This version of the page http://kiev.pravda.com.ua/news/4cda8e6609f33/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-03. The original page over time could change.
У ТРК "Київ" забрали ліцензію | Українська правда - Київ

У ТРК "Київ" забрали ліцензію

Версія для друку     Додати коментар
10.11.2010  14:21

Нацрада з питань телебачення і радіомовлення відмовила ТРК "Київ" продовжити ліцензію на ефірне мовлення на 30-му телеканалі у Києві і виставила частоту на конкурс.

Про це заявила заступник голови Нацради Лариса Мудрак, повідомляє Телекритика.

За її словами, компанія має три попередження і один штраф, тобто найбільше санкцій з усіх мовників.

Присутній на засіданні Нацради перший заступник голови КМДА Олександр Попов сказав, що КМДА зацікавлена у продовженні строку дії ліцензії ТРК "Київ", тому що прагне брати учать у впливі на інформаційну політику, в тому числі за рахунок комунальних ЗМІ, яким є ТРК "Київ".

Однак він зазначив, що цього року дефіцит міського бюджету становить 1 млрд. 700 млн. гривень, тому наразі не може йтися про збільшення фінансування телекомпанії.

КМДА робить ставку на прийняття бюджету на 2011 рік зі збільшенням фінансування ТРК "Київ". Також він запропонував проміжний варіант, а саме дозволити мовити компанії на перше півріччя 2011 року, щоб засвідчити готовність до змін.

Члени Нацради, обговорюючи питання, звертали увагу на безпрецедентну кількість порушень ТРК "Київ".

Оксана Єлманова, зокрема, запропонувала телекомпанії "почати все з чистого аркуша", тобто взяти участь у конкурсі, на яку буде виставлено частоту.

Перший заступник голови Нацради Оксна Головатенко запропонувала, у разі якщо Національна рада відмовить у продовженні строку дії ліцензії, щоб компанія мовила доти, доки не будуть напрацьовані конкурсні умови.

Голова Нацради Володимир Манжосов відзначив, що компанія мовитиме аж до підбиття підсумків конкурсу, оскільки такою є звична практика Національної ради.

У свою чергу в.о. генерального директора ТРК "Київ" Дмитро Джангіров заявив, що всі терміни розгляду заяву компанії про продовження ліцензії вже спливли (строк дії ліцензії закінчився 28 жовтня), тому ліцензія мала бути продовжена автоматично.

Також він сказав, що компанія вже оскаржила дії Національної ради в суді, і крім того, звернув увагу, що ТРК "Київ" має ліцензію №1232, а Нацрада на усіх засіданнях розглядала ліцензію №1174, про яку Джангірову нічого не відомо.

Коментарі - 5
Parasolka _ 11.11.2010 00:55
ТРК Київ - нормальний канал. Якщо його Попов прибере до рук, то про канал і про свободу слова на ньому можна буде забути.
Відповісти | З цитатою
paulsokol _ 11.11.2010 00:43
Да я бы вообще временно перенес столицу в Донецк или в Кончу-Заспу с Вышгородом - пробок будет меньше и вони...
Відповісти | З цитатою
Aresta _ 10.11.2010 18:39
Підтримую: нехай на Київ мовить ТРК Донецьк))) Втім, не думаю, що і у ТРК Київ було багато симпатиків, хіба що зомбі наркобарончика Сандея та Коксмана. Тому в ТРК Донецьк глядачів-киян взагалі не буде)))
Відповісти | З цитатою
Klawa _ 10.11.2010 18:10
Не... Даешь канал "Даунбасс"
Відповісти | З цитатою
rem11 _ 10.11.2010 14:26
Правильно!!!! Даєш телеканал "Донецьк"
Відповісти | З цитатою
Подивитися всі коментарі або додати свій
    НАЙГОЛОВНІШЕ
"Київську фортецю" хочуть приватизувати?
Мерія орендує "Опелі" дорожчі за Лексус
Ізраїльське посольство не знає про громадянство Черновецького
Інтернет для киян подорожчає
На Печерську зріє черговий будівельний скандал
    ПУБЛІКАЦІЇ
17
Влада
26.07, 14:24

ПоповоМАФоМахія по-київському

Загалом же війна з МАФами веде до того, що у програші опиняються і дрібні та середні торговці, і велика маса малих та середніх виробників, і переважне число столичних мешканців – тих, хто змушений не шикувати, а рахувати гроші.
Жителі Конча-Заспи між собою не спілкуються, а простих людей не підпускають навіть до берега
Київ перетворюється на місто без питної води?
Стратегія Києва: не хочу жити в такому Києві-2025
    КОЛОНКА АВТОРА
27.07.2011, 13:59
Владимир Бондарь

Вернут ли участок в парке Малышко киевлянам?

Это была банальная подмена документов по земельному участку. Депутаты, принимая подобные решения, не часто утруждают себя чтением сопутствующей документации
Авторизація
Для авторизації використовуйте ті самі ім'я і пароль, що і для коментування публікацій на "Українській правді".


Якщо ви новий читач, будь ласка, зареєструйтесь
Забули пароль?
Ви можете увійти під своїм акаунтом Facebook