This version of the page http://kiev.pravda.com.ua/news/4da93a2949185/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-23. The original page over time could change.
Довгий написав заяву про відставку | Українська правда - Київ

Довгий написав заяву про відставку

Версія для друку     Додати коментар
16.04.2011  09:41


Фото oles.com.ua

Секретар Київради Олесь Довгий на цьому тижні був поставлений Банковою в рамки.

Результати звірки стенограми засідань міськради з подальшими розпорядженнями показали розбіжності з кількох великих об'єктів, що називається фальсифікацією і може закінчитися кримінальною статтею, пише ZN.UA.

За інформацією джерела видання, Довгий наступну сесію все-таки проведе, але поставить на ній на голосування питання про свою відставку. За наявною інформацією, він уже написав відповідну заяву.

За даними джерел, у списку можливих кандидатур на його крісло залишилися двоє - Галина Герега (депутат від ГАК, ставлениця Василя Хмельницького, спонсора Блока Литвина) і Володимир Дейнега (від Партії регіонів).

Раніше у списку претендентів на місце Довгого фігурували Олексій Рєзніков (Блок Катеринчука), Наталя Новак (Блок Кличка), сам Віталій Кличко, Юрій Дмитрук (колишній БЮТівець).

За останньою інформацією, Банкова і Попов схиляються до кандидатури регіонала, відзначає видання. Примітно, що саме Дейнега збирав підписи для скликання позачергової сесії.

Серед депутатів Дейнега, який усі ці роки очолював комісію з питань комунальної власності, має відносний авторитет. Стверджують, що його підписів на одіозних рішеннях немає.

Однак, всі ці рішення пройшли зал, де за них голосували регіонами, зокрема й Дейнега.

Як відомо, за інформацією джерел "Української правди. Київ", секретаря Київради Олеся Довгого у понеділок зранку викликають на допит в Управління по боротьбі з організованою злочинністю. 

Коментарі - 7
POLOSA _ 18.04.2011 10:01
Безусловно, регионалы не позволят сесть в кресло секретаря Киеврады депутату-оппозиционеру. А ведь представители любой другой политической силы, активно голосовали за воровство земель, имущества, предприятий столицы. То кто бы не занял место Лесика, он будет вносить на голосование преступные решения. Нужны перевыборы и Киевсовета и мэра, тогда у киевлян появится надежда на изменение ситуации в лучшую сторону, если депутатами станут патриоты Киева, отстаивающие права киевлян, а мэром будет независимый от Президента человек.
Відповісти | З цитатою
Landy _ 17.04.2011 23:43
Накрало чмо тай пішло.
Відповісти | З цитатою
kzkmrf _ 17.04.2011 21:03
Лесику уже пора сушить сухари!
Відповісти | З цитатою
musi-pusi _ 17.04.2011 14:24
selbst - 16.04.2011 12:49
Пока главный коррупционер и главный лоббист криминальной структуры «Киевэнерго» - А. Голубченко не за решеткой, до тех пор все разговоры власти о борьбе с коррупцией – профанация...............................................
Відносно Голубченка, то є - чиста правда! Хочу зауважити, що у ресторані, де власником є жінка Голубченко - неодноразово обідали "сильні Світу цього" - президенти інших держав, прем'єр-міністри, представники МВФ, ВБР та багато інших банкірів, політичних пройдисвітів та казнокрадів!!!
Відповісти | З цитатою
1111 _ 17.04.2011 00:32
Хмельницкий-народный депутат партии регионов,а так же спонсор блока Литвина в Верховном совете,а так же хозяин фракции ГАК в Киевраде. Яйца разложил во все корзины. Герега депутат фракции ГАК и голосовала за все кошмарные решения. Именно Хмельницкому принадлежит половина украденных земель в собственность на подставные кооперативы. Дейнега каждую сессию вносил с голоса без проектов воровские решения-и подписей не надо. Все разворовали черновецкие,регионалы с помощью ГАКа и литвинов. Позор воры меняют вора на вора или воровку.
Відповісти | З цитатою
Подивитися всі коментарі або додати свій
    НАЙГОЛОВНІШЕ
Колишній київський чиновник звинувачує Хорошковського у своєму арешті
Cанстанція: Кури-гриль у "Кишені" були прострочені
У Києві вже втопилося 26 людей
Забудовника Dream Town оголосили у міжнародний розшук
На Познаках замість школи будують автостоянку
    ПУБЛІКАЦІЇ
2
22.07, 15:21

Жителі Конча-Заспи між собою не спілкуються, а простих людей не підпускають навіть до берега

Мешканці Конча-Заспа живуть за своїми правилами: тут не люблять чужих і не здороваються один з одним, а невиховані "синки" можуть і стільцем запустити в домробітницю.
Київ перетворюється на місто без питної води?
Стратегія Києва: не хочу жити в такому Києві-2025
20 хвилин слави для Русанівки, або Вихід президента в народ
    КОЛОНКА АВТОРА
22.07.2011, 11:07
Леся Оробець, спеціально для УП

Завод зі спалення сміття, який турнули з Солом’янки, розмістять на Чоколівці

Не минуло і року від марних спроб "натуралізувати" завод зі спалення сміття в районі Солом’янки і Шулявки, як у ролі нових жертв опинилися мешканці Відрадного і Чоколівки.
Авторизація
Для авторизації використовуйте ті самі ім'я і пароль, що і для коментування публікацій на "Українській правді".


Якщо ви новий читач, будь ласка, зареєструйтесь
Забули пароль?
Ви можете увійти під своїм акаунтом Facebook