Миколаївська обласна бібліотечна асоціація (МОБА)
Ресурси бібліотек міста Миколаєва
Зведений електронний каталог


Зведений електронний каталог Віртуальні презентації нових надходжень
Біологія

.   Біологія. Повний комплект для тематичного оцінювання: 7-9 класи / Упоряд. К.М. Задорожний. - Х.: Вид. група "Освіта", 2006. - 224 с. Біологія. Повний комплект для тематичного оцінювання: 10-11 класи / Упоряд. К.М. Задорожний. - Х.: Вид. група "Основа", 2006. - 240 с.

Ці книги надають можливість вчителю вибрати найбільш оптимальний варіант тематичного оцінювання для конкретного класу. Залежно від рівня підготовки учнів і планування роботи вчителя наведені матеріали дозволяють скласти від двох до кількох десятків варіантів завдань з кожної теми.

. . .   Відкриті та нестандартні уроки біології для 6 класу // Упоряд. К.М. Задорожний. - Х.: Вид. група "Основа", 2005. - 144 с. Відкриті та нестандартні уроки біології у 7 класі: Метод. посібник // Ю.М. Абдуліна, М.В. Базь, З.В. Вербицька та ін. - Х.: Вид. група "Основа", 2004. - 144 с.

Відкриті та нестандартні уроки біології у 8 класі // Упоряд. К.М. Задорожний. - Х.: Вид. група "Основа", 2004. - 144 с.

Відкриті та нестандартні уроки біології в 11 класі // Упоряд. К.М. Задорожний. - Х.: Вид. група "Основа", 2006. - 224 с.

Збірки найцікавіших розробок уроків для учнів 6,7,8,11 класів дозволяють використовувати різноманітні форми та методи роботи у викладанні біології. Наведені матеріали дають можливість суттєво підвищити зацікавленість учнів у вивченні біології

  "Позакласні заходи з біології // Упоряд. В. Мишкіна, М. Кушнір. - К.: Вид. дім "Шкільний світ": Вид. Л. Галіцина, 2006. - 112 с.

Книга містить добірку різноманітних інтелектуальних, розважальних та піднавальних ігор, КВК, брен-рингів, вікторин для позакласних заходів з учнями 6-11-х класів

  Дорошенко Ю.О. Біологія та екологія з комп'ютером // Ю. Дорошенко, Н. Семенюк, Л. Семко. - К.: Вид. дім "Шкільний світ": Вид. Л. Галіцина, 2005. - 128 с.

В книзі описано методику проведення у школі занять з біології та екології із застосуванням інформаційно-комунікаційних технологій та спеціалізованих програмних засобів навчального призначення.

  Тиждень біології в школі / Упоряд. К.М. Задорожний. - Х.: Вид. група "Основа", 2006. - 160 с.

Пропонований посібник допоможе у плануванні та проведенні заходів предметного тижня. Для себе ви знайдете розробки різних заходів, як для учнів старших так і молодших класів.

  Кабінет біології / Упоярд. К.М. Задорожний, С.О. Малікова. - Х.: Вид. група "Основа", 2006. - 192 с.

У збірнику наведено офіційні документи, потрібні для роботи в кабінеті біології, основні вимоги до обладнання кабінету, правила проведення лабораторних і практичних робіт та техніки безпеки. Крім того, розміщені методичні рекомендації досвідчених викладачів біології щодо роботи в кабінеті.

  Богданова О.К. Інноваційні підходи до викладання біології. - Х.: Вид. група "Основа", 2003. - 128 с.

Посібник присвячено аналізу інноваційних технологій, які використовуються у викладанні біології.. Зокрема - технології укрупнення дидактичних одиниць, модульна, особистісно-орієнтована та інші.

  Богданова О.К. Сучасні форми і методи викладання біології в школі. - Х.: Вид. група "Основа", 2003. - 80 с.

Розглядаються методологічні засади діяльності вчителя та використання активних методів навчання.


Зведений електронний каталог Віртуальні презентації нових надходжень