This version of the page http://www.pokrov.com.ua/Pinoblok.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-28. The original page over time could change.
Піноблоки (пінобетон), піноблок ціна від 450 грн, продажа піноблоків, Київ

Піноблоки

Газоблоки

Пінобетонні блоки

       Піноблоки — це легкий пористий бетон, який отримують в результаті твердіння розчину, складовими частинами якого є цемент, пісок і вода, а також піна. Пінобетон створюється шляхом рівномірного розподілення пузирьків повітря по всій масі бетону.

       Пінобетон являється майже не старіючим і практично вічним матеріалом, не підвергнутий під дію часу, не гниє, володіє міцністю каменю. Підвищена міцність на зжим дозволяє використовувати при будівництві вироби з меншою об'ємною вагою, що ще більше збільшує термічну протидію стіни.

       Завдяки високій термічній протидії, будівлі із пінобетону здатні акумулювати тепло, що при експлуатації дозволяє знизити витрати на опалення на 20-30%. Пінобетон знижує втрати тепла зимою, не боїться вологості, дозволяє уникнути занадто високих температур літом і регулювати вологість повітря в кімнаті шляхом накопичування та віддачі вологи, тим самим забезпечуючи створення благоприємного мікроклімату (Мікроклімат дерев'яного будинку).

       Невелика густина, а відповідно і легкість пінобетону, великі розміри блоків у порівняні з цеглою дозволяють в декілька раз збільшити швидкість кладки. Простота кладки досягається високою точністю лінійних розмірів.
Пінобетон володіє відносно високою здатністю до поглинання звуку. В будівлях з ніздрюватого бетону досягаються діючі вимоги по звукоізоляції.

       При експлуатації пінобетон не виділяє токсичних речовин і по своїй екологічності поступається тільки дереву.
       Для прикладу:
коефіцієнт екологічності ніздрюватого бетону - 2;
дерева - 1;
цегли - 10;
керамзитових блоків - 20.

       Висока геометрична точність розмірів дозволяє виконати кладку блоків на клей, уникнути "містків холоду" в стіні і значно зменшити товщину внутрішньої і зовнішньої штукатурки. Вага пінобетону менша від 10% до 87% в порівнянні зі стандартним тяжким бетоном.  Значне зниження ваги приводить до значної економії на фундаментах. Будівництво стінових блоків із пінобетону дозволяє будувати значні по своєму об'єму конструкції в стислі терміни.

       Вироби із пінобетону надійно захищають від поширення пожару і відповідають першій категорії вогнестійкості.
       При порівняні пінобетону з іншими матеріалами потрібно враховувати, що:

       Пінобетон недорогий, економічний, міцний, екологічно чистий, біологічно комфортний матеріал, по якості більш близький до дерева, але не горить і довговічний. Пінобетон вміщує  в собі переваги каменя і дерева: міцність, легкість, обробність.

       Газобетон (Газоблоки) - це автоклавні піноблоки, тобто пінобетон, який пройшовши автоклав повністю набирає свою міцність і характеристики. Виділяється  газобетон вищими технічними характеристиками, чим  пінобетон, при однаковій щільності  і масі.

       Основними компонентами цього матеріалу є: алюмінієва пудра, кварцовий пісок і вапно. В результаті маса з багатьох компонентів заливається в стальну форму, де проходить сходження бетонного "тіста", і після первинного затвердіння розрізається стальними волокнами на блоки, плити і панелі. Після цього вироби піддаються закалці паром в автоклаві, де вони набувають необхідну жорсткість.

       В той самий час, газобетон добре піддається обробці найпростішими інструментами: ріжеться, сверлиться, стругається. В нього легко забиваються цвяхи, скоби і т.п.









            Вологостійкий                           Не ржавіє                              Не горить                                Не гниє        

       Газобетон - це матеріал з унікальними властивостями. В ньому поєднались кращі якості  двох самих древніх матеріалів: каменя і дерева. Газобетон задовольняє всім вимогам екологів, так як не містить ніяких шкідливих для здоров'я людини компонентів, а також не виділяє в навколишнє середовище гази та пилюку. По показникам вогнестійкості і звукоізоляції він займає серед стінових матеріалів лідируючі позиції. Цей матеріал вогнестійкий, міцний, не старіє, крім того, газобетон вологостійкий і не гниє. За рахунок поглинання і віддачі вологи ніздрюватий газобетон підтримує постійну  вологість повітря  всередині  приміщення. А повітряні комірки, займаючи до 80% матеріалу, забезпечують йому високу теплоізоляційну здатність, що сприяє зниженню витрат на опалення на 25-30% і відмові  від застосування будь-яких додаткових теплоізоляційних матеріалів. По теплопровідності газобетонні блоки стандартної товщини (300 мм) еквівалентні 580-міліметровій цегляній кладці. Термічна протидія ніздрюватого бетону в 3 рази вища, чим із глиняної цегли, і в 8 разів вища, чим з тяжкого бетону.




                       Піноблоки, газоблоки (газобетонні блоки)


       Піноблоки (пінобетон) - сучасний будівельний матеріал, який використовують в якості конструкційного елементу (в виді блоків) в малоповерховому будівництві, так і в якості ефективної теплоізоляції. Продажа пінобетонних та газобетонних блоків:
       
Мова користувача
Газоблоки (Піноблоки автоклавні) Купянск

Ціни:         не пакетований             610 грн./м.куб.
                         пакетований                  640 грн./м.куб.        

Ціна на стіновий блок  (600х300х200 мм.) з доставкой в Київ, при замовленні 31,6 м.куб. Продажа газоблоків від 6 м. куб. Доставка автомобілями: ЗІЛ - до 9 м.куб., Камаз - до 15 м.куб.,  Ман - до 31,6 м.куб. Детальніше...

Газоблоки (Піноблоки автоклавні) Обухів

Ціни:         не пакетований             630 грн./куб.
                         пакетований                  650 грн./м.куб.        

Ціна на блок стіновий  (600х300х200 мм.) з доставкою в Київ, при замовленні 31,6 м.куб. Продажа газоблоків от 8 м. куб. Доставка автомобілі: ЗІЛ - до 9 м.куб., Камаз - до 15 м.куб.,  Ман - до 31,6 м.куб.  Детальніше...
Газоблоки (Піноблоки автоклавні) Харьків

Ціна:         не пакетований            ??? грн./м.куб.         
                  пакетований                 ??? грн./м.куб.         


Ціна на ніздрюватий бетон  (600х300х200 мм.) з доставкою в Київ, при замовленні 30,84 м.куб. Продажа газоблоків партіями по 30,84 куб. (20 піддонів по 1,285 куб.). Детальніше...



Пінобетон (Піноблоки не автоклавні)

Ціна:         пакетований                  ??? грн./куб. (без доставки)
               

Ціна на піноблоки з доставкою на об`єкт Київ, при нормі завантаження 30 м. куб. (длінномір). Продажа піноблоків партіями по 30 м. куб. Детальніше...




СТРОИТЕЛЬНЫЕ МАТЕРИАЛЫ

       Контакты:

              (044)229-81-80
              (068)81-28-400
              (068)81-66-500
             pokrov@ukr.net
       
        г. Киев, пр-т. Победы 9
          
       
       г. Киев, ул. Константи-
          новская 20
стройматриалы строительные материалы кирпич продажа кирпича облицовочный кирпич силикатный кирпич брус бетон пеноблоки пеноблоки цена продажа пеноблоков газобетонные блоки пеноблок Обухов газоблок Обухов утеплитель пиломатериалы
газобетон  газоблоки пенобетон пеноблок газоблок купить газобетон кирпич м 100
(Спец-цена!)
Пеноблоки Аерок (газобетон aeroc)

Цена:         пакетований                650 грн./куб.
               

Ціна на піноблоки на заводі в Обухові, без доставки на об`єкти в Київ. Доставка по Києвскій області, Україні здійснюється машинами ЗІЛ, Камаз, Камаз-полуприцеп, МАН. Продажа піноблоків партіями від 1,66 м. куб. Докладніше...


Газоблоки Стоунлайт (stonelight) Бровари

Цена:        пакетований                 640 грн./м.куб.         

Продажа газоблоків від 10 м3, максимальна норма загрузки 36 м3 (длінномір). Доставка здійснюється в Київ та в Київську обл, можлива доставка маніпулятором. Вартість доставки прораховується індивідцально. Ручная вигрузка - 20 грн/м3. Газоблоки упаковані на піддони  по 1,8 - 2,16 м3.
Детальніше...