This version of the page http://www.pg.com.ua/pg_worldwide.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-20. The original page over time could change.
P&G Ukraine / Про компанію / P&G в світі




P&G Україна  
Basic info in English

Історія P&GP&G в світіПринципиP&G в УкраїніЗавод у БорисполіЗавод в ОрджонікідзеДистриб'ютори


Інформація про продукцію



Сайти марок


Соціальна відповідальність


Знайти на сайті





P&G в світі

У 1837 році Вільям Проктер, виробник свічок з Англії, та Джеймс Гембл, виробник мила з Ірландії, об'єднали свої зусилля у місті Цинцинаті, штат Огайо, з метою створення компанії, якій судилося стати відомою в усьому світі. Сьогодні ця компанія вже має понад один мільйон акціонерів та майже 150 000 працівників.

"Проктер енд Гембл" є глобальною компанією. ЇЇ штаб-квартира розміщуються в м.Цинцинаті, штат Огайо, США, а регіональні представництва - в більш ніж вісімдесяти країнах. В сорока п'яти країнах компанія виробляє свою високоякісну продукцію, що користується довірою споживачів в усьому світі. Понад 300 торгових марок компанії продається у 140 країнах світу, а річний обіг становить 76,5 мільярдів доларів США.

Секрет успіху компанії "Проктер енд Гембл", винайдений ще її засновниками, простий - компанія була збудована на основних принципах бізнес-етики: чесності, якості та справедливості. І сьогодні ці принципи залишаються фундаментом діяльності компанії. Разом з найвищою якістю продукції, розвиненою системою наукових досліджень та технологічних розробок, передовою стратегією маркетингу та постійним прагненням прислуховуватися до потреб споживачів, ці принципи реалізувалися у бізнесі

Організація структурована у чотирьох зрізах:

1) "Глобальні бізнес підрозділи" є двигуном, що стимулює продуктові інновації та зміни дизайну.

2) "Підрозділи з розвитку ринків" є барометром місцевих ринків та культур; вони тісно контактують з локальними споживачами та діловими партнерами та надають місцевий досвід та розуміння потреб конкретного регіону, що є дуже важливим для успіху в різних країнах, де присутня компанія.

3) "Глобальні бізнес послуги" надають найкращу логістичну та адміністративну підтримку компанії.

4) "Корпоративні функції" допомагають слідкувати за тим, щоб функціональні потужності нашої компанії завжди залишалися найпрогресивнішими на ринку.

Наукові дослідження та технологічні розробки завжди були джерелом життя та розвитку компанії. Потреби нашого споживача завжди у центрі всього, що б ми не робили. Це означає, насамперед, що ми виробляємо продукцію, яка повністю відповідає його потребам. По-друге, це значить, що ми постійно працюємо над створенням новітніх розробок, орієнтованих з самого початку на покращення буття нашого споживача. Задля забезпечення безперебійного потоку інноваційних послуг та продукції, які в силу своєї надзвичайної цінності підвищують і очікування від кінцевого результату від їх використання, компанія щорічно інвестує майже 2 мільйони доларів в удосконалення та створення нової продукції. Це є найбільшим показником серед компаній-виробників продукції широкого вжитку у світі. Більш, ніж десять тисяч науковців працюють в вісімнадцяти дослідницьких центрах, розташованих у восьми країнах світу, аби провадити дослідження та розвиток багатьох сфер для задоволення потреб споживачів шляхом використання передової науки та найсучасніших технологій.

Але знаходження нових рішень стосується не тільки нашої продукції. Ми визначаємо інноваційний процес ширше та постійно намагаємось знаходити нестандартні підходи в усіх напрямках нашого бізнесу. Ми шукаємо можливості для співпраці з нашими замовниками та постачальниками, для обміну з ними досвідом та знаннями, переоцінюємо наші з ними відносини, керуючись принципами довіри та взаєморозуміння. Ми керуємо розвитком нових бізнесових та маркетингових моделей для підвищення ефективності та зниження споживчих цін.

Нагору


© 2010 Procter & Gamble     Захист інформації особистого характеру     Правові положення     Інші сайти P&G     Карта сайту