This version of the page http://www.lemberg.ua/ukr/events/lfw10/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-01. The original page over time could change.
Lviv Fashion Week - Lviv Fashion Week (Львівський Тиждень Моди)
Сайт бізнес-центру центру “Lemberg” | www.lemberg.ua УКР РУС ENG

 

 

Lviv Fashion Week

Львівський Тиждень Моди

20 травня 2010 - 23 травня 2010

Lviv Fashion Week /Львівський Тиждень Моди - проект міжнародного формату, орієнтований на дизайнерів одягу з країн Європи. Lviv Fashion Week представляє колекції одягу та аксесуарів класу pret-a-porter та pret-a-porter de luxe.

Львівський Тиждень Моди проводиться двічі на рік, навесні та восени, і пропонує якісний майданчик для модних дефіле та демонстрації колекцій. Fashion-покази на Lviv Fashion Week супроводжуються арт-акціями, ювелірними та фото-виставками. Паралельно колекції дизайнерів представлені в шоурумах. Впродовж кожного дня Lviv Fashion Week відвідують 3-4 тис. осіб. Серед гостей Lviv Fashion Week – дизайнери і баєри, представники бізнесу і профільних ЗМІ, аналітики моди і редактори глянцевих журналів.

Lviv Fashion Week відкриває імена нових дизайнерів, надаючи їм можливість представити свої колекції на професійному рівні та отримати об`єктивну користь від участі у Тижні Моди – зацікавлення профільних ЗМІ, розширення кола клієнтів та контакти з баєрами.

  • 20 травня – презентація fashion-проекту «МОДНА КРАЇНА» (клуб «Rafinad People», вул. Руданського, 1)
  • 21-23 травня Lviv Fashion Week представляє покази колекцій одягу сезону «осінь-зима 2010-2011». Почесний гість Львівського Тижня Моди – Вячеслав Зайцев (Росія).

Для преси:
Прийом заявок на акредитацію для представників ЗМІ на Lviv Fashion Week починається з 20.04.2010 р. Для отримання акредитації необхідно заповнити заявку на сайті www.lvivfashionweek.com

Нашi новини

Саме для Вас
12 листопада 2010

У Львові відкрито представництво компанії Schmitz Cargobull

 

Річниця бренду «LEMBERG»
20 жовтня 2010

Вітаємо інвесторів, співробітників та партнерів з Днем народження бренду «LEMBERG».

Кращі обирають кращих
19 жовтня 2010

 Один з найкращих роботодавців світу, для своєї діяльності у Львові, обрав бізнес-центр «Lemberg»

Прапор Виставкового центру «LEMBERG» підняли на «Дах Світу»
29 червня 2010

Керівництво ВЦ «LEMBERG» у складі групи українських шукачів пригод долає нові висоти в Гімалаях. 

Усi новини

 
© Copyright 2004-2011 Бізнес-центр “LEMBERG”
Усі права захищено.