This version of the page http://www.slovo-unp.com/index.php?i=reg (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-20. The original page over time could change.
"Народне слово"

RSS-канал | PDA-версія


архів | про газету | гарячі новини

Наступне число «НС»
вийде 28 липня

Партійні новини Політика Міжнародний вимір Економіка Регіони Суспільство Культура

регіони

Суми не отримають нових тролейбусів?

«Нових тролейбусів у Сумах цього року не буде. Як не сподівалися на це мешканці обласного центру і міський голова Геннадій Мінаєв, але грошей на перший внесок Кабмін не дав», – повідомив голова управи обласної організації Української Народної Партії Віталій Волощук.

 

УНП вдруге позивається до облради через мову

З другої спроби Луганський окружний адміністративний суд погодився розглянути позов голови Луганської обласної організації Української Народної Партії Валентина Ткалича до облради з вимогою визнати нечинним її рішення «Про реалізацію конституційних ґарантій на вільне використання російської мови, інших мов національних меншин в Луганській області» (від 27.05.2011 р.).

 

Завдяки протестам громади місто збереже парк відпочинку

«Обласна і міська влада нарешті дослухалися до протестів сумчан та громадських діячів і перенесла заплановане будівництво кількох футбольних полів із території парку відпочинку ім. Кожедуба на територію міської дитячо-юнацької футбольної школи», – поінформував голова міської організації Української Народної Партії Сергій Токар.

 

Ралі, що нагадувало прогулянку «мажорів»

Авторалі «UkraineTrophy2011» радше нагадувало прогулянку «мажорів» під прикриттям місцевої влади та правоохоронців. Про це повідомили в Рівненській обласній організації Української Народної Партії: «Місцеві мешканці переконані, що головною метою «ралі» є не спорт, а пошук місць під приватизацію мисливських угідь».

 

Зберегти український клас допоможуть львів’яни та діаспора

Після ухвалення Луганською обласною радою рішення «Про реалізацію конституційних ґарантій на вільне використання російської мови, інших мов національних меншин у Луганській області» місцеві депутати відверто намагаються вплинути на вибір мови навчання дітей у школах. Про це повідомили в обласній організації Української Народної Партії.

 

Олег ФОМУШКІН: «Харківські угоди слід негайно денонсувати»

«Харківська угода має бути негайно денонсована, а Чорноморський флот Російської Федерації виведений з території України», – так голова Кримської організації Української Народної Партії Олег Фомушкін прокоментував інформацію про проведення в Севастополі українськими патріотами мітингу в день ВМС України.

 

Анатолій СОКОРИНСЬКИЙ: «Пенсійна реформа – це хабар для казнокрадів»

Пенсійна реформа, яку вночі ухвалила Верховна Рада, – це геноцид власного народу. Таку думку висловив голова Дніпропетровської обласної організації Української Народної Партії Анатолій Сокоринський. Утім, він додав, що сумнівається в тому, чи «вони вважають український народ власним».

 

До чого ведуть податкові нововведення

«Через нестабільність, пов’язану з ухваленням Податкового кодексу, безробіття в Запорізькій області має загрозливі обсяги», – переконаний економіст, приватний підприємець, заступник голови Мелітопольської районної організації Української Народної Партії Дмитро Каліцев. За його словами, «найбільша кількість безробітних, яка стоїть на обліку в центрі зайнятості, – це приватні підприємці у минулому, для яких тепер настали тяжкі часи через непорозуміння депутатів у питаннях Податкового кодексу».

 

На посаду Зіньківського міського голови – Івана Яненка

Українська Народна Партія висуватиме Івана Яненка кандидатом на позачергових виборах Зіньківського міського голови. Його кандидатуру погодили члени Ради Полтавської обласної організації УНП.

 

Міську владу перевірять на патріотизм

«Розглянути і внести на сесію Чернігівської міської ради питання про перейменування та повернення історичних назв вулицям міста» вимагає від міського голови Чернігівський обласний громадський оргкомітет з відзначення 20-річчя незалежності України. Адресоване меру обласного центру звернення підписали координатори громадського комітету, голови обласної організації Української Народної Партії Володимир Ступак та обласної організації Всеукраїнської організації «Просвіта» імені Тараса Шевченка Василь Чепурний.

 

Пошук у номері

 

Посилання


www.unp.ua


kostenko.unp-ua.org


unp.kharkov.ua


Реклама




Вартість передплати «НС» на 1 місяць – 4,21 грн, на 6 місяців – 25,26 грн. Індекс 21558




© Газета "Народне слово" 2004-2011
При перепублікуванні матеріалів посилання на газету "Народне слово" обов’язкове
Розробка: Bativan Design Group