Реклама
РОЗДIЛИ САЙТУ
РЕКЛАМА
ДОДАТКОВІ РОЗДІЛИ
АВТОРИЗАЦIЯ
Введiть ваш логiн:
Введiть ваш пароль:
КАЛЕНДАР ВАГІТНОСТІ
РОЗСИЛКА
Введiть ваш e-mail:
Ваше iм'я:
Формат листа:
про розсилку
RSS-ТРАНСЛЯЦІЯ
НАША КНОПКА

iншi кнопки ви можете знайти на цiй сторiнцi


Категорія / Опис Кількість статей
Сценарiї та iдеї до свят
Кожне свято − це радісна подія для вашої дитини. Ми підготували безліч сценаріїв дней народження, нового року, хелоуїну. Тепер ви зможете зробити кожне свято, кожну подію яскравою та веселою. Зробіть життя вашої дитини радісним і захопливим.
118
Навчання
Діти дуже допитливі. Для дітей і їх батьків ми підготували безліч розвиваючих ігор, задач, технік для розвитку дитячої творчості, розвитку мовлення, логічного мислення. Легко і весело ви зможете навчити дитину читати і писати. Цікаво розповісти дітям про навколишній світ. Тепер не одне дитяче запитання вас не поставить в глухий кут.
Розфарбовки, Казки, вірші, скоромовки...,
Казки, вірші та пісні, Скоромовки,
Загадки.
150
Краса — для мами
Цінні поради для мам. Як бути красивою мамою: дієти, розвантажувальні дні, тонкощі макіяжу, догляд за шкірою, вправи для збільшення грудей.
42
Сiм'я
Після народження дитини починається складний і цікавий період. У батьків з’являються нові обов’язки і справи. Виникають труднощі. Наші статті допоможуть вам.
94
Закони України про сiм 'ю
Сімейне законодавство України (та коментарі до нього) дозволить вам краще знати свої права і дасть вам змогу уникнути неприємностей.
19
Ігри для дітей
Ігри для дітей, ігри для дівчат, ігри для хлопчиків
40
Видавництво Свічадо
9
Корисне і цікаве відео
28
Врятуйте життя
1
Їжа: корисно та смачно
Правильна та корисна їжа. Правильне харчування дуже важливе для розвитку дитини. Ми не тільки допоможемо вам корисно і дуже смачно годувати свою дитину, але і для вас буде дуже багато цікавого і корисного. Дитині потрібні здорові батьки. Тож їжа повинна бути не тільки смачною, а й корисною. Докладні поради і консультації лікаря з великим досвідом. Таблиці вмісту вітамінів і корисних речовин в продуктах харчування.
53
Виховання
Існує безліч методик виховання дітей, десятками мов світу написані тисячі книжок з виховання. Нам дуже шкода, що зібрати всі ці матеріали з виховання в рамках одногу проекту неможливо. Тому ми вибираємо найкраще – те, що дійсно допомагає у вихованні, орієнтуємося на відгуки батьків та на реальний досвід.
132
Здоров'я матері і дитини
Те, що ви хотіли знати про ліки і хвороби. Усе те, що ви забуваєте запитати у лікаря − про вітаміни, щеплення, алергію, сезонні хвороби (грип, простуда), чим небезпечні деякі ліки, що класти в домашню аптечку.
103
Грудне вигодовування
Усе про грудне вигодовування ви дізнаєтеся на нашому сайті: відлучення від грудей, нестача грудного молока, зціджування грудного молока, алергія в немовляти та інше. Багато матеріалів, поради спеціалістів дадуть вичерпні відповіді на усі ваші запитання.
31
Як назвати дитину
У давні часи вважалося, що обрати ім’я дитині – обрати їй долю. Значенням імен приділяли багато уваги. Сьогодні кожна сімейна пара, вирішуючи, як назвати дитину, опиняється перед складним вибором: незвичайні імена чи звичні, довгі імена, короткі імена, імена українського чи зарубіжного походження, рідкісні імена чи популярні… Яке ім’я підійде Вашій дитині? Ми постійно поповнюємо розділ «Як назвати дитину» новими матеріалами. Якщо матимете якісь побажання з приводу тем статей про імена, пишіть нам.
32
Вагiтнiсть
Вагітність і пологи − два дуже важливих етапи в житті усіх батьків. Наш портал розкаже усе, що ви хотіли знати про пологи й вагітність. Календар вагітності, стать дитини, група крові дитини, резус-конфлікт та багато іншого: відповіді на усі ваші запитання. Окремі статті про перший тиждень вагітності, другий тиждень вагітності, третій тиждень вагітності, четвертий тиждень вагітності, п'ятий тиждень вагітності, шостий тижднь вагітності, сьомий тиждень вагітності, восьмий тиждень вагітності, дев'ятий тиждень вагітності, десятий тиждень вагітності.
127
Календар вагітності
Календар вагітності: зміни в організмі мами та її самопочуття, розвиток ембріону, формування його органів та систем, поради вагітним. Чи знаєте ви, що вже на десятому тижні вагітності у малюка починають рости нігті на пальчиках ручок та ніжок? Разом із вами ми радітимемо кожному дню, кожному тижню вашої вагітності!
42
Усього 1021 статтi(ей), в 21 категорiях та 7007042 переглядiв
Нові статті
Малюк підріс, пора на роботу?
Коли малюк підростає, багато мам замислюються над тим, а чи не час переглянути свій життєвий устрій і повернутися на роботу. Коли краще це зробити і що необхідно врахувати для того, щоб малюк якомога легше переніс зміни? ...
Читати повнiстю
Вітаміни для малюків: ягідка на тарілочці
Думаєте над тим, чим незвичайним і смачним пригостити свого малюка? Пригостіть його ягодами! Адже ягоди - не просто ласощі, це справжнє джерело вітамінів, пектинів, дубильних речовин і мінералів. ...
Читати повнiстю
Ігри з немовлям 3-4 місяців
У три-чотири місяці починається самостійне обстеження світу. Кроха вчиться управляти своїми ручками, знаходити і тягнутися до предметів. Час, коли ваш малюк не спить, постійно збільшується і доходить до 4-5 годин на добу. Уважні батьки напевно помітили, коли дитина більш активна і налаштована грати - вранці або вдень. Це і є найкращий час для вашого спілкування. ...
Читати повнiстю
Тайм-менеджмент для молодої мами
Народження дитини перевертає життя жінки. Щоб це не був переворот догори ногами і щоб жінці не довелося досить тривалий час ходити на голові, їй необхідно терміново перебудовувати свій спосіб життя. Він і так перебудовується, про це поклопоталася її улюблена дитинка, мило усміхнена розбудженій мамі о 5 ранку, яка ще і відчайдушно кричала до 2 години ночі, звиваючись і випльовуючи повні молока груди. Але мама може взяти цей процес ломки старого життя в свої руки. ...
Читати повнiстю
Тест на вагітність. 7 фактів, які треба знати!
При найменшій затримці жінки біжать в аптеку за тестом на вагітність. Хтось, затамувавши подих від щастя, хтось - навпаки. Але, в будь-якому випадку, важливо знати - що це за "звір", і з чим його "їдять". ...
Читати повнiстю
ПОШУК ПО САЙТУ
РЕКЛАМА
ДЛЯ ДIТЕЙ
Малювання та розфарбовування готує руку вашої дитини до письма. Поєднуйте приємне i корисне: завантажуйте красивi контурнi картинки.
Подивитися
Загадки: новi й улюбленi, цiкавi та смiшнi. Вибирайте на свiй смак!
Читати
усе для дiтей
У ВАС ПРОБЛЕМА?
Ви можете поставити будь-яке запитання щодо виховання чи навчання дитини i спецiалiст допоможе вам вирiшити вашу проблему.

На ваші запитання відповідають спеціалісти:
слінгоконсультант
педіатр
РЕКЛАМА
НАШІ ДРУЗІ
















Copyright 2007-2010 MAMA-TATO.COM.UA
Усi права захищено. All rights reserved
На головну Форум Книги Статтi Контакти

При використаннi матерiалiв з порталу mama-tato.com.ua активне посилання на нас обов'язкове.






[ PG.t : 0.03 | DB.q : 8 | DB.t : 0.01 ]