This version of the page http://www.pg.com.ua/pampers_gymnastics.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-20. The original page over time could change.
P&G Ukraine / Новини компанії / Представляємо Вам гімнастику «Гнучка гусеничка» для малюків та їхніх батьків, розроблену ТМ Pampers® і клубом "Сім'я від А до Я"




P&G Україна  
Basic info in English



Інформація про продукцію



Сайти марок


Знайти на сайті




Новини

"Гнучка гусеничка"

Універсальна гімнастика для малюків та батьків

Серед багатьох чинників, які визначають гармонійний розвиток дитини, одне з чільних місць займає гімнастика. "Тренувати" м'язи малюка, пристосовувати їх до фізичних навантажень потрібно із раннього віку. Особливо це важливо для дітей, які вступили в активний період свого розвитку. Тоді головним засобом пізнання світу для них стають рухи. І чим краще і впевненіше малюк вміє повзати, ходити, бігати, стрибати й перевертатися, тим гармонійніше він розвивається - як фізично, так і розумово.

Представляємо Вам гімнастику "Гнучка гусеничка" для малюків та їхніх батьків, розроблену ТМ Pampers і клубом "Сім'я від А до Я". Цей комплекс вправ враховує органічну потребу дитини в руховій активності, а також дозволяє зміцнити м'язи, які на відповідному етапі розвитку малюка потребують тренування. Зокрема, спеціальні вправи допоможуть зробити більш сильними м'язи ніг, рук, плечового пояса і спини. А завдяки вправам на гнучкість малюки навчаться пластично і з легкістю керувати своїм тілом.


"Гнучка" гімнастика корисна не тільки малюкам, а й їхнім батькам. Стрибки, присідання й нахили разом допоможуть дитині, мамі й татові підтримувати відмінну фізичну форму. Такі дружні заняття фізкультурою - це ще й чудовий спосіб спілкуватися, пізнавати один одного ближче і разом радіти життю.

Дізнатись більше та завантажити буклет із вправами можна тут

Нагору  |  До списку всіх новин


© 2010 Procter & Gamble     Захист інформації особистого характеру     Правові положення     Інші сайти P&G     Карта сайту