This version of the page http://dpa.rv.ua/index.php?limitstart=126 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-25. The original page over time could change.
ДПА у Рівненській області | ДПА у Рівненській області
Понеділок, 25. липня 2011
 
  • English
  • Телефон довіри
  • Сумлінні платники податків
  • ДПА у Рівненській області
Шановні громадяни! У випадку проявів протиправних та корупційних дій з боку працівників державної податкової служби звертайтеся за телефоном довіри 0-800-501-007
Головне меню
Головна
Податковий кодекс
ДПІ у м.Рівне інформує
Декларування доходів
Урядова тел. „гаряча лінія”
Громадська рада
Податкові роз'яснення
Доступ до публічної інформації
Європейська та євроатлантична інтеграція
Рішення місцевих рад
Приймальня громадян
Електронна звітність
Нормативна база
Консультаційний центр
Запрошуємо на семінари
Запобігання проявам корупції
Закупівлі товарів, робіт, послуг за державні кошти
Податкова міліція
Реалізація заставного
Реквізити рахунків
Історія становлення ДПА
Корисні посилання
Соціальна реклама
Форум
Карта сайта
Новини по даті
< серпня 2011 >
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Архів новин
  • лютого, 2010
  • січня, 2010
  • грудня, 2009
  • листопада, 2009
  • жовтня, 2009
Пошук на сайті
Статистика відвідувань

Сьогодні:242
Вчора:56
Всього:106488


З метою доведення норм Податкового кодексу України до платників податків
Вівторок, 07 червня 2011 17:44
Особливості нарахування та сплати податку на прибуток в умовах дії Податкового кодексу України стали основною темою безкоштовного семінару для платників податків, проведеного днями у приміщенні Федерації профспілок Рівненської області. Цей захід - перший серед низки спільних семінарів, організований ТОВ «Баланс-Клуб» за участі фахівців ДПІ у м. Рівне та ПОГ «Інформ-центр» Рівненського територіального відділення Асоціації платників податків України.

Детальніше...
 
Податкова міліція інформує
Вівторок, 07 червня 2011 17:43
Працівниками відділу податкової міліції ДПІ у м. Рівне за п'ять місяців поточного року викрито 10 злочинів у сфері оподаткування (з них 6 тяжких та особливо тяжких). Всього за результатами виявлених злочинів у сфері оподаткування працівниками ВПМ ДПІ у м. Рівне  встановлена сума збитків по кримінальних справах перевищує 9,5 млн. гривень.

Детальніше...
 
Бюджет обласного центру по платежах, які контролюються податковою інспекцією, виконано
Вівторок, 07 червня 2011 17:42
У січні-травні поточного року до бюджетів усіх рівнів, що контролюються податковою службою міста Рівне, зібрано 351,1 млн. грн., в тому числі до Державного бюджету - 174,7 млн. гривень. Приріст доходів до відповідного періоду минулого року становить 29,9 %, або 80,7 млн. грн., у т.ч. до Державного бюджету 52,3 %, або 60 млн. гривень.

Детальніше...
 
Наповнення бюджету - основне завдання податківців
Вівторок, 07 червня 2011 17:40
У січні-травні 2011 року Здолбунівською ОДПІ  до загального фонду Державного бюджету забезпечено понад 9,7 млн. грн. платежів. Завдання виконано на 102,4 відсотки, додатково надійшло 229,1 тис. гривень.

Детальніше...
 
Податківцями Здолбунівщини нагороджено переможців конкурсу
Вівторок, 07 червня 2011 17:39
Безліч призів, подарунків та приємних сюрпризів отримали днями діти багатьох шкіл Здолбунівщини. Серед нагороджених - переможці  чергового щорічного Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Податки очима дітей», започаткованого ДПА України ще десять років тому, а саме - в 2001 році.

Детальніше...
 
Податківці України та Франції обговорять, як підтримати малий та середній бізнес, але при цьому не підтримати мінімізаторів податків
Понеділок, 06 червня 2011 17:30
Розпочався п'ятиденний робочий візит делегації українських податківців до Франції. Протягом цих днів вітчизняні фахівці планують провести низку зустрічей із французькими колегами, аби вивчити досвід цієї країни у підтримці малого та середнього бізнесу.

Детальніше...
 
До уваги громадян!
Понеділок, 06 червня 2011 16:29
7 червня 2011 року з 10-00 до 13-00 год. у приймальні громадян Державної податкової інспекції у м. Рівне (вул. Відінська, 8, каб.437) здійснюватиметься прийом громадян працівниками відділу внутрішньої безпеки при ДПА в Рівненській області УВБ ДПА України.
 
Шановні журналісти!
П'ятниця, 03 червня 2011 17:00
Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята - Дня журналіста!

Саме Ви, представники засобів масової інформації, щодня оперативно інформуєте краян про новини соціально-економічного, політичного та культурного життя  Рівненщини, про важливі,  знакові події в нашій державі та світі.

Ваше об'єктивне і правдиве слово допомагає усім оновлюватися, відстоювати демократію, стверджувати життя за одвічними християнськими законами. Завдяки Вашій наполегливій праці, активній життєвій позиції і творчості формується духовно міцне, зріле громадянське суспільство.

Міцного здоров'я Вам, щастя, натхнення, нових здобутків у праці і творчості, здійснення всіх мрій і сподівань!

З повагою,

Віктор Башук, голова ДПА в Рівненській області
 
Податківці Рівненщини привітали журналістів краю з професійним святом
П'ятниця, 03 червня 2011 16:58
Шістьом кращим журналістам вручила сьогодні Почесні грамоти ДПА в Рівненській області та цінні подарунки заступник голови Тетяна Подсада.

Такої високої відзнаки представники мас-медіа удостоєні за активне висвітлення роботи податкових органів області, формування високої правової і податкової культури в суспільстві.

Звертаючись до журналістів, учасників обласних урочистих зборів, Тетяна Віталіївна зазначила, що саме представники засобів масової інформації щодня оперативно інформують громадськість про новини соціально-економічного, політичного та культурного життя  Рівненщини, про важливі,  знакові події, які відбуваються  в нашій державі та світі.

Детальніше...
 
За круглим столом розглянуто питання розвитку підприємництва у Гощанському районі
П'ятниця, 03 червня 2011 16:56
В залі засідань райдержадміністрації, за круглим столом, зустрілись представники  малого підприємництва, влади та контролюючих органів Гощанського  району. Учасники засідання обговорили питання  взаємовідносин  контролюючих органів з суб'єктами підприємницької діяльності - юридичними та фізичними особами.

В засіданні взяли участь начальник відділу Представництва у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Рівненській, Хмельницькій областях Департаменту регіональної політики Держкомпідприєництва України В.О.Самсон, юрист у справах захисту  підприємців В.Р. Скрипний.

Детальніше...
 
До уваги платників податків!
П'ятниця, 03 червня 2011 16:55
9 червня у м. Львові відбудеться семінар для платників податків західного регіону держави, у т. ч. й  Рівненської області, з проблемних питань оподаткування прибутку підприємств.

Детальніше...
 
До уваги суб'єктів господарювання!
П'ятниця, 03 червня 2011 16:53
На Урядовому веб-порталі на базі державної установи «Урядовий контактний центр» запроваджено «Гарячу лінію» - «Діалог з малим бізнесом» для забезпечення оперативного реагування на звернення суб'єктів  підприємницької діяльності щодо протиправних дій осіб органів виконавчої влади.

Детальніше...
 
Телефонна «гаряча лінія»
П'ятниця, 03 червня 2011 16:52
6 червня 2011 року, у понеділок, з 15.00 до 16.00 год. буде проведено сеанс телефонного зв'язку «гаряча лінія» з першим заступником начальника ДПІ у м. Рівне Чуєм Віталієм Володимировичем.

Детальніше...
 
Податок на доходи фізичних осіб: відповідальність за порушення
Четвер, 02 червня 2011 17:58
Відповідно до ст. 168 розділу IV Податкового кодексу України від 2 грудня 2010 року N 2755-VI (зі змінами та доповненнями) податковий агент, який нараховує (виплачує, надає) оподатковуваний дохід на користь платника податку, зобов'язаний утримувати податок із суми такого доходу за його рахунок, використовуючи ставку податку, визначену в ст. 167 Податкового кодексу.

Детальніше...
 
Актуальне інтерв'ю
Четвер, 02 червня 2011 17:57
Податковий кодекс України не вніс кардинальних змін до порядку справляння плати за землю фізичними особами, хоча без деяких змін не обійшлося. Як і раніше плата за землю включає дві складові - земельний податок та орендну плату за земельні ділянки державної та комунальної власності. Докладніше про це - у розмові з начальником відділу адміністрування податків з фізичних осіб ДПІ у м. Рівне  Людмилою Ярмольчук.

Детальніше...
 
Податковий кодекс в питаннях-відповідях
Четвер, 02 червня 2011 17:56
Яким чином фізична особа - підприємець на загальній системі оподаткування може виправити помилку в Книзі обліку доходів та витрат?

Детальніше...
 
У штаб-квартирі НАТО відбулося засідання Комітету НАТО з питань політики та партнерства з Україною
Четвер, 02 червня 2011 17:54
Про основні кроки, здійсненні Україною у сфері антикорупційного законодавства, представників делегацій держав-членів Альянсу поінформувала начальник відділу антикорупційної політики Департаменту законодавства про правосуддя, правоохоронної діяльності та боротьби із злочинністю Міністерства юстиції України О.Смірнова.

Детальніше...
 
Благородну справу надання допомоги дітям податківці Рівненщини продовжуватимуть і надалі
Середа, 01 червня 2011 18:07
Вже стало доброю традицією шефство профспілки працівників податкової служби області над школами-інтернатами для дітей-сиріт, напівсиріт та інших соціально-незахищених категорій дітей.

Цьогоріч, завдяки небайдужості наших спілчан, святковий настрій з нагоди Міжнародного дня захисту дітей завітав до вихованців Костопільської, Мізоцької, Тучинської шкіл-інтернатів. Дитячі обличчя випромінювали величезне задоволення від отриманих подарунків, влаштованих  свят солодощів, від спілкування з гостями з податкової служби Рівненщини. Потрібно зазначити, що проведення таких благодійних акцій стало можливим завдяки відрахуванню кожним податківцем частинки зарплати (0,5% посадового окладу) у фонд соціальної допомоги  дітям.

Детальніше...
 
Податкова міліція інформує
Середа, 01 червня 2011 18:01
На території Березнівського району працівники відділу податкової міліції ДПІ у м. Рівне викрили 3 підпільні цехи по розпилюванню та обробці деревини. В двох випадках таке приховане виробництво здійснювали суб'єкти господарювання, проте без оформлення належних документів на провадження такої діяльності.

Детальніше...
 
В ДПІ у м. Рівне проведено чергову «гарячу лінію»
Середа, 01 червня 2011 17:59
Чи необхідно суб'єкту господарювання придбавати торговий патент у разі надання послуг населенню, які не зазначені в Переліку послуг, що підлягають патентуванню?

Детальніше...
 
Наступний Саміт країн Центральної Європи відбудеться у Києві
Середа, 01 червня 2011 17:55
Про це Президент України Віктор Янукович повідомив в інтерв'ю журналістам у Варшаві після завершення другого пленарного засідання XVII Саміту країн Центральної Європи. За його словами, відповідна пропозиція прозвучала під час саміту у Варшаві, повідомляє прес-служба Президента.

Детальніше...
 
Більше статтей...
  • 1 червня - Міжнародний день захисту дітей
  • Активну участь у святі останнього дзвоника взяли податківці
  • Найбільше податкових звітів через Інтернет здають на Рівненщині та Донеччині
  • Набуті учнями під час навчання знання стануть у нагоді в дорослому житті
  • Свято останнього дзвоника в Мізоцькій школі-інтернаті відбулося за активної участі податківців
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Page 7 of 69
Інформ ДПА

«Місто мрії» будується успішно – вже готовий тізер до дитячого мультфільму про податки.


Банери






Опитування
Пропонуємо висловити свою думку щодо оприлюдненого тізера мультфільму «Місто мрії» - картини, в якій дітям розповідатимуть про податки та роботу податківців