This version of the page http://www.kgi.edu.ua/ua/04.08.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-04. The original page over time could change.
Кафедри -> Романо-Германської фiлологiї
 
 

Кафедра міжнародних відносин

Кафедра міжнародних відносин займається підготовкою бакалаврів та спеціалістів з міжнародних відносин. У складі кафедри висококваліфіковані фахівці. 85% викладачів мають наукову ступінь докторів та кандидатів наук, із них майже половина має практичний досвід дипломатичної діяльності в Міністерстві Закордонних Справ та в дипломатичних представництвах України за кордоном.

На кафедрі викладаються такі професійнозорієнтовані дисципліни як: історія дипломатії, міжнародні відносини та зовнішня політика, дипломатична та консульська служба, міжнародне публічне право, дипломатичний протокол і етикет, теорія переговорів, конфліктологія, практика дипломатії, зовнішня політика країн Європи, Азії, Африки, Північної та Південної Америки, теорія міжнародних відносин, стратегічні дослідження світової політики, основи геополітики та геостратегії, проблеми національної безпеки України та ін.

На факультеті міжнародних відносин працює студентське наукове товариство "Євроклуб", яке надає змогу студентам брати участь в міжнародних конференціях та семінарах, відвідувати зарубіжні ВУЗи та міжнародні організації.

Київський гуманітарний інститут співпрацює з Ланкастерським Університетом (Велика Британія), розроблена спільна програма, за якою професорський склад Ланкастерського Університету щорічно викладає професійнборієнтовані дисципліни для студентів старших курсів факультету. Згідно Ланкастерської програми дисципліни викладаються з двох спеціалізацій: міжнародні відносини та дипломатія, міжнародні відносини та міжнародне право. До викладання дисциплін з кожної спеціалізаії залучені кращі вчені України, дипломати, представники Національної Академії Наук.

На факультеті періодично проводяться зустрічі з представниками іноземного дипломатичного корпусу.

!--магистратура -->

МАГІСТРАТУРА

Кафедра міжнародних відносин готуе фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня "магістр".

  1. На навчання за рівне "магістр" рекомендуються на конкурсній основі особи, якіздобули фахову базову віщу освіту в акредитованих ВУЗ-ах, мають поглибленні знання з обраної спеціальності, виявили творчі здібностінауково-дослідної, науковопедагогічної діяльності та в процесі навчання досягли найвищих показників успішності.
  2. Зарахування на навчання за рівнем "магістр" проводиться до 15 липня 2006 року на підставі результатів конкурсу та укладених договорів.

  web@kgi.edu.ua