року "Стукач" або відвідати елітний майстер-клас про новинки дизайну.

У середу у клубі прикладної екології спілкуватимуться про те, наскільки реально створити екологічно чистий світ власними руками, а Art-UA розкаже про унікальний світ архітектури Фріденсрайха Хундертвассера. Також запрошуємо на творчу зустріч з аніматором та кіно продюсером Валерієм Бабичем та на вечірку велосипедистів Pedali Party.

У четвер ChernihivPhotoFest влаштовує ретроспективу «одного з 12 кращих фільмів усіх часів і народів» - «Земля» Олександра Довженка. Крім цього ви зможете відвідати екологічні майстер-класи в рамках ЕкоЧетверга або послухати у Будинку вчителя дискусію про Другу світову. Завершувати робочий тиждень ми рекомендуємо на Днях грузинського кіно в Україні, зокрема, на кінопоказі стрічки "Рене їде в Голівуд" Аліко Тсабадзе.

У суботу розпочинається етнофестиваль «Країна Мрій» : це і книжкові читання та виставки, і майстер-класи з українських традиційних мистецтв, і ще багато цікавих міні-подій. Тих, хто вдосталь наситився нашою автентикою, запрошуємо на майстер-класи з японських традиційних мистецтв або на традиційну суботню дискусію в PinchukArtCentre.

Ну а завершити тиждень можна на фотографічних заняттях "Репортаж від А до Я" у ТЦ «Плазма» та "Аналіз фотографії. Повернення до мистецтва" у «Я-Галереї». Також у Києві відбудуться англомовна психологічна дискусія, традиційні лекції у Київському Планетарії та кінопоказ грузинських короткометражних стрічок.

Відвідуйте заходи, переглядайте трансляції та заходьте до нас на platfor.ma і нехай спека не завадить вам насолодитися освітнім життям Києва. Обіцяють дощі ;)

Автор замітки:
Ярослав Кобзар


0 коментарів
  • Сторінки:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Наступна
 
НОВІ ПОДІЇ
ДИЗАЙН І АРХІТЕКТУРА
Без лектора

Відкритий захист дизайнерських кваліфікаційних робіт

ХОБІ
Лопатіна Маргарита

Екскурсія: "Секретний Київ"

ХОБІ
Без лектора

Майстер-клас із декупажу

Усі події
© Платформа, 2010-2011.
Використання матеріалів сайту дозволено тільки за наявності активного гіперпосилання на джерело.
Всі права на тексти, зображення і відео належать їх авторам.
ВХІД


Забули пароль?
УВІЙТИ
Ще не з нами? Зареєструйтесь!
Если вы зарегистрированы на Facebook, вы можете войти на сайт, используя имеющийся аккаунт.