This version of the page http://www.legalweekly.com.ua/rubric/?uid=33 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-04. The original page over time could change.
Корпоративне право \\ Рубрики \\ Правовий тиждень


 Юридичний форум  Судочинство  Держрегулювання  Актуальне інтерв’ю  Виборче право  Конституційне право  Житлове право  Міжнародне право  Корпоративне право  Фінансове право
Всі рубрики
Корпоративне право

Аналіз змін до ЗУ «Про акціонерні товариства» // №12-13 (242-243) | 29 березня 2011

2 березня 2011 р. набрав чинності Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про акціонерні товариства» щодо вдосконалення механізму діяльності акціонерних товариств» (далі – Закон).

«Розмивання» часток // №6-7 (236-237) | 15 лютого 2011

Вступ нового учасника до товариства без переходу до нього частки (її частини) іншого учасника у статутному капіталі товариства відбувається шляхом здійснення новим учасником вкладу до статутного капіталу товариства, внаслідок чого статутний капітал товариства підлягає збільшенню.

Вступ нового учасника до ТОВ // №6-7 (236-237) | 15 лютого 2011

Вступ до товариства з обмеженою відповідальністю нового учасника без переходу до нього частки (її частини) іншого учасника у статутному капіталі товариства залишається проблемою вітчизняного корпоративного права.

Офшорні компанії: де, як, коли // №3-4 (233-234) | 25 січня 2011

В сучасних умовах при структуруванні та реструктуризації бізнесу важливу роль відіграють офшорні компанії. Даючи визначення офшорної компанії, ми не маємо на увазі перелік, встановлений Кабінетом міністрів України, а звертаємося до загального значення цього терміна, згідно з яким це компанія, що користується пільгами у сфері оподаткування та звітності і здебільшого не здійснює діяльність у країні реєстрації.

Окремі аспекти запропонованих змін до Закону про АТ // №45 (223) | 9 листопада 2010







Співробітництво

Газета «Правовий тиждень» пропонує систему співробітництва з юридичними фірмами. Вона включатиме платне розміщення новин компаній в рубриці «Новини Юрфірм». Сподіваємось, що така форма співпраці дозволить Вам вигідно, а головне оперативно позиціонувати себе на сучасному ринку юридичних послуг.

Докладніше...

 

З 1 січня 2010 року газета «Правовий тиждень» вводить нову систему співпраці в напрямку медіа-партнерства. Вона включатиме розміщення рекламних макетів в газеті «Правовий тиждень» та на Інтернет сторінці www.legalweekly.com.ua за пільговими цінами.

Докладніше...

Розміщення реклами

Видавнича організація «Юридичний світ» пропонує вигідне розміщення Вашої реклами у всеукраїнському інформаційно-правовому щотижневику «Правовий тиждень».











Автошкола цены, на что обратить внимание. | Необходимые вам, контактные линзы купить вы можете в нашем магазине. | автоматическое пожаротушение
Останній номер
№22-23 | 7 червня 
Тема тижня:
Юридична освіта
Тема тижня
  • Вік живи – вік учись!
  • Був спудей, а став - юрист
  • Професія для душі


«Правовий тиждень» — щотижнева інформаційно-правова газета.

Передплатний індекс: 96070.

Реєстраційне свідоцтво: КВ №11467-340Р від 7 липня 2006 р.

Засновник та видавець: ТОВ «Юридичний світ».

© 2006-2011 «Правовий тиждень»