This version of the page http://fsnv.lg.ua/?pg=14 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-27. The original page over time could change.
Відділення ВД Фонду СНВ України у м. Стаханові: Страница 14

Інформація по проведенню заходів, присвячених пам’яті людей праці, потерпілих і загиблих від травм і профзахворювань на виробництві

Щорічно, вже традиційно, в кінці квітня відділення Фонду СНВ України в м. Стаханові організовує загальноміські заходи біля Каменя Пам’яті людям праці, потерпілим і загиблим від травм і профзахворювань на виробництві.

В заходах приймали участь вдови, родини загиблих і померлих, представники Стахановської регіональної громадської організації інвалідів-вугільників «Шахтар», ради ветеранів і інвалідів м. Стаханова, представники підприємств, організацій міста, засоби масової інформації, жителі міста…



Засідання колегії Міністерства праці та соціальної політики України

23 квітня директор виконавчої дирекції Фонду Юрій Мельников та перший заступник директора Сергій Нестеров взяли участь у засіданні колегії Міністерства праці та соціальної політики України.



Нарада щодо вирішення питання зі сплати вугільними підприємствами страхових внесків до фондів

21 квітня 2010 року директор виконавчої дирекції Фонду Юрій Мельников та його перший заступник Сергій Нестеров взяли участь у нараді щодо вирішення питання погашення заборгованості зі сплати вугільними підприємствами страхових внесків до фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування, проблемних питань зі сплати поточних страхових внесків та визначення можливих шляхів оздоровлення фінансової системи соціального страхування. У нараді взяли участь заступники Міністра праці та соціальної політики України Віктор Іванкевич та Володимир Матвійчук та заступник Міністра вугільної промисловості України Леонід Дудка, а також представники інших фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування. За результатами обговорення було вирішено підготувати офіційний лист до Кабінету Міністрів України за двома підписами — Міністра праці та соціальної політики України В. Надраги та Міністра вугільної промисловості України Ю. Ященка з пропозиціями щодо вирішення фінансових проблем фондів, зокрема, Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України.



Нарада, присвячена підготовці та проведенню «Тижня охорони праці»

21.04.2010 р. у відділенні ВД Фонду СНВ України в м. Стаханові відбулась нарада, присвячена підготовці та проведенню «Тижня охорони праці» під гаслом «Управління ризиками та профілактика у сфері праці в нових умовах».

У засіданні, окрім робітників відділення, прийняли участь: представники виконавчого комітету Стахановської міської ради, Стахановського територіального комітету робітників вугільної промисловості, відділу праці Управління праці та соціального захисту населення, керівники служб охорони праці підприємств, установ та організацій міста — 27 чоловік.

Начальник відділення Івонін Є.О. відкрив та вів нараду, ознайомив учасників з планом проведення. Відмітив, що проведення даної наради заплановано планом заходів з підготовки та проведення «Тижня охорони праці», який був розроблений відділенням Фонду, узгодженим з керівниками Стахановської ДГТІ з нагляду у ВП, Стахановського територіального комітету робітників вугільної промисловості, УПСЗН та затвердженим головою м. Стаханова…



Управление рисками и профилактика в сфере труда в новых условиях

28 апреля Всемирный день охраны труда.

Мировой финансовый кризис, который прошел и по Украине, несомненно негативно повлиял на процес трудовой деятельности. Это вызвало сокращение затрат на мероприятия по охране труда, на создание безопасных и здоровых условий труда на предприятиях города.

А это несомненно сказывается на увеличении затрат на преодоление последствий аварий, медицинскую, профессиональную реабилитацию потерпевших на производстве. Не смотря на постоянное снижение уровня производственного травматизма уровень риска гибели или травмирования работников остается еще высоким, выше, чем в развитых странах Европы и мира. Наша цель не допустить роста травматизма и стабилизировать тенденцию снижения его уровня не смотря на смену экономической ситуации.

И поэтому основным заданием, как работодателей, так и отделения исполнительной дирекции Фонда СНС Украины в г. Стаханове в сфере охраны труда есть управление рисками возникновения несчастных случаев и аварий на производстве их профилактика, что является непрерывным процессом в нашей работе…



Нам ще не 10. Робота з охорони праці.

Проведення ефективної профілактичної роботи — це залог успіху зниження рівня травматизму на підприємствах міста. В 2009 році зареєстровано 23 страхових випадки на виробництві проти 64 в 2008 році.

Кількість травмованих на виробництві зменшилась на 64%, кількість профзахворювань зменшилась на 37,5% в порівнянні з 2008 роком.

У відділенні чітко налагоджена система інформації про нещасні випадки.

Головні лікарі і завідуючі відділеннями міських лікарень письмово проінформовані про те, що згідно «Порядку розслідування та ведіння обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на підприємствах, в установах і організаціях», затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 25.08.04 р. №1112, — про кожне звернення потерпілих з посиланням на нещасний випадок на виробництві лікувально-профілактичні заклади повинні негайно повідомляти засобами зв’язку відділення фонду. Кожен день перед началом роботи страхові експерти відділення уточнюють у лікувально-профілактичних закладах про наявність нещасних випадків на підприємствах міст Стаханов, Алмазна, Теплогірськ. Це дозволяє оперативно реагувати на своєчасну організацію лікування потерпілих на виробництві і проведення розслідування випадків травмування у строки встановлені Порядком розслідування. В центральній міській лікарні призначено особу, яка веде облік всіх нещасних випадків по місту, щоденно звіряється з страховим експертом відділення Фонду СНВ України в м. Стаханові, а також з фахівцями з охорони праці підприємств страхувальників.

Проведено значну роботу з навчання та підвищення рівня знань відповідальних спеціалістів з охорони праці, страхувальників за період існування відділення організовано навчання 966 чол. на суму 130,4 тис. грн.

У відділенні проведено у 2009 році 6 семінарів, 5 нарад, 3 «круглі столи» з питань охорони праці за участю керівників і спеціалістів служб з охорони праці підприємств. Значна увага приділяється проходженню періодичних медичних оглядів працівниками підприємств. З цього приводу з початку 2010 року відділенням сумісно з санітарно-епідеміологічною станцією міста організовано 3 семінари з представниками медичних закладів.



План заходів щодо підготовки та проведення «Тижня охорони праці»

План заходів щодо підготовки та проведення «Тижня охорони праці» в рамках Всесвітнього дня охорони праці під девізом «Управління ризиками та профілактика у сфері праці в нових умовах» в м. Стаханові у період з 22 по 28 квітня 2010 р.



  • ««
  • «
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • »
  • »»




Останні статті

  • Юрій Мельников: «Однією з основних функцій Фонду є проведення профілактичних заходів»2011-07-01
  • Вниманию работодателей! О предоставлении отчетности в Фонд СНС Украины2011-06-30
  • Трудовий договір — права та обов’язки сторін2011-06-29
  • Об индексации страховых выплат2011-06-22
  • Позитивний досвід з профілактики виробничого травматизму на ВАТ «Стахановський вагонобудівний завод»2011-06-20
  • Сприяємо відновленню здоров’я потерпілих2011-06-08
  • «Система управления охраной труда: путь к постоянному совершенствованию»2011-04-19
  • Будто бы недавно, а уже 10! Презентация работы отделения.2011-04-18
  • Будто бы недавно, а уже 10!2011-04-01
  • Как проводят аттестацию рабочих мест2011-03-31

Архів матеріалів

2011
Янв (6)
Фев (2)
Мар (13)
Апр (11)
Май (7)
Июн (13)
Июл (3)
2010
Янв (4)
Фев (4)
Мар (8)
Апр (9)
Май (3)
Июн (4)
Июл (7)
Авг (1)
Сен (6)
Окт (8)
Ноя (6)
Дек (10)
2009
Янв (5)
Фев (12)
Мар (4)
Апр (16)
Май (5)
Июн (4)
Июл (2)
Авг (5)
Сен (6)
Окт (4)
Ноя (5)
Дек (7)
2008
Янв (6)
Фев (6)
Мар (2)
Апр (4)
Май (3)
Июн (4)
Июл (3)
Авг (2)
Сен (6)
Окт (4)
Ноя (5)
Дек (3)
2007
Фев (1)
Мар (6)
Апр (4)
Май (2)
Июн (5)
Июл (5)
Авг (2)
Сен (2)
Окт (3)
Ноя (5)
Дек (2)

Нещодавні коментарі

  • Администрация отделения (Право на страховые выплаты в случае смерти пострадавшего на производстве)

    Шановна Наталя! Відділення ВД Фонду СНВ України у м. Стаханові розглянуло Ваш запит щодо призначення страхових виплат у зв’язку із втратою годувальника та повідомляє. Відповідно до ст. …

  • Администрация отделения (О расчете трудового стажа шахтерам)

    Уважаемая, Наталья! Надеемся, что Вы остались удовлетворены разъяснением, которое получили от специалистов отделения по оставленному контактному телефону. Всегда рады помочь!

  • Наталя (Право на страховые выплаты в случае смерти пострадавшего на производстве)

    Подскажите пожалуста У меня такой вопрос я инвалид детства3-гр. умер мой отец смерть связали с профзаболеванием, а в фонде мне говорят что мне положено или …