This version of the page http://www.minregionbud.gov.ua/uk/index/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-30. The original page over time could change.
Міністерство регіонального розвитку та будівництва України
ukr  
Пошук
Новини
29.07.2011
Керівник Мінрегіону зустрівся з представниками консалтингових компаній та міжнародних інституцій
Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолій Близнюк зустрівся з представниками провідних світових консалтингових компаній (KMPG, Deloitte СНД, Ernst&Young, PricewaterhouseCoopers) та фінансовими інституціями (Європейський банк реконструкції та розвитку і Міжнародна фінансова корпорація).
 
28.07.2011
А.БЛИЗНЮК: "Я сповідую принципи зваженої регіональної політики в інтересах громад з урахуванням специфіки"
Сьогодні Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолій БЛИЗНЮК провів зустріч з представниками провідних українських ЗМІ.
 
26.07.2011
"Проведення Конференції в Києві є повагою до української держави, з одного боку, та відповідальністю посадовців за організацію на високому професійному рівні, з іншого боку", - Міністр Анатолій Близнюк
Сьогодні міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолій БЛИЗНЮК провів засідання організаційного комітету з підготовки та проведення у 2011 році в Україні 17-ї сесії Європейської конференції міністрів, відповідальних за регіональне та місцеве врядування.
 
25.07.2011
Президент призначив Першого заступника Мінрегіону
Першим заступником Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України призначено Олександра Аліпова, про це йдеться у відповідному Указі Президента від 25 липня 2011 року № 778/2011.
 
публiкацiї за період
Attention participants 17th Session of the Council of Europe Conference of Ministers responsible for Local and Regional Government
Проекти нормативно-правових актів для обговорення
Доступ до публічної інформації
Корисна література