This version of the page http://www.myfishka.com/index.php?mod=page&id=join_card (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-01. The original page over time could change.
Про картку - FISHKA

головна карта сайту контакти

Моя сторінка

Про картку

При вступі до Програми кожному учаснику видається конверт з двома картками: основною карткою та карткою-брелоком.

Основна картка - видається на визначених Програмою умовах і користується всіма правами. Основна картка має індивідуальний номер і зареєстрована на особу, що заповнила анкету. Тільки основна картка дозволяє отримувати винагороди
Картка-брелок - додаткова картка у формі брелока для ключів, що має індивідуальний номер і зареєстрована на рахунку користувача основної картки. Картка-брелок служить тільки для накопичення балів на рахунку учасника.
Індивідуальні номери основної картки та картки-брелока - не повинні співпадати.
На Вашому рахунку може бути зареєстрована тільки одна основна картка і кілька додаткових карток. Додаткові картки служать для того, щоб швидше накопичувати бали на спільному рахунку і відповідно отримувати більше винагород.

З додатковими картками Ви не можете отримувати винагороди.

Всі картки є власністю Організатора Програми.

Картки використовуються виключно в рамках і відповідно до умов Програми.

Їх не можна використати в якості банківських, кредитних чи платіжних карток.

Ви можете замовити додаткову картку чи основну картку (у випадку її втрати) на Вашій персональній сторінці чи на гарячій лінії служби підтримки.




Що нового?
22.07.11
Партнери програми:
Developed & powered by Bambook

головна карта сайту контакти 0 800 505 118