This version of the page http://loc.com.ua/readarticle.php?article_id=8 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-26. The original page over time could change.
Фестиваль «Збаразька drive облога 2010» - Офіційний сайт Вогні Цитаделі | Сержант Блюз
Новини Історія Файли Статті Форум Лірика Фото Сержант Блюз Контакти 26 Июля 2011, 19:55:23
Додати в закладки
додати в закладки |
Фестиваль «Збаразька drive облога 2010»

Фестиваль «Збаразька drive облога 2010», що відбувся 16 жовтня 2010 року на території історико-культурного заповідника Збаразький замок, що знаходиться у славному місті Збаражі став для нас знаковою подією. Це пов’язно в першу чергу із тим, що це був наш перший публічний виступ після невеликої перерви, протягом якої ми працювали над зміною концепції звучання гурту. Особливою ця подія для нас є ще й тому, що на цей раз ми грали в дещо незвичному складі: Анна (Ася) – вокал, Ігор Соколовський – бас, Назар Гайда – гітара, Оспап Циклиняк – гітара, Тарас Циклиняк – барабани. Оскільки підготовка до виступу тривала у дуже стислі строки особливу подяку висловлюємо Ані та Ігору, які погодилися допомогти та суттєво підсилили наш гурт.

Окремо треба відзначити й те, що «Збаразька drive облога 2010» є дебютом на «великій» сцені (та ще й в якості басиста) для нашого старого друзяки-гітариста Ігора Соколовського, із яким доля звела нас ще у далекому 2002 році. Також, вперше з нами зіграв Назар Гайда, який близько шести місяців тому приєднався до колективу в якості гітариста.

більше фото

Отож, у Збаразькому замку ми зіграли 6 композицій. Виступ розпочали із двох інструментальних речей, які увійдуть у наступну платівку, а далі зіграли ще чотири старі, дещо доопрацювані пісні із альбому «Initium»: Voices, Темним вогнем, Ілюзії та Привид.

Однак, для музиканта збірний концерт це не тільки можливість познайомити слухачів із своєю творчістю, але ще й отримання купи позитивних емоцій від спілкування із старими знайомими та друзями, яких на цей раз у Збаражі було дуже багато: Сергієм, Володею, Миколою, Тарасом із братського гурту Одеон, друзяками Rattl'head-ами: Тором, Дем’яном, Колею та Тарасом, Сергієм Сантою та Толіком Слайдом із Неймлес, Борецьким, Лукою та Тарасом із Вензеля, звичайно ж Віталіком (ALMe) із Тестабенду і ще багатьма-багатьма іншими.

Слід відмітити, що фестиваль складався не лише із виступів рок-гуртів. Паралельно із проведенням настройки апаратури за мурами фортеці відбувалася історична реконструкція облоги Збаразького замку із костюмованими постановочними боями, а сама подія завершилася чудовим феєрверком.
На завершення хочеться подякувати публіці, яка добре сприйняла та підтримала нас, а також гуртам Неймлес, Орандж, Одеон, Rattl'head, Вензель та ТПВГ за хорошу музику і приємну компанію.

Окрему подяку висловлюємо оргкомітету Фестивалю «Збаразька drive облога 2010», а зокрема Толіку (Слайду), за хорошу організацію заходу та чудове відношення до учасників. Будемо сподіватися, що такі заходи і надалі відбуватимуться у славному місті Збаражі.

З повагою, гурт Вогні Цитаделі
хмаринка файлів
Вогні Цитаделі _ Intro, Вогні Цитаделі - Initium (2009) - презентація альбому, Радіо "Лад" 71.3 fm / 11.11.09 ОДТРК, Вогні Цитаделі _ Сонячні Ворота, Вогні Цитаделі _ Initium, Вогні Цитаделі _ Привид, Вогні Цитаделі - Привид , Вогні Цитаделі - Ілюзії (tab), Шпалери для робочого столу, Вогні Цитаделі - Збаразька drive облога 2010, Вогні Цитаделі _ Voices, Userbars Вогні Цитаделі, Вогні Цитаделі - Initium (2009), Вогні Цитаделі - 2008-2009, Шпалери для робочого столу, Вогні Цитаделі - Ілюзії , Вогні Цитаделі - Привид, Вогні Цитаделі _ Хто я, Прес реліз гурту Вогні Цитаделі, Промо фото, Вогні Цитаделі _ Темним вогнем, Вогні Цитаделі - Ukr_Party, Вогні Цитаделі _ Ілюзії, Вогні Цитаделі у програмі 300 секунд ВИПУСК №1, Сержант Блюз - збірне відео