This version of the page http://www.ztoe.com.ua/index-old.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-03. The original page over time could change.
Житомиробленерго
 
КОМПАНІЯ
Новини
Слово Голови Правління
Гімн
Про Компанію
Структура
Правління
Виробничі служби
Райони електричних мереж
Дошка пошани
Історія
Музей
Благодійність
Фотогалерея
Технології
Наша газета

СПОЖИВАЧАМ
Тарифи
Оголошення
Роз'яснення
Електробезпека
Нормативна база
Послуги
Ваш рахунок
Корисні посилання

АКЦІОНЕРАМ
Відомості
Оголошення
Річні звіти

ЗВОРОТНИЙ ЗВ'ЯЗОК
Контакти
Редколегія сайту
Консультаційний центр
Запитання
Гаряча лінія
Телефон довіри
Скарги та повідомлення

РОБОТА
Вакансії
Надати резюме






Пропозиції щодо наповнення сайту: ,
т.(0412)40-20-62


   
 

Шановні друзі!

    Сьогодні ПАТ "ЕК "Житомиробленерго" потужно розвивається: у результаті процесів реорганізації та розбудови здійснено розширення можливостей для контактів та піднесення престижу компанії, впроваджено нову структуру управління за напрямками діяльності, по області та у м.Житомирі створено розгалужену мережу інформаційно-консультаційних пунктів, результативно працюють принципово нові служби та відділи.
    Позитивні зміни вже відчули споживачі, яких обслуговує ПАТ "ЕК "Житомиробленерго", насамперед, це виразилося у  підвищенні надійності електропостачання та якості електричної енергії, постійною є готовність компанії активно співпрацювати з споживачами для досягнення оптимального і взаємовигідного результату у вирішенні актуальних проблем енергокористування. Розвиваючи цю позитивну тенденцію, компанія тяжіє до максимальної відкритості, прозорості у своїй роботі, досягаючи повної поінформованості споживачів щодо питань користування електроенергією, розрахунків за її використання, взаємостосунків постачальників електроенергії з підприємствами, установами, організаціями, мешканцями нашої області.
    Протягом останніх років впроваджено ряд заходів щодо поліпшення стану розрахунків за спожиту електроенергію, внаслідок чого компанія 100% розраховується з ДП "Енергоринок" за куповану електроенергію. Проводиться значна робота із зниження витрат електроенергії в електромережах при її транспортуванні. Менеджмент Компанії успішно вирішує завдання щодо впровадження новітніх технологій, технічного обладнання та підходів до обліку відпущеної електроенергії.
    Керівні органи Компанії - спостережна рада та правління, незважаючи на всі негаразди та труднощі, висловлюють впевненість в успішності обраної фінансово- господарської політики ПАТ "ЕК "Житомиробленерго" та здійснюють все можливе для забезпечення надійного та якісного електропостачання споживачів, створення гідних умов праці для працівників компанії.
    Я впевнений, що наш інтернетсайт стане ефективним засобом інформування всіх зацікавлених електроенергетикою, складовою частиною формування позитивного іміджу ПАТ “ЕК “Житомиробленерго” серед наших споживачів, клієнтів, партнерів. Маю надію, що сайт стане засобом подальшого вдосконалення корпоративної культури серед працівників енергокомпанії, трибуною для висловлення пропозицій, зауважень, вдосконалень, обговорень наших важливих питань, проблем та завдань. Вітаючи відвідувачів сайту, наших працівників, закликаю до співпраці, до спілкування, до комунікації найширше коло громадян. Висловлюю надію, що на сторінках нашого сайту ви завжди найдете цікаву і потрібну інформацію, яка виявиться корисною для найширшого загалу відвідувачів та сприятиме розвиткові важливої галузі економіки нашої незалежної держави – електроенергетики!

 

З повагою,
Голова Правління
А.В. Левицький