This version of the page http://www.osvita.org.ua/events/869.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-23. The original page over time could change.
ІІІ Ярмарок інституційного розвитку // Події освіти та науки // Освітній портал™
www.osvita.org.ua
Події освіти та науки // ІІІ Ярмарок інституційного розвитку
Головна
Новини освіти та науки
Події освіти та науки
Конференції
Виставки
Cемінари
Конкурси та олімпіади
Гранти та стипендії
Пошук
Статті з питань освіти
Довідник ВНЗ України
Дистанційна освіта
Навчальні курси
Освіта за кордоном
Бізнес-освіта, MBA
Абітурієнту
Студенту
Болонський процес
Зовнішнє тестування (ЗНО 2011)
Середня освіта. Підручники
Законодавство
Періодичні видання
Каталог освітніх сайтів
Реферати, курсові, дипломні
Профорієнтація молоді
Робота освітянам та молоді
Освітній форум
Зробити портал кращим!
Ефективна реклама

Реєстрація на ЗНО 2011

Розміщено програму для самостійного створення заяви-реєстраційної картки, на підставі якої відбувається реєстрація для участі в ЗНО 2011 р. - завантажити.

Програми ЗНО 2011

У розділі "Зовнішнє тестування", розміщено затверджені програми ЗНО 2011 р. з таких предметів:
українська мова і література;
російська, німецька, французька, іспанська, англійська мови; біологія; географія; математика; історія України; хімія; фізика.
А також, характеристики тестів і приклади завдань.

Опитування

На Вашу думку, залучення Церкви до навчального процесу:

перейти до теми

Теми для обговорення

Київський Університет Права при НАНУ відгуки

"Образовательный взрыв", Ситуация в школах

обучение в пекине!!!

НАУЧНО-ПРАКТИЧЕСКИЕ КОНФЕРЕНЦИИ

Подання апеляції

Перейти в форум
ІІІ Ярмарок інституційного розвитку
РубрикаВиставки
Дата проведення18.11.2010 - 18.11.2010
Web-сторінкаhttp://www.gurt.org.ua/

В Ярмарку візьме участь близько 200 представників громадянського суспільства, які зацікавленні у посиленні впливу ІГС у впровадженні реформ в Україні.

Ярмарок інституційного розвитку організовує Ресурсний центр ГУРТ в рамках проекту “Розвиток спроможності ІГС реформувати Україну”, що реалізується в межах програми "Об’єднуємося заради реформ (UNITER)", що фінансується Агентством США з Міжнародного Розвитку (USAID) та виконується Pact, Inc.

Буде презентовано 30 провайдерів послуг, а також проведено паралельні заходи – презентації, майстер-класи, експертні тематичні дискусії щодо окремих аспектів організаційного розвитку та світового. Кафе буде сфокусовано на 5 темах, які є найбільш актуальними для інституційного розвитку ІГС України.

Спеціальниі гість Ярмарку - Джо Тьопфер, експерт з інституційного розвитку та розвитку спроможності організацій з 15-річним досвідом, один з співзасновників ГУРТ Інтернешнл Тренінг Груп. Він фасилітуватиме Світове кафе "Інституційний розвиток в організаціях, що трансформуються: роль консультанта" та проведе майстерню "Практикуючи відкритий простір: від обіцянок до досягнень".

Під час паралельних заходів:
Леся Оробець, народний депутат ВРУ, проведе майстерню Майстерня "Адвокасі веб 2.0: як підвищити ефективність адвокасі кампаній за допомогою сучасних ІТ технологій?";

Олексій Орловський, директор Програми посилення громадянського суспільства Міжнародного фонду "Відродження" розповість, як підвищити якість проектних заявок;

Андрій Зінченко, керівник освітніх проектів Української мережі енергетичних інновацій greencubator, поділиться досвідом дрібного фінансування для великих спільнотних проектів;

Наталка Гнатюк, розповість, як залучити 1 млн. доларів для розвитку місцевої громади;

Марина Саприкіна, виконавчий директор Центру розвитку КСВ, проведе майстерню "Як співпрацювати з бізнесом, розвиваючи корпоративну соціальну відповідальність: моменти, які потрібно знати";

Дар’я Непочатова, керівник програм Українського форуму благодійників, учасник програми "Volunteerism: United We Serve" від України розповість про підходи, інфраструктуру та програми волонтерства в США;

Антоніна Прудко, менеджер програм з організаційного розвитку проекту UNITER, презентує он-лайн платформу Marketplace – Розвиток ОГС та результати дослідження соціальних зв’язків між громадськими організаціями.
Всі права належать
Освітній портал™ 2003-2011рр.

Дизайн порталу: Стильная Студия