This version of the page http://www.lordproteus.org.ua/p220.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-04. The original page over time could change.
Блоґер онлі, онлі .ком? @ [LP]Personal » Мій персональний блоґ - LiteDiary
 

[LP]Personal

  • Фріланс
  • Найкраще
  • Про блог
  • Про мене

Блоґер онлі, онлі .ком?

Навіяно, власне, наступним постом безлімітчика...

Сам підхід, м'яко кажучи, дивний, звісно. Навіть дуже дивний...

По-перше, розглядати блоґ-платформи виключно з точки зору монетизації - це абсурд. Чому так? Бо зазвичай їх використовують для ведення блоґу без витрат - а не отримання прибутку (інакше користувач зіткнеться із технічними обмеженнями, незалежно від платформи, що погіршить, власне, прибутковість).

По-друге, сам факт згадування у пості виключно трьох платформ (LJ, WP & Blogger-стар) - навіює думки про неознайомленість автора із сегментом (ви ж не повірили всерйоз, що в Тенетах 3(!) пристойних блоґохостинги?..

По-третє... звісно, заточеність Blogger під AdSense - це супер. Але а) AdSense геть не завжди ідеальний вибір для монетизації (навіть, я б сказав, вкрай рідко); б) AdSense для українського користувача й досі залишається проблематичним джерелом прибутку; в) логічно, враховуючи, що сам Blogger Google окуповує з власного ж AdSense.

По-четверте (і не певен, що останнє), дивує наступна цитата:

на ньому заробляють на гугл АдСенс (якщо відвідуваність дозволяє), або в такий спосіб, який абсолютно ніяк не залежить від технічного оснащення блогу: пряма реклама в постах, розміщення рекламних банерів (знову ж таки, це пряма домовленість із рекламодавцем)
Що стосується бірж лінків - більшість систем просто недоступні (якщо просять завантажувати на фтп якісь папки, файли - звісно, це недоступно в даному випадку)

Власне, нехай і не з такою "заточеністю", але використовувати як AdSense, так і (тим паче) незалежні від технічних обставин засоби можна на будь-якому блозі узагалі - навіть на "несерйозному" Diary.ru.

А ще є чудові українські проекти... але кого то турбує, ге?

Схилім коліна перед Google

P.s.: LaSet був цілком правий



  1. Коментарі (1):


  2. Всевидяче Око · Сайт · 19 вересня 2010 | 05:44 pm
     

    Думаю той блогер ТРІШКИ поспішив, тому так вийшло )))

    Відповісти
     

Прокоментуйте!







 
Хостинг сайту: EOMY.NET