This version of the page http://platfor.ma/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-04. The original page over time could change.
Про проект | Платформа

ПРО ПРОЕКТ



Нові ідеї і технології стрімко змінюють світ. Незмінним залишається лише прагнення людини до саморозвитку і якісних знань. Тепер освіта не закінчується ніколи, і триває впродовж всього життя.

Ми віримо в те, що довіра, амбітні ідеї і здатність людей ділитися досвідом здатні кардинально змінити країну на краще.

Цей сайт запущено у 2010 році, як спільноту для тих, хто поділяє цінності розвитку, освіти, особистісного і професійного зростання. Ми постійно працюємо над його вдосконаленням.

Ми прагнемо об'єднати та надихнути наукові, бізнесові, громадські, творчі спільноти в Україні задля ефективної передачі успішного досвіду та генерації нових ідей та проектів. Наша мета, місто за містом, збирати всі яскраві корисні події на одному ресурсі.

Наш проект - це платформа для зустрічей із людьми, ідеями та тим світом, який варто відкрити для себе. Це місце для зустрічі для тих, хто шукає нове.

Ми будуємо зручну освітню екосистему, яка дасть можливість нашим читачам легко знайти, відвідати чи переглянути лекції.

Тільки за останній рік ми зустріли десятки, сотні талановитих молодих людей які розуміють важливість якісної освіти. Кожен з них працює над поширенням знань у своїй великій або маленькій спільноті.

Ми хочемо об’єднати ці спільноти у один великий потік якісних освітніх подій, та дати організаторам простий і зрозумілий інструмент поширення інформації.

Якщо у вас є ідея — пишіть нам.
 
НОВІ ПОДІЇ
ДИЗАЙН І АРХІТЕКТУРА
Без лектора

Відкритий захист дизайнерських кваліфікаційних робіт

ХОБІ
Лопатіна Маргарита

Екскурсія: "Секретний Київ"

ХОБІ
Без лектора

Майстер-клас із декупажу

Усі події
© Платформа, 2010-2011.
Використання матеріалів сайту дозволено тільки за наявності активного гіперпосилання на джерело.
Всі права на тексти, зображення і відео належать їх авторам.
ВХІД


Забули пароль?
УВІЙТИ
Ще не з нами? Зареєструйтесь!
Если вы зарегистрированы на Facebook, вы можете войти на сайт, используя имеющийся аккаунт.