This version of the page http://orens.com.ua/tepla-pidloga-devi.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-21. The original page over time could change.
Тепла підлога DEVI продаж. Електрична тепла підлога купити в Києві | ОРЕНС электромонтаж, электрики
ОРЕНС электромонтаж, электрики
главнаяконтактыкарта сайта русскийукраїнською
+38 (044) 353-76-75
Украина, Киев
ул. Причальная, 5а
тел.: +38 (044) 353-76-75
+38 (044) 574-98-11
Киевстар(096) 777-65-06
Киевстар(096) 777-65-11
эл.почта: orens@orens.com.ua
написати листа

Тепла підлога DEVI продаж і монтаж. Тепла підлога купити в Києві

Тепла підлога - складна кабельна система, призначена для укладання в стяжку під декоративне покриття. Оснащується термодатчиком, який забезпечує фіксацію температури покриття і терморегулятором, що дозволяє підтримувати задану температуру. У теплої підлоги ,багато  переваг. Нам відомо, що чим тепліше повітря, тим воно вище піднімається. При використанні звичайної системи опалення відбувається постійне переміщення повітря різної температури. У результаті, під стелею тепло, а  на підлозі набагато прохолодніше.

При установці кабельної теплої підлоги відбувається перерозподіл температури в приміщенні: на рівні підлоги вона становитиме 22-24 градуси, а на висоті 1,5-2 метрів - 20 градусів. При цьому вся кімната прогрівається рівномірно.

DEVI надає Вам різні рішення для підігріву підлоги з будь-яким покриттям і структурою. Продукція DEVI, поряд з високою якістю, відрізняється надійністю, економічністю і простотою в установці.

Датська компанія DEVI більше 60-ти років виробляє і вдосконалює ці системи. Великий асортимент нагрівальних кабелів і терморегуляторів дозволяє запропонувати систему, яка найбільш підходить для кожного конкретного випадку, під будь-яке покриття підлоги. Термін служби нагрівальних кабелів - більше 50 років. Автоматичне керування дозволяє з мінімальними енерговитратами підтримувати бажану температуру. Терморегулятор з інтелектуальним таймером devireg TM550 програмується на Ваш ритм життя і враховує всі особливості обігріву приміщення. Останнім часом широкого поширення набули системи з нагрівальним елементом Devimat - тонким нагрівальним кабелем, закріпленим на пластиковій сітці. При його використанні рівень підлоги підвищується тільки на висоту нового покриття. Devimat можна легко укласти поверх існуючої плитки або бетонної підлоги в шар плитковї мастики. Для порівняння, при установці «звичайного» нагрівального кабелю рівень підлоги підвищується на 3-8см.

Електрична тепла підлога Devi

Система кабельного опалення DEVI тепла підлога проста в установці і більш економічна в порівнянні з іншими опалювальними системами такої ж потужності. Система дуже довговічна, тому, при дотриманні інструкцій з установки, компанія DEVI дає 10-річну гарантію на кабельну продукцію і нагрівальні мати. Термін служби кабелів у бетоні - більше 50 років, що повністю відповідає  терміну служби всього будинку.

Вся продукція DEVI сертифікована на Україні і може використовуватися як на відкритому повітрі, так і в закритих приміщеннях, в тому числі житлових квартирах і дитячих установах.

Проектування і монтаж «теплої підлоги» - завдання для фахівців високої кваліфікації: занадто багато деталей треба враховувати - від кліматичних особливостей до ключових відмінностей нормативних документів.

Якщо Ви ще вирішуєте, де купити теплу підлогу в Києві, зупиніть свій вибір на професіоналах електромонтажних робіт. Наша компанія проводить  якісний монтаж кабельних теплих підлог, встановлення систем антиобмерзання і сніготанення для будинків і котеджів. Кваліфіковані фахівці компанії Оренс допоможуть Вам вирішити різні питання, пов'язані з монтажем систем DEVI.


Що таке електричний кабель Devi?


Електрична тепла підлога DEVI (Деві) це система електрообладнання, яка включає електричний кабель нагріву і терморегулятор (термостат) з датчиком температури. Спеціальний електричний кабель, завдання якого не передати електроенергію, а перетворити електричну енергію в теплову. Кабель теплої підлоги нагрівається до максимальної робочої температури 40-50 градусів С.


Терморегулятор проводить порівняння встановленої температури і тієї, яка визначається датчиком температури підлоги або повітря у приміщенні і виробляє автоматичне включення і відключення електроживлення кабелю теплої підлоги. Вкрай бажано використовувати датчик температури підлоги або спільно датчик температури підлоги з датчиком температури повітря в приміщенні. Датчик температури підлоги не дає перегрітися кабелю, а датчик температури повітря підтримує комфортну температуру в приміщенні. Таким чином, нагрівальний кабель Devi не перегріває повітря кімнати і відключається самостійно.

© 2007 - 2011 ООО ОРЕНС. Все права защищены

Разработка и дизайн сайта
Максим Сидоренко / 2009
главная   |  компания  |  услуги  |  каталог продукции  |  контакты