This version of the page http://www.neoservice.ua/?id=61 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-23. The original page over time could change.
Нео-сервіс: Умови користування сайтом
по сайту в магазині


Авторизація
Логін:
Пароль:
 
 Забув пароль?
 Зареєструватися!



Умови користування сайтом

 

Обмеження прав користування

 

Згідно з викладеними в цьому документі умовами та діючим українським законодавством «Нео-сервіс» надає Вам право на доступ та користування інформацією, розміщеною на цьому сайті, та супутні матеріали з наступними обмеженнями:

(1) зберігати на всіх електронних та друкованих копіях сторінок сайту та розміщених на сайті матеріалах усі написи про авторське право компанії «Нео-сервіс»;

(2) жодним способом не змінювати сторінки або матеріали із сайту , відтворювати чи демонструвати їх публічно, розповсюджувати чи використовувати сторінки цього сайту і його матеріали з будь-якою загальною чи комерційною метою, якщо це прямо не дозволено «Нео-сервісом».

 

Відмова від гарантій

 

Подані на нашому веб-сайті дані мають на меті тільки інформування. «Нео-сервіс» надає цей сайт та його зміст на засадах "як є", не робить жодних заяв і не надає жодних гарантій щодо сайту або його змісту. Компанія «Нео-сервіс» відмовляється від будь-яких заяв або гарантійних зобов'язань, як прямих, так і непрямих, включно із гарантіями щодо продажної придатності та придатності для конкретної мети використання. Також «Нео-сервіс» не гарантує, що інформація, доступна на цьому сайті, є точною, повною або актуальною.

 

Зміни сторінок та матеріалів сайту

 

Будь-яка частина змісту цього документу може бути змінена без попередження. «Нео-сервіс» залишає за собою право змінювати терміни та умови використання цього сайту в будь-який час без попередження. Будь-яке використання цього сайту після внесення змін буде вважатись за прийняття Вами цих змін, додавання або видалення інформації.

«Нео-сервіс» може припиняти або змінювати порядок представлення будь-якого розділу сайту, включно із наявністю будь-яких рубрик сайту в будь-який час. Також «Нео-сервіс» може накладати інші обмеження на певні рубрики та послуги або обмежувати Ваш доступ на сайт без попередження або виникнення будь-яких зобов'язань.

 

Гіперпосилання (hyperlinks)

 

Деякі наявні на сайті засоби посилання (links) дозволяють відкривати сторінки в Інтернеті, які «Нео-сервіс» не контролює. «Нео-сервіс» надає ці зовнішні засоби виключно для зручності своїх користувачів, надання будь-якого такого посилання не означає, що «Нео-сервіс» забезпечує гарантії по використанню сайту, на який зроблено посилання, будь-якої інформації з нього, продукції та послуг. Відповідно «Нео-сервіс» не робить жодних заяв і не надає гарантій щодо вмісту або доступності сторінок, на які зроблено посилання, включно з допоміжними засобами пересилання (sub-links), що можна знайти на цих сайтах.

Під час реєстрації, замовлення або придбання продукції чи послуг у будь-якої сторони, опосередковано пов’язаної із нашим сайтом через посилання, Ви тим самим укладаєте угоду із третьою стороною, а не з «Нео-сервісом». У таких випадках, перед тим, як зареєструватися, зробити замовлення або придбати щось у третьої сторони, вам слід ознайомитись з умовами роботи із нею, а також з її політикою конфіденційності. Політика конфіденційності та умови використання, заявлені «Нео-сервісом» в цьому документі, застосовуватимуться виключно у конкретному обсязі документа. «Нео-сервіс» зобов`язується робити посилання тільки на сайти тих компаній, які поділяють наші погляди на конфіденційність. Однак, ми не можемо контролювати те, як ці компанії використовують або збирають інформацію чи провадять свій бізнес.

Коли ви переходите на сайт третьої сторони, Вам слід пам'ятати, що вона може використовувати файли cookies або інші засоби збирання інформації про Вас. В такому випадку політика конфіденційності та відповідні положення нашого сайту не застосовуються.

 

Надання інформації

 

Коли електронною поштою чи іншим способами Ви передаєте в «Нео-сервіс» інформацію або матеріали, що включають запитання, коментарі, поради, відповіді на запитання сайту, ідеї, графічні матеріали, комп`ютерні файли і таке інше, Ви тим самим прямо погоджуєтесь та гарантуєте, що власник матеріалу надає «Нео-сервісу» безкоштовні, безстрокові права на користування, відтворення, зміну, адаптацію, публікацію, переклад і розповсюдження цього матеріалу (повністю або частково) у світовому масштабі та включення його в будь-які інші роботи, середовище чи технологію, нині відомі чи ті, що будуть розроблені в майбутньому, на які розповсюджується дана Політика конфіденційності.

 

Обмеження відповідальності

 

Ані «Нео-сервіс», ані його підрозділи, працівники, інші представники не несуть відповідальності за збитки пов’язані із використанням цього сайту. За жодних обставин «Нео-сервіс» не несе відповідальності за будь-які наслідкові, випадкові, непрямі, спеціальні або штрафні збитки чи витрати, включаючи втрату прибутків, перешкоди в бізнесі, втрату інформації або даних, втрату репутації, втрату чи пошкодження власності, будь-які претензії третіх сторін, що виникли у зв’язку з використанням, копіюванням чи переглядом цього сайту або його змісту, іншого сайту, куди було переадресовано користувача, незалежно від того, чи був «Нео-сервіс» попереджений, знав або мав знати про таку можливість.

 

 

Прайс-листи

Роздріб

Гуртовий

Portal

Portal Lite

Новини

19.07.2011

PATRON - нова лінійка СНПЧ

<d... »»

05.07.2011

PC-Wolf

А в нас є ось такі корпуси   
»»

08.06.2011

Colorway - доступні витратні матеріали

  </div... »»

03.06.2011

Зміна гарантійних умов на продукцію LG

Компанія LG Electronics внесла певні зміни в документообіг при компенсації
пристроїв, на які оф... »»

16.05.2011

Заміна материнських плат MSI офіційним сервісним центром

Повна і безкомпромісна заміна материнських плат MSI P67/H67 (B2) на нові зі степінгом B3!</div... »»

Ваша думка

 

Ви тут по...
Прайс
Morpheus
Новини
Іншу інформацію

Конфіденційність | Умови користування сайтом

Наша адреса:

Україна, 79015, м. Львів, вул. Федьковича, 58

т. (032) 294-81-81, e-mail: office@neoservice.ua



© 2001- Нео-сервіс
© 2005 Розробка ВебКузня
© 2008 TYPO3 супровід Інтегра-Медіа