This version of the page http://dpa.rv.ua/n420.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-24. The original page over time could change.
ДПА у Рівненській області | ДПА у Рівненській області
Неділя, 24. липня 2011
 
  • English
  • Телефон довіри
  • Сумлінні платники податків
  • ДПА у Рівненській області
Шановні громадяни! У випадку проявів протиправних та корупційних дій з боку працівників державної податкової служби звертайтеся за телефоном довіри 0-800-501-007
Головне меню
Головна
Податковий кодекс
ДПІ у м.Рівне інформує
Декларування доходів
Урядова тел. „гаряча лінія”
Громадська рада
Податкові роз'яснення
Доступ до публічної інформації
Європейська та євроатлантична інтеграція
Рішення місцевих рад
Приймальня громадян
Електронна звітність
Нормативна база
Консультаційний центр
Запрошуємо на семінари
Запобігання проявам корупції
Закупівлі товарів, робіт, послуг за державні кошти
Податкова міліція
Реалізація заставного
Реквізити рахунків
Історія становлення ДПА
Корисні посилання
Соціальна реклама
Форум
Карта сайта
Новини по даті
< лютого 2004 >
П В С Ч П С Н
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
Архів новин
  • лютого, 2010
  • січня, 2010
  • грудня, 2009
  • листопада, 2009
  • жовтня, 2009
Пошук на сайті
Статистика відвідувань

Сьогодні:56
Вчора:69
Всього:106253


У I півріччі поточного року до зведеного бюджету області зібрано понад 1 млрд. грн., що на третину більше ніж минулого року
П'ятниця, 22 липня 2011 17:05

До державного бюджету зібрано понад 517,1 млн. грн., доведене завдання виконано на 103,5 відсотка.  До місцевих бюджетів усіх рівнів надійшло 571,2 млн.грн. податків та платежів, що складає 112,6 відс. до доведеного завдання та 112 відс. до відповідного періоду минулого року. Про це заявив голова ДПА в області  Віктор Башук, розпочинаючи роботу розширеного засідання Колегії ДПА в Рівненській області.

«Активізація роботи у всіх напрямках забезпечила позитивну динаміку зростання надходжень до державної та місцевих скарбниць. Завдяки динамічним напрацюванням до загального фонду державного бюджету зібрано 514,5 млн. грн. податків та платежів, що в 1,7 раза (на 214,5 млн.грн.) більше за відповідний період минулого року», - зазначив очільник податківців Рівненщини.

Детальніше...
 
Хабарництву та корупції - НІ !
П'ятниця, 22 липня 2011 17:00
З 1 липня вступив у дію Закон України «Про засади запобігання і протидії корупції в Україні» (№3206-VI від 07.04.2011р.), який регламентує відносини, що виникають у цій сфері та встановлює обмеження щодо використання службового становища, одержання дарунків (пожертв), роботи близьких осіб, вимоги фінансового контролю, тощо.

Детальніше...
 
Нічийних автомобілів та обладнання найбільше в північних районах Рівненщини
П'ятниця, 22 липня 2011 16:48

Регулярні рейди рівненських податківців в північні райони області, в рамках виявлення порушень чинного законодавства з охорони та використання надр, виявляють в тих місцях безліч нічийних автомобілів, мотопомп та іншого дорогого обладнання. Як правило, все це добро знаходиться поблизу місць незаконного видобутку бурштину.

Детальніше...
 
Податкова звітність, надіслана платниками 19 - 21 липня, вважатиметься наданою без порушення граничного терміну подання
Четвер, 21 липня 2011 17:48

Внаслідок  аварійного відключення вийшло з ладу серверне обладнання, яке забезпечувало функціонування «Інформаційного порталу органів ДПС України». Зазначене призвело до призупинення розсилки квитанцій про приймання та обробку податкової звітності в електронному вигляді.

Детальніше...
 
Митний чи безмитний? Голова ДПС України відбув до Казахстану за новими ідеями
Четвер, 21 липня 2011 17:41

Голова ДПС України Віталій Захарченко відбув із робочою поїздкою до Казахстану для участі у ХХVIII засіданні Ради керівників податкових служб при Інтеграційному комітеті ЄврАзЕС.

Детальніше...
 
Підробляв горілку та продавав у підконтрольних магазинах
Четвер, 21 липня 2011 17:23

Підпільний цех з виробництва фальсифікованих алкогольних напоїв викрили співробітники відділу протидії незаконному обігу підакцизних товарів управління податкової міліції ДПА в Рівненській області.

Детальніше...
 
Порушники закону повинні знати - податківці не дрімають
Четвер, 21 липня 2011 10:43

В Дубенській ОДПІ днями відбувся брифінг, присвячений проблемі  виплати  заробітної  плати в «конвертах». Начальник інспекції Олександр Стратюк зазначив, що  заборгованість із заробітної плати, зарплата в "конверті" або її виплата у розмірі, що не відповідає прожитковому мінімуму позбавляє громадян належного захисту на випадок непрацездатності та прирікає на мізерну пенсію. Від цього зазнають значних втрат Пенсійний фонд, страхові фонди, а до місцевих бюджетів не надходять необхідні кошти. Усе це потребує глибокого усвідомлення кожним роботодавцем, кожним підприємцем та кожним найманим працівником.

Детальніше...
 
Витягуємо зарплату із конвертів
Четвер, 21 липня 2011 10:39

Острозьке відділення Здолбунівської ОДПІ також проводить заходи в рамках місячної акції «Ні - зарплаті в конвертах». Протягом першої половини липня сектором адміністрування податків з фізичних осіб здійснено 9 перевірок СПД, які виплачують заробітну плату нижче встановленого рівня та нелегально використовують працю найманих працівників, з них 5 за участю правохоронних органів та місцевої влади. За результатами перевірок складено 9 актів, встановлено 10 порушень та виявлено 10 випадків незаконого використання праці найманих працівників.

Детальніше...
 
До уваги платників податків
Четвер, 21 липня 2011 10:31

Завтра, 22 липня, з 15 до 17 години буде проводитися сеанс «гарячої лінії» з першим заступником голови ДПА в області Анатолієм Васильовичем Сташком на тему «Обговорюємо Податковий кодекс України. Проблемні питання в оподаткуванні». Звертатися за телефоном 692-502.

Детальніше...
 
Українські музиканти створили саундтрек до мультфільму про податківців
Середа, 20 липня 2011 15:36

Популярний R&B дует Тамерлан та Альона Омаргалієва створили саундтрек до мультфільму «Місто мрії», який розповідає школярам про важливість сплати податків. Тамерлан виступив у якості композитора, а Альона стала автором тексту до пісні. Сплати податки та живи спокійно - головна ідея цієї композиції. У ній співається про те, що, якщо ти чесний ти сплачуєш податки, то твоя країна стане кращою, а твоє місто перетвориться у місто мрії, стане чистим, затишним, у ньому ніколи не буде злиднів та метушні.

Детальніше...
 
Відкрити власну справу стане простіше
Середа, 20 липня 2011 14:30

Уряд затвердив проект Закону України "Про внесення змін до деяких законів України", яким скасовується обов'язкове надання виписки з Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб-підприємців для отримання ліцензії. Відповідне розпорядження Уряду прийнято 13 липня на засіданні Кабінету Міністрів України.

Детальніше...
 
Податковий кодекс в запитаннях та відповідях: В яких випадках сума доходу, отриманого фізичною особою від продажу земельної ділянки, не підлягає оподаткуванню ПДФО?
Середа, 20 липня 2011 11:58

Відповідно до пп. 165.1.40 п. 165.1 ст. 165 розділу IV Податкового кодексу України до складу загального місячного (річного ) оподатковуваного доходу платника податку не включається сума доходу, отриманого таким платником податку внаслідок відчуження земельних ділянок сільськогосподарського призначення, земельних часток (паїв) за нормами безоплатної передачі, визначеними ст. 121 Земельного кодексу України від 25 жовтня 2001 року № 2768-III  залежно від їх призначення, безпосередньо отриманих ним у власність у процесі приватизації.

 

Детальніше...
 
Гощанська МДПІ: запорука успіху - конструктивна співпраця
Середа, 20 липня 2011 11:45

Представники територіальних громад Гощанського району, керівники неприбуткових установ і організацій під час зустрічі з місцевими податківцями обговорили ризики виплати заробітної плати в «конвертах», неофіційного працевлаштування та чинного порядку адміністрування податку на доходи фізичних осіб у відповідності з Податковим кодексом України.

Детальніше...
 
ДПСУ: Понад 16% грошей великого та середнього бізнесу обертається в тіні
Вівторок, 19 липня 2011 18:03

За розрахунками експертів податкової служби, у тіньовому секторі економіки сьогодні обертається від 10 до 17% коштів. Такі цифри вдалося визначити аналізуючи діяльність підприємств з обсягом валових доходів понад 1 млн. грн. Про це під час наради повідомив заступник Голови ДПС України Олександр Клименко.

Детальніше...
 
Податкова для платників податків
Вівторок, 19 липня 2011 17:55

Діалог податкової служби з платниками податків, що останнім часом відбувається надзвичайно активно, - це поступ вперед у стосунках. Представники бізнесу очікують якісних послуг від податкової служби.

Детальніше...
 
Рівненські податківці - за легалізацію податків
Вівторок, 19 липня 2011 12:21

Одним із показників ступеня цивілізованості суспільства та економічної сфери є рівень добровільної та сумлінної сплати податків і зборів. Тому, виховання податкової культури, роз'яснення необхідності та переваг добровільної сплати податків, - важливий напрям роботи органів податкової служби, форми та методи якого потребують постійного вдосконалення. Адже сплата податків - це інвестиція в майбутній добробут кожного з нас.

Детальніше...
 
Офіційна зарплата - добробут кожного і громади в цілому
Вівторок, 19 липня 2011 09:31
Під таким гаслом працівники Сарненської міжрайонної ДПІ провели інформаційну кампанію серед роботодавців та працівників щодо офіційного оформлення трудових відносин. До розповсюдження серед населення друкованої продукції соціального спрямування було залучено волонтерів. Листівки та буклети  роздано у найбільш багатолюдних місцях - ринках, вокзалах, вулицях, поблизу торгових закладів у місті Сарни та населених пунктах району.

Детальніше...
 
Податковий кодекс у запитаннях та відповідях
Вівторок, 19 липня 2011 09:30
Які документи є підтверджуючими для включення до складу витрат, що враховуються при визначенні оподатковуваного прибутку, сум добових у разі відрядження у межах України та країн, в'їзд громадян України на територію яких не потребує наявності візи?

Детальніше...
 
Щодо подання Звіту про суми податкових пільг
Понеділок, 18 липня 2011 09:28
Суб'єкти господарювання, які відповідно до Податкового кодексу України не сплачують податки та збори до бюджету у зв'язку з отриманням пільг, зобов'язані вести облік та складати Звіт про суми податкових пільг, форма якого затверджена Постановою № 1233, та який подається за три, шість, дев'ять і дванадцять календарних місяців за місцем реєстрації протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем податкового періоду.

Детальніше...
 
Увага, «гаряча лінія»!
Понеділок, 18 липня 2011 09:21
18 липня 2011 року з 1500 до 1600 в ДПІ у м.Рівне відбудеться сеанс телефонного зв'язку "гаряча лінія". На Ваші запитання відповідатиме заступник начальника інспекції Герман Валентин Адамович.

Детальніше...
 
Вітання голови ДПА в Рівненській області Віктора Башука з нагоди Дня бухгалтера
П'ятниця, 15 липня 2011 16:17
Шановні бухгалтери! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

Ваша професія є однією з найбільш значущих для діяльності будь-якого підприємства, установи чи організації, економіки держави в цілому.

Саме Ви є тими фахівцями, покликання та професійний досвід яких є запорукою економічного зміцнення та розвитку, процвітання та впевненого  поступального руху вперед Вашого трудового колективу, фінансової системи України загалом.

Детальніше...
 
Більше статтей...
  • Вітання начальника ДПІ у м. Рівне Михайла Калитюка з нагоди Дня бухгалтера
  • Звернення до платників податків Голови ДПС України Віталія Захарченка
  • Податковою опрацьовано близько 96 відсотків поданих декларацій про доходи, отримані у 2010 році
  • У І півріччі поточного року до загального фонду державного бюджету зібрано податків у 2 рази більше ніж минулого року
  • Реєстрація громадян
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Page 1 of 69
Інформ ДПА

«Місто мрії» будується успішно – вже готовий тізер до дитячого мультфільму про податки.


Банери






Опитування
Пропонуємо висловити свою думку щодо оприлюдненого тізера мультфільму «Місто мрії» - картини, в якій дітям розповідатимуть про податки та роботу податківців