This version of the page http://kyivodpa.sta.gov.ua/?prama (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-26. The original page over time could change.
Державна податкова адміністрація в Київській області Державна податкова адміністрація в Київській області

Ласкаво запрошуємо до сайту ДПА в Київськiй областi! Шановні громадяни та платники податків! У випадку проявів протиправних дій з боку працівників податкової служби звертатися за телефонами 0-800-501-007 та для м. Києва 454-16-13

 

Опитування

Пропонуємо висловити свою думку щодо оприлюдненого тізера мультфільму «Місто мрії» - картини, в якій дітям розповідатимуть про податки та роботу податківців
 

Опитування

Якої інформації, на Вашу думку, не вистачає на веб-сайтах органів ДПС?
 

Опитування

Чи підтримуєте Ви роботу органів ДПС з ліквідації конвертаційних центів в Україні?
 

Останні новини


  Українські музиканти створили саундтрек до мультфільму про податківців
  Результати роботи податкової міліції Київщини за І півріччя 2011 року
  Результати кампанії декларування доходів громадян, отриманих протягом 2010 року
  Робота зі зверненнями громадян – важлива складова діяльності органів ДПС
  Ірпінська ОДПІ провела черговий семінар
  Робота Тетіївської МДПІ в напрямку мобілізації коштів до бюджетів усіх рівнів у січні - червні 2011 році.
  Земельний податок з громадян у 2011 році.

Календар

< липня 2011 >
П В С Ч П С Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
























Органи ДПІ області

Робочі години

Пон.-Чт. 9.00-18.00

Пт. 9.00-16.45

Сб.-Нд. вихідний день

Обідня перерва (13.00-13.45)

Адреса

03680, м. Київ-151,

вул. Народного Ополчення, 5а

тел. 200-37-00

тел./факс 246-22-25,

e-mail: kyivreg@odpa.kiev.ua

 

 
“Місто мрії” від Державної податкової служби України

 

Забезпечення надходжень податків, зборів, обов’язкових платежів


Детальніше

 


Анонси


  До уваги платників податків!
  Шановні платники податків!
  Шановні платники податків!
  До уваги платників податків!
  Графік проведення сеансів телефонного зв'язку «гаряча лінія» ДПА в Київській області у 2010 році


















Вхід



  • Забули свій пароль?
  • Забули своє Ім’я Користувача?



  • 5 листопада 2009 року Заступник Голови ДПА України Рубан Наталія Іванівна та директор Департаменту податкового контролю юридичних осіб ДПА України Удачина Ірина Михайлівна.

    Звертайтеся до них з питань: перевірок юридичних осіб, банківських та інших фінансових установ, контролю за розрахунковими операціями у сфері ЗЕД, торгівлі, громадського харчування та послуг, щодо податкових пільг та контролю за правомірністю їх застосування, а також з інших питань контрольно-перевірочної роботи.

  • 12 листопада 2009 року Перший заступник Голови ДПА України Кайзерман Вадим Олександрович та заступник Голови ДПА України Любченко Олексій Миколайович.

    Звертайтеся до них з питань: діяльності органів ДПС, адміністрування податку на додану вартість, податку на прибуток та інших податків і зборів (обов'язкових платежів), а також з питань реєстрації та обліку платників податків.

  • 19 листопада 2009 року Голова ДПА України Буряк Сергій Васильович та заступник Голови ДПА України Лекарь Сергій Іванович.

    Звертайтеся до них з питань: діяльності органів ДПС, оподаткування фізичних осіб, виконанню міжнародних договорів України з питань оподаткування, а також з питань вдосконалення законодавства у сфері оподаткування.

  • 26 листопада 2009 року Заступник Голови ДПА України Чекашкін Сергій Вікторович та директор Департаменту контролю за відшкодуванням податку на додану вартість ДПА України Мережка Сергій Іванович.

    Звертайтеся до них з питань: контролю за відшкодуванням податку на додану вартість та адміністрування облікових і звітних показників.

  • 10 грудня 2009 року Заступник Голови ДПА України Матвєєв Олег Валентинович та директор Департаменту погашення прострочених податкових зобов'язань ДПА України Чмерук Микола Олександрович.

    Звертайтеся до них з питань: контроль за правильністю та повнотою використання органами державної податкової служби права стягнення податкового боргу, а також контроль за дотриманням умов договорів про розстрочення та відстрочення податкових зобов'язань (боргу) платників податків на умовах податкового кредиту.

  • 24 грудня 2009 року Заступник Голови ДПА України Регурецький Василь Васильович та директор Департаменту інформаційно-аналітичного забезпечення процесів оподаткування ДПА України Шевченко Сергій Семенович.

    Звертайтеся до них з питань: адміністрування і ведення державних реєстрів та Єдиного банку даних про платників податків - юридичних осіб. А також щодо впровадження автоматизованих інформаційних технологій і систем та пропозицій у цій галузі



© 2002-2010 ДПА в Київській області
При використанні матеріалів посилання на ДПА в Київській області обов'язкове.
Сайт розроблено: Громітом