This version of the page http://www.herz-armaturen.com.ua/index.php/uk/jornal (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-27. The original page over time could change.
Часопис "HERZ NEWS"
.
 

ГЕРЦ Україна

Нова продукція
Історія
Виробництво
HERZ в світі
HERZ в Україні
Семінари
"HERZ NEWS"
Карта сайту

Останні новини

08.07.11
УВАГА - АКЦІЯ! Спеціальні ціни на термостатичні комплекти
20.06.11
Відкриття «Клубу Проектувальника HERZ»
02.06.11
Новинки HERZ на стенді Аква-Терм 2011
01.06.11
Виставка Аква-Терм 2011 у фото
30.05.11
Генерального директора "HERZ Armaturen" обрано членом Академії Будівництва України
Всі новини
Часопис "HERZ NEWS"
HERZ NEWS випуск 2009
Часопис "HERZ NEWS" - Часопис "HERZ NEWS"

 Випуск на німецькій мові.

 

 

  • Завантажити

 

 
HERZ NEWS випуск 1 - 2009
Часопис "HERZ NEWS" - Часопис "HERZ NEWS"

Після тривалої творчої паузи ми представляємо Вашій увазі перший, україномовний номер журналу HERZ News - Українa. Сподіваємось, він викличе у Вас позитивний резонанс та дозволить отримати повну інформацію про новини компанії ГЕРЦ, ознайомитись з її новими досягненнями та новою продукцією. Будемо раді прислухатись до Ваших побажань та коментарів.

  • Завантажити

 

 
HERZ NEWS випуск лютий/2007
Часопис "HERZ NEWS" - Часопис "HERZ NEWS"

Впродовж 111-річної історії розвитку компанія пройшла дорогу від фабрики арматури з 12 службовцями до  одного з найбільших європейських виробників. Детальніше про історію становлення підприємства читайте на стор. 3-4 даного випуску. Досягнуті результати в даний час більш ніж вражають, компанія «ГЕРЦ Арматурен» стала ведучим підприємством в Австрії в області систем опалення. Завдяки придбанню торгівельної марки UNITAS – лідера на ринку колишньої Югославії в області сантехнічного обладнання, ми відкрили для себе абсолютно нову область діяльності і доповнили лінійку нашої продукції високоякісними змішувачами. 

  • Завантажити
 
HERZ NEWS випуск листопад/2005
Часопис "HERZ NEWS" - Часопис "HERZ NEWS"

У вирушаючому році нам багато що удалося встигнути і здійснити. Сім'я ГЕРЦ виросла. Фірма придбала декілька заводів на території Румунії і Словенії, про румунське виробництво читайте в номері. Розширилася і виробнича програма - окрім продукції для систем опалення, з'явилася арматура для питного водопостачання і холодопостачання. В той же час розширилася і географія присутності ГЕРЦ. Продукція компанії експортується вже не лише туди, де взимку є необхідність в опаленні, а і в арабські, азіатські і деякі африканські країни.

  • Завантажити
 
HERZ NEWS випуск 1/2005
Часопис "HERZ NEWS" - Часопис "HERZ NEWS"

Цим першим випуском видання "Новин ГЕРЦ" російською мовою ми хочемо порадувати всіх наших російськомовних партнерів і друзів! Починаючи з цього номера, ми висвітлюватимемо події, що відбуваються у великій інтернаціональній сім'ї ГЕРЦ,  розповідатимемо про нові технічні рішення, які стають можливими з використанням новинок виробництва ГЕРЦ. Читайте в цьому номері журналу про спеціальні розробки для Росії, а також для Греції, Швеції і країн Бенілюкс.

  • Завантажити



 

 


. . .