This version of the page http://www.au-pair.com.ua/ukrenglish.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-29. The original page over time could change.
Агентство Au-Pair. WORK AND TRAVEL, Au-Pair, обучение в Европе и США | Англія
 Главная 
 Программа Au-Pair 
 Work and Travel 
 Курсы за границей 
 в Киеве 
 ВУЗы 
 Контакт 
 Форум 

Молодёжные программы за границей Au-Pair и Work and Travel Представитель ассоциации IAPA


Англия
Германия
Франция
Мальта
Австрия
Испания
Италия
Австралия
Новая Зеландия
Детские программы
   
тел: (044) 501 1267

Англія

Англія


EC London & Brighton & Cambridge

  Коледж ЕС у Великобританії акредитовано Британською радою як один з найкращих мовних коледжів Об’єднаного Королівства. Будь-який клієнт нашого Агентства після поїздки в Англію впевнено підтвердить, що Еuropean Сentre - це найкраща школа країни. Тут можна обрати курс для будь-якого рівня знань англійської, а після приїзду всі студенти проходять попереднє тестування, що допомагає точно встановити рівень знань студентів. Школи ЕС знаходяться в головних містах Великобританії. Лондонський філіал школи розташований в самому центрі міста. У Лондоні можна не тільки вивчити мову, але й побачити все те, про що Вам розповідали на уроках англійської – ­Тауе­р, Парламент, Біг-Бен та багато іншого. Кембридж – місто, яке відоме цілому світу завдяки освіті, яку тут можна здобути. Кембридж ідеально підходить для тривалих мовних курсів, а також для тих, хто збирається продовжити свою освіту в Англії. Кембридж знаходиться недалеко від Лондона – треба їхати менше години.
  Брайтон, який часто називають "Лондон на морі", - це один із найбільш молодіжних міст Великобританії. Він розташований на живописному Атлантичному узбережжі Англії, і тут можна не тільки вивчити англійську, але й чудово відпочити.


ISIS London & Oxford & Brighton

  Мовний коледж ISIS Group має три відділення у Великобританії, і всі три розміщені виключно вдало. ISIS London знаходиться в Гринвічі - історичному районі Лондона, через який проходить нульовой меридіан і починається відлік всесвітнього часу. ISIS Oxford розташований в центрі давнього університетського містечка Англії, що вражає своєю красою та вишуканістю. До центру Лондона звідси треба їхати всього годину, а саме повітря Оксфорда допоможе Вам зосередитися над підручниками. Третє відділення ISIS знаходиться в Брайтоні, на південному узбережжі Англії. Ідеальне розташування цього міста зробило його улюбленою резиденцією англійських королів і сучасної молоді.
  Коледж ISIS - це найкраще поєднання високої англійської якості навчання та помірної ціни. Всім, хто вперше відвідує Великобританію, ми можемо впевнено порадити почати знайомство з країною у гостинній школі ISIS.


Shane Global London & Hastings

  Коледж Shane Global - це одна з найбільш недорогих акредитованих мовних шкіл Об’єднаного Королівства. Лондонський філіал знаходиться у самому центрі Лондона, недалеко від Оксфорд-стріт і кварталу найкращих лондонських магазинів. У цьому філіалі, окрім стандартного ранкового курсу англійської мови, є також можливість вивчення мови вдень - це не тільки дасть Вам можливість добре висипатися, але й буде коштувати значно дешевше.
  Філіал школи в Гастингсі розташований на березі Англійського каналу, який відділяє Великобританію від континентальної Європи, тому, якщо Ви плануєте поєднати вивчення англійської мови та відпочинок на морі, окрім Брайтона, така можливість буде у Вас і в Гастингсі. Отже, якщо Ваша мета - знайти найкращу із недорогих англійських шкіл, то Shane Global - це правильний вибір.

Послуги Агентства Au-Pair


  • Індивідуальний підбір мовного курсу і надання офіційного листа-запрошення від коледжу
  • Реєстрація в мовній школі і запис на навчальний курс
  • Забезпечення мовної підтримки для вирішення усіх поточних питань (за допомогою телефону, факсу, електронної пошти)
  • Підготовка повного пакету документів і проведення підготовчого інтерв’ю в агентстві перед поданням запиту на візу в посольство
  • Оформлення медичного страхування з покриттям 30000 Євро
  • Банківський переказ оплати за навчальний курс

  Також додаткові послуги за бажанням клієнта:

  • Переклад і легалізація документів у Міністерстві Закордонних Справ та в Міністерстві Юстиції
  • Підготовка і запис на мовні іспити для тих, хто планує вступати в університет
  • Підготовка до вступу у ВНЗ Великобританії

Як розпочати участь у програмах Агентства Au-Pair?


  Розпочати участь у молодіжних програмах Агентства Au-Pair за кордоном Ви можете, заповнивши реєстраційну форму.

  Поставити запитання співробітникам Агентства Au-Pair найлегше у розділі Контакт з нами або ж за допомогою e-mail info@study.com.ua.

  Телефон Агентства Au-Pair в Києві - (044) 501-12-67 (багатоканальний).

  Якщо у Вас є важливе запитання про програму Au-Pair або WORK and TRAVEL і Ви не хочете витрачати грошей на міжміський дзвінок - зателефонуйте на номер +38(067)440-04-63 і ми передзвонимо Вам.

  Тут Ви можете почитати листи наших Au-Pair із США і Німеччини.

  Також можливо поставити свої запитання на Форумі Агентства Au-Pair.





 Главная | Программа Au-Pair | Work and Travel | Курсы за границей | в Киеве | ВУЗы | Контакт | Форум 
Copyright © Study.UA       Created by Pictograph