This version of the page http://www.legalweekly.com.ua/article/?uid=2344 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-04. The original page over time could change.
«Презумпція податкової винуватості»: у пошуках позитиву \\ Статті \\ Правовий тиждень


 Юридичний форум  Судочинство  Держрегулювання  Актуальне інтерв’ю  Виборче право  Конституційне право  Житлове право  Міжнародне право  Корпоративне право  Фінансове право
Всі рубрики
«Презумпція податкової винуватості»: у пошуках позитиву

Яцунський Георгій
«Правовий тиждень»

Податкову «біблію» прийнято, опротестовано соціумом, ветовано Президентом і вдосконалено з урахуванням його поправок. Чи досягнуто баланс між інтересами держави і платників податків – питання риторичне, адже незадоволені реформою завжди знайдуться. Інше питання – чи є багатостраждальний Податковий кодекс України прогресивнішим для економіки, ніж чинне податкове законодавство.

Відповісти на це запитання намагалися учасники фінансового прес-клубу, до якого входять представники банківського сектора, інвестиційного бізнесу та фондового ринку.

‹...›

Повний текст статті







Співробітництво

Газета «Правовий тиждень» пропонує систему співробітництва з юридичними фірмами. Вона включатиме платне розміщення новин компаній в рубриці «Новини Юрфірм». Сподіваємось, що така форма співпраці дозволить Вам вигідно, а головне оперативно позиціонувати себе на сучасному ринку юридичних послуг.

Докладніше...

 

З 1 січня 2010 року газета «Правовий тиждень» вводить нову систему співпраці в напрямку медіа-партнерства. Вона включатиме розміщення рекламних макетів в газеті «Правовий тиждень» та на Інтернет сторінці www.legalweekly.com.ua за пільговими цінами.

Докладніше...

Розміщення реклами

Видавнича організація «Юридичний світ» пропонує вигідне розміщення Вашої реклами у всеукраїнському інформаційно-правовому щотижневику «Правовий тиждень».











Останній номер
№22-23 | 7 червня 
Тема тижня:
Юридична освіта
Тема тижня
  • Вік живи – вік учись!
  • Був спудей, а став - юрист
  • Професія для душі


«Правовий тиждень» — щотижнева інформаційно-правова газета.

Передплатний індекс: 96070.

Реєстраційне свідоцтво: КВ №11467-340Р від 7 липня 2006 р.

Засновник та видавець: ТОВ «Юридичний світ».

© 2006-2011 «Правовий тиждень»