This version of the page http://free.ukrprog.com.ua/news.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-25. The original page over time could change.
FREE.UKRPROG.COM.UA - Новини














Новини сайту

Додано програму.

9 лютого 2008 року. Додано нову програму Translate.Net. Це безкоштовна програма з відкритими вихідними текстами, яка працює як клієнт до різноманітних мережевих перекладачок, тлумачних та двомовних словників. Автор програми Олексій Прудкий. Подивитись можна у розділі Програми.

Додано Е-книги.

1 лютого 2008 року. Додано електронні книги написані Валерієм Зміївським. "Україна. Знаки Зодіаку. Дайджест-хроніка", "Реаніматор". Подивитись можна у розділі Е-книги.

Додано програми.

20 січня 2008 року. Додано 3 нові програми створені Ігорем Ананьєвим. Подивитись можна у розділі Програми.

Додано програми.

25 вересня 2007 року. Додано нові програми. Автор програм Віталій Левченко. Подивитись можна у розділі Програми.

Додано Е-книгу.

20 червня 2006 року. Додано Таблицю транслітерації. В цій таблиці приведено траслітерацію українських букв. Подивитись можна у розділі Е-книги.

Відкрито сайт.

15 жовтня 2006 року. Відкрито сайт http://free.ukrprog.com.ua . Це сайт на якому Ви знайдете вільнорозповсюджувані програми, скрипти, електронні книги (e-books). Основна відмінність від схожих сайтів це те що все пропонується тут подається українською мовою. Можливе представлення і іншою мовою, якщо воно того заслуговує.

Якщо Ви хочете отримувати новини сайту на свій e-mail, можете підписатись. у розділі Розсилка новин. Залишена Вами інформація не буде використовуватись для надсилання спаму і не буде надана нікому іншому для цього.
З пропозиціями та побажаннями пишіть на адресу, яка наведена в розділі Контакти.



Counter
ukrprog
225658315