This version of the page http://www.isd.com.ua/ua/business/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-30. The original page over time could change.
Наш бізнес | Корпорація «IСД»
РусEngУкр 
Карта бізнесу «ІСД»
Сортамент
Підприємства «ІСД»
Модернізація
Торгівельні агенти
Тендерний комітет

Наш бізнес

Корпорація «ІСД», заснована у 1995 році, є однією з провідних металургійних компаній України. Вона є відомою у якості найбільшого виробника металургійної продукції у регіоні Центральної та Східної Європи.

Металургійна група корпорації «ІСД» входить до трійки лідерів сталеливарної промисловості України, а також до числа 30-ти найбільших металургійних компаній світу за версією Міжднародного Інституту Чавуну та Сталі.

  

Корпорація «ІСД» активно інвестує кошти у ринки Східної та Центральної Європи — Україну, Польщу, Угорщину, Чехію. Починаючи бізнес за кордоном, корпорація «ІСД» намагається проводити політику у відповідності до єдиних стандартів корпоративного управління. Це стосується не тільки технічного оснащення, але й ступеню соціальної та екологічної відповідальності, а також роботи з інвесторами та партнерами.

На своїх підприємствах корпорація «ІСД» здійснює планомірну інвестиційну політику, спрямовану на модернізацію та реконструкцію. Кожен з металургійних активів «ІСД» впроваджує низку найамбітніших програм реконструкції та розширення виробничих потужностей у сучасній індустрії. У 2007 році «ІСД» досяг піку семирічного інвестиційного плану на своїх заводах, витративши на модернізацію понад 1 мільйард доларів США. Основні інвестиції спрямовуються на покращення екологічних показників, енергозбереження, збільшення виробничих потужностей, розширення сортаменту продукції та покращення її якості.

Міжнародна команда «ІСД» нараховує понад 60 тисяч співробітників.

© 2003-2011 Корпорацiя «IСД»

Корпоративний центр:
83050, Україна, Донецьк, вул. Щорса, 48
Тел.: +38 (062) 381-40-02, 381-40-06
Факс: +38 (062) 381-40-30

 
 
Сайт зроблено
у SKS Design, 2009