Реклама
РОЗДIЛИ САЙТУ
РЕКЛАМА
ДОДАТКОВІ РОЗДІЛИ
АВТОРИЗАЦIЯ
Введiть ваш логiн:
Введiть ваш пароль:
КАЛЕНДАР ВАГІТНОСТІ
РОЗСИЛКА
Введiть ваш e-mail:
Ваше iм'я:
Формат листа:
про розсилку
RSS-ТРАНСЛЯЦІЯ
НАША КНОПКА

iншi кнопки ви можете знайти на цiй сторiнцi


Категорія / Опис Кількість файлів :
Книги
Тут ви маєте змогу завантажити собі корисні книги для вас і вашої дитини.
5
Ваша творчість
В цій категорії представлена ваші творчі здобутки. Пісні, оповідання, малюнки та інше.
1
Дитячі пісні та музика
У цьому розділі ви можете скачати дитячі мелодії у форматі MP3 - пісні та музика з мультфільмів, які ви зможете вивчити і співати разом з вашою дитиною.
Мелодіі з мультиків «Союзмультфільм», Шкільні пісні,
Новорічні пісні, Колискові, колисанки.
132
Всьго 138 файл(а,iв), в 7 категорiї (категорiях) та 51962 завантажень

03 Грудень 2007
"Рождение в пространстве любви" (рос.) Светлана Бондарь
Автор цієї книги – мати трьох дітей, що має власний унікальний досвід народження їх шляхом класичних пологів у пологовому будинку, кесарева перетину і нетрадиційних водних домашніх пологів; що сама прийняла в світ безліч чудових малюків при пологах удома, проливає світло на казенно-потокову практику протиприродної допомоги породіллі в пологових будинках; ділиться натхненним узагальненим досвідом і пропозиціями з природного позалікарняного народження, а також можливостями наближення до природних умов народження в пологових будинках.
детальніше

03 Грудень 2007
" В стране солнечных зайчиков"(рос.) Всеволод Нестайко
На березі теплого моря, серед дрімучих лісів, синіх гір і золотих долин лежить країна Ластовінія. Це незвичайна країна. Жителі її - ластовіни - усі суцільно веснянкуваті. Веснянкуваті чоловіки і жінки, вкриті веснянками люди похилого віку і старі, веснянкуваті діти. І не тільки люди, але і звіри, і птахи в цій країні теж вкриті веснянками: веснянкуваті коні і корови, веснянкуваті слони, ведмеді і крокодили, веснянкуваті кішки і собаки. Мало того, навіть комарі і мухи і ті веснянкуваті.
детальніше

03 Грудень 2007
"Муфта, Полботинка и Моховая Борода"(рос.) Ено Рауд
Ви ще не знайомі з героями цієї книги? Тоді вважайте, що вам неймовірно пощастило! Адже вона розповідає про пригоди трьох забавних накситраллей – маленьких чоловічків, схожих на гномів. І ви обов'язково полюбите їх за цікавість, чуйність і уміння по-справжньому дивуватися.
детальніше

03 Грудень 2007
"Радость воспитания. Как воспитывать детей без наказания." (рос.) Кетрін Кволс
Ви дізнаєтеся, як навчити дітей бути відповідальними та ініціативними, як будувати відносини на основі пошани і рівності, як виховати їх упевненими в своїх здібностях, як надихнути дітей на творчість і навчити вирішувати конфлікти, домовляючись, як стати просто щасливими і спокійними батьками.
детальніше

04 Грудень 2007
"Діти Індиго"(Дети Индиго) (рос.) Лі Керролл, Джен Тоубер
Опублікованая в середині 1999, це восьма книга Лі Керолл і перша книга Джен Тоубер. Діти-індиго − це хлопчиська і дівчата, що показують новий і незвичайний набір психологічних якостей, поводять себе нестандартно у стандартних ситуаціях. Вони мають виключно незвичайні особливості, що закликає батьків і вчителів змінити їх відношення і принципів виховання цих малюків, щоб допомогти їм у досягненні балансу і гармонії в житті. Якщо ви не знаєте, хто такі «діти індиго» і хочете дізнатися − ця книжка для вас. Діти Індиго з’явилися на землі зі священною метою: сповістити про прихід нового суспільства, заснованого на чесності, співпраці та любові. Вони являють собою новий крок в еволюції людства.
У світі, у якому ми живемо, Діти Індиго мають унікальне завдання. Вони - люди з майбутнього, що утілилися на наший планеті, яка корінням тримається за минуле. Вони володіють високорозвиненою свідомістю і підвищеною сприйнятливістю. Вони нетерпимі до нещирості і фальші. Тому можете собі уявити, як важко доводиться цим дітям у рамках існуючої освітньої системи, яка наскрізь пронизана фальшшю.

Не заважайте їм розвиватися, допоможіть своїм дітям - в них майбутнє ваше і цього світу.
детальніше

21 Січень 2008
Колискова
Текст цієї колискової написав батько ЖЖ-юзера і просто доброї людини annland. Вона зробила до цієї колискової ілюстрації, а потім видала окремою книжечкою. Ви маєте змогу завантажити pdf версію цієї книжечки.
детальніше

31 Травень 2008
«Облака» (белогривые лошадки)

детальніше

31 Травень 2008
«Кузнечик»

детальніше

31 Травень 2008
«Пусть бегут неуклюже»

детальніше

31 Травень 2008
«Земляничное варенье»

детальніше

ПОШУК ПО САЙТУ
РЕКЛАМА
ДЛЯ ДIТЕЙ
Малювання та розфарбовування готує руку вашої дитини до письма. Поєднуйте приємне i корисне: завантажуйте красивi контурнi картинки.
Подивитися
Загадки: новi й улюбленi, цiкавi та смiшнi. Вибирайте на свiй смак!
Читати
усе для дiтей
У ВАС ПРОБЛЕМА?
Ви можете поставити будь-яке запитання щодо виховання чи навчання дитини i спецiалiст допоможе вам вирiшити вашу проблему.

На ваші запитання відповідають спеціалісти:
слінгоконсультант
педіатр
РЕКЛАМА
НАШІ ДРУЗІ
















Copyright 2007-2010 MAMA-TATO.COM.UA
Усi права захищено. All rights reserved
На головну Форум Книги Статтi Контакти

При використаннi матерiалiв з порталу mama-tato.com.ua активне посилання на нас обов'язкове.






[ PG.t : 0.02 | DB.q : 8 | DB.t : 0.00 ]