This version of the page http://www.finbank.odessa.ua/?ukr/about (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-23. The original page over time could change.
ФІНБАНК :: Про банк
Новини


21 июля 2011 г.

Результати розіграшу по депозитній акції


17 июля 2011 г.

Трансляція розіграшу по акції відбудеться на телеканалі «РІАК»


03 июня 2011 г.

Грошові перекази і платежі по системі CONTACT


20 мая 2011 г.

З Днем банкіра!


19 мая 2011 г.

Відкриття нових відділень


Про банк

Публічне акціонерне товариство "ФІНБАНК" працює на українському фінансовому ринку з 1990 року, спочатку як філія московського банку "Фініст", а з 1993 року реорганізований у самостійний банк.

 Публічне акціонерне товариство "ФІНБАНК" має ліцензію Національного банку України № 121 від 03.01.2002р. на проведення банківських операцій з українською та іноземною валютою.

 Сьогодні ПАТ "ФІНБАНК" - це:

  • банк, що пропонує широкий спектр послуг, у т.ч. працюючий над унікальними програмами;
  • банк, що постійно йде на зустріч клієнту;
  • банк, у якому працюють фахівці - професіонали високого рівня.

Наші переваги:

  •  клиенто-орієнтованй надійний банк;
  • доброзичливо-ділові відносини між банком і клієнтом;
  • унікальні партнерські програми.

Ми гарантуємо:

  • якісний аналіз тенденцій фінансових ринків і оперативну реакцію на зміни економічної ситуації;
  • кожна категорія клієнтів одержує те обслуговування, на яке вона розраховує;
  • оперативне прийняття рішень;
  • виконання платежів "день - у день".

Кожен рік роботи Публічного акціонерного товариства "ФІНБАНК", яке прагне постійно вдосконалюватися, ознаменований досягненнями, що дозволили банку зайняти гідне місце на ринку банківських продуктів і послуг.

Робота окремого банку - елемент усієї банківської системи і похідна економічної діяльності клієнтів. Ось чому  ПАТ "ФІНБАНК" послідовно реалізовував принцип розумної для клієнтів діяльності, повною мірою виконуючи вимоги законодавства України і нормативні умови функціонування банків, установлені Національним Банком України.

Позиціонуючи себе як системний банк, ПАТ "ФІНБАНК" направляє свої зусилля на розширення своєї присутності за допомогою утворення нових установ банку (відділень) у м.Київі, м. Одесі й області, а також в інших областях України.

Мережа відділень ПАТ "ФІНБАНК" являє собою постійно зростаючу структуру що активно розвивається. Відділення банку надають своїм клієнтам набір банківських продуктів і послуг.

Виходячи з цілей стратегічного плану, діяльність відділень у першу чергу спрямована на обслуговування вкладників і отримання комісійних доходів по банківських продуктах.

У значній мірі було виконано пріоритетне завдання по збільшенню авторитету банку на ринку.

Цьому сприяла зміна іміджу банку, розвиток мережі відділень, нові банківські методики і технології, цільова продумана рекламна компанія.

Разом з банком виріс і колектив - сьогодні працівники банку це професіонали, що пройшли з банком довгий шлях, з'єднані загальним корпоративним духом і відомі єдиною метою.

Банк став прозорим для потенційних і реальних клієнтів, що стало основою його процвітання в очах громадськості.

 


Курс валют


Курс валют на сегодня не определен