This version of the page http://www.lordproteus.org.ua/p231.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-04. The original page over time could change.
[ESC2011]Show must go on! @ [LP]Personal » Мій персональний блоґ - LiteDiary
 

[LP]Personal

  • Фріланс
  • Найкраще
  • Про блог
  • Про мене

[ESC2011]Show must go on!

Вітаю Україну з вдало обраним представником на Євробаченні 2011!

Що ж стосовно процедури та організації національного відбору... це жахіттє.

І жахіттє, мушу визнати, просто капітальне. Чому?.. Спробуємо об'єднати у єдиний список...

  • Жахливі ведучі
    Так-так, схоже про репетиції ці люди ніколи нічого не чули. Не читали ані весь сценарій, ані власну роль. Не читали перелік конкурсантів. Не чули про імпровізацію. Це жах. Шустер в якості ведучого конкурсу - цікава ідея. Така ж як зав'язати лису писок та запхати до курятника.
  • Жахлива етика
    Що означає "как их там" перед виступом чергового колективу?.. А вам би таке сподобалось?.. Ні?.. А "кого я там забыл назвать"?.. Отож бо й воно.
  • Жахлива робота операторів
    Кожна композиція з неналаштованим мікрофоном?.. Схоже на препаскудний жарт. А ні, це й справді було в прямому ефірі. Отакої.
  • Жахливе жюрі
    Задля справедливості уточню, що мова йде конкретно про одну абсолютно нечемну особу. З Банкової. Отакий ось вельми прозорий натяк. Вибачте, але нормально ставитись до ситуації, коли на сцені стоїть переможниця конкурсу (і більше нікого), а особа з жюрі довго й старанно розписує, яка чудова була інша учасниця... Це злочин проти людства.

Звісно, я опускаю безнадійні недоліки організації у вигляді "чистки" сайту від логічної критики, незрозумілих кардинальних змін у голосуванні за лічені хвилини...

Звісно, я опускаю безнадійно слабкий склад учасників цього року - так, це було убого. Жодної пісні українською і близько 50/50 розділ між російською та англійською - це нонсенс. Вдалі виступи можна полічити на пальцях однієї руки. І ще лишаться...

І серед усього цього негативу один момент лишається приємним і це безмежно радує - перемогла справді достойна учасниця з чудовим вокалом, чудовою піснею та чудовою постановкою (щоправда, телеглядачі цього оцінити так і не змогли через нищівно нікудишню роботу операторів, які повністю ігнорували постановку виступу) - Міка Ньютон, яка й представлятиме Україну у Дюссельдорфі.

Успіху!




Прокоментуйте!







 
Хостинг сайту: EOMY.NET