This version of the page http://www.artpole.org/events/antinek_krugl-stil.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-27. The original page over time could change.
АртПоле - події

«АнтиНЕК: ні цензурі!» — акція триває
– Читання «АнтиНЕК:ні цензурі!»

Як захистити власну мораль:
Нова концепція НЕКу — пропозиції від суспільства

Мета круглого столу, що відбувся 30 березня в рамках фестивалю документального кіно з прав людини "Docudays.ua", полягала в обговоренні концепції можливих змін до закону «Про захист суспільної моралі». Основні питання:

– Чи може існувати Експертна комісія по захисту суспільної моралі в демократичному суспільстві або хто має виконувати такі функції? Чи взагалі варто ліквідувати Комісію і що для цього потрібно?
– Якою є процедура обрання членів комісії? Чому в ній немає, наприклад, правозахисників?
– Яким чином суспільство визначає, що на сьогодні є для нього «суспільною мораллю»? Адже критерії постійно змінюються й вигадати універсальний механізм досить важко. Чи взагалі варто закріплювати остаточні критерії в законі?
– Наскільки реальною є можливість внесення змін до закону про суспільну мораль?

Учасники: виконавчий директор Української Гельсинської спілки Володимир Яворський (модератор), адвокат Вячеслав Якубенко, письменник Юрій Андрухович, письменник Андрій Бондар, журналіст Оксана Приходько, голова громадської організації "Наш світ" Олександр Зінченко та ін.

Виникли і інші запитання, і інші люди, а не лише ті, що були заявлені як учасники круглого столу. Представники та прихильники НЕК, які вирішили, що це їхнє свято і,  щоб «день народження без не лишився іменинника» вирішили відвідати подію.

Більше інформації тут:

http://shiitman.livejournal.com/462940.html
http://community.livejournal.com/anti_nek/

Висловлюйте свої думки також — info@artpole.org, в темі вказавши АнтиНЕК.

© агенція АртПоле 2009
© дизайн - Оксана Прищепа

хостинг —
студія dela design