This version of the page http://unp.org.ua/index.html?action=ShowNews&id=113 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-02. The original page over time could change.
УКРАЇНСЬКЕ НАРОДНЕ ПОСОЛЬСТВО На головну сторiнку Карта сайту Написати листа
25.06.2010

 

УРОЧИСТЕ ЗІБРАННЯ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДНОГО ПОСОЛЬСТВА  

НАПЕРЕДОДНІ ДНЯ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

 

25 червня 2010 року напередодні Дня Конституції України у резиденції «Малий Маріїнський палац» відбулося Урочисте зібрання Українського Народного Посольства.

Під час зібрання громадяни, які найбільш активно сприяють формуванню позитивного міжнародного іміджу України, беруть участь у благодійній діяльності були відзначені почесними нагородами Українського Народного Посольства: ОРДЕНОМ «НАРОДНИЙ ПОСОЛ УКРАЇНИ», ОРДЕНОМ КОРОЛЕВИ АННИ ЯРОСЛАВНИ, ОРДЕНОМ СЛАВИ, ОРДЕНОМ ПОШАНИ, ОРДЕНОМ СВЯТОГО МИКОЛИ ЧУДОТВОРЦЯ, ОРДЕНОМ «ЗА ВИСОКИЙ ПРОФЕСІОНАЛІЗМ».

Вручали  Почесні  нагороди перший Президент України, Герой України, Народний  Посол  України Леонід  Макарович Кравчук і президент  Українського  Народного  Посольства, академік  Української  Технологічної   Академії   Ігор  Романович Приставський.

В якості почесних гостей були запрошені заступник міністра культури і туризму України Бенч Ольга Григорівна і заступник голови Державної служби туризму і курортів Сьомкін Серій Вікторович.

Солісти Національного академічного хору ім. Г. Верьовки дарували присутнім українську пісню і чудовий настрій.

Довідково:

ОРДЕН «НАРОДНИЙ ПОСОЛ УКРАЇНИ» заснований з метою відзначення Народних Послів України за багаторічне ефективне сприяння національним інтересам України у сфері міжнародного спілкування.

ОРДЕН КОРОЛЕВИ АННИ ЯРОСЛАВНИ вручається за утвердження позитивного міжнародного іміджу України. Орден заснований на честь Королеви Франції Анни Ярославни – дочки Великого Київського князя Ярослава Мудрого, яка своїм розумом, освіченістю, духовністю та красою викликала щире захоплення і повагу тогочасної Європи.

ОРДЕН СЛАВИ заснований з метою нагородження за багаторічну сумлінну працю, яка принесла заслужену пошану в Україні та за її межами.

ОРДЕН ПОШАНИ заснований для нагородження за багаторічну сумлінну працю, яка принесла заслужену пошану в Україні та за її межами.

ОРДЕН СВЯТОГО МИКОЛИ ЧУДОТВОРЦЯ має ІІІ ступені та заснований для вшанування спонсорів і меценатів, які наслідують приклад Святого Миколи Чудотворця, примножують Добро на Землі, опікуються хворими дітьми та дітьми-інвалідами.

ОРДЕН «ЗА ВИСОКИЙ ПРОФЕСІОНАЛІЗМ» вручається за високі професійні досягнення, які принесли заслужене визнання в Україні та за кордоном.   

 

 

Всi новини >>


НОВИНИ ФОНДУ
ПРО ФОНД 
КОРОТКА ІНФОРМАЦІЯ
ОСНОВНІ НАПРЯМИ ДІЯЛЬНОСТІ ФОНДУ 
ЗДIЙСНЕННЯ МIЖНАРОДНОЇ БЛАГОДIЙНОЇ ДIЯЛЬНОСТI
КЕРIВНИЦТВО ТА ЦЕНТРАЛЬНИЙ АПАРАТ ФОНДУ 
ПОЧЕСНИЙ ГОЛОВА ФОНДУ
ПРЕЗИДЕНТ ФОНДУ
ЦЕНТРАЛЬНИЙ АПАРАТ ФОНДУ
ФОТОГАЛЕРЕЯ ФОНДУ
НАГОРОДИ ФОНДУ
ПОДЯКИ
КООРДИНАТИ ФОНДУ
РЕЙТИНГИ УСПІХУ 
НАЦІОНАЛЬНИЙ РЕЙТИНГ УСПІШНИХ ЖІНОК «КОРОЛЕВА УСПІХУ»
НАЦІОНАЛЬНИЙ РЕЙТИНГ УСПІШНИХ ЧОЛОВІКІВ «КОРОЛЬ УСПІХУ»
ІНТЕРНЕТ-ЕНЦИКЛОПЕДІЯ "ВПЛИВОВІ ЛЮДИ УКРАЇНИ"
БЛАГОДІЙНА ДОПОМОГА 
ДЛЯ СЛІПИХ ДІТЕЙ
ДЛЯ ВІДРОДЖЕННЯ ДУХОВНОСТІ В УКРАЇНІ
ДЛЯ БЕЗДОМНИХ ТВАРИН
ВІДЕО