This version of the page http://dpa.rv.ua/nr190.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-20. The original page over time could change.
ДПА у Рівненській області | ДПА у Рівненській області
Середа, 20. липня 2011
 
  • English
  • Телефон довіри
  • Сумлінні платники податків
  • ДПА у Рівненській області
Шановні громадяни! У випадку проявів протиправних та корупційних дій з боку працівників державної податкової служби звертайтеся за телефоном довіри 0-800-501-007
Головне меню
Головна
Податковий кодекс
ДПІ у м.Рівне інформує
Декларування доходів
Урядова тел. „гаряча лінія”
Громадська рада
Податкові роз'яснення
Доступ до публічної інформації
Європейська та євроатлантична інтеграція
Рішення місцевих рад
Приймальня громадян
Електронна звітність
Нормативна база
Консультаційний центр
Запрошуємо на семінари
Запобігання проявам корупції
Закупівлі товарів, робіт, послуг за державні кошти
Податкова міліція
Реалізація заставного
Реквізити рахунків
Історія становлення ДПА
Корисні посилання
Соціальна реклама
Форум
Карта сайта
Новини по даті
< грудня 2008 >
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Архів новин
  • лютого, 2010
  • січня, 2010
  • грудня, 2009
  • листопада, 2009
  • жовтня, 2009
Пошук на сайті
Статистика відвідувань

Сьогодні:256
Вчора:288
Всього:105629


Українські музиканти створили саундтрек до мультфільму про податківців
Середа, 20 липня 2011 15:36

Популярний R&B дует Тамерлан та Альона Омаргалієва створили саундтрек до мультфільму «Місто мрії», який розповідає школярам про важливість сплати податків. Тамерлан виступив у якості композитора, а Альона стала автором тексту до пісні. Сплати податки та живи спокійно - головна ідея цієї композиції. У ній співається про те, що, якщо ти чесний ти сплачуєш податки, то твоя країна стане кращою, а твоє місто перетвориться у місто мрії, стане чистим, затишним, у ньому ніколи не буде злиднів та метушні.

Детальніше...
 
Відкрити власну справу стане простіше
Середа, 20 липня 2011 14:30

Уряд затвердив проект Закону України "Про внесення змін до деяких законів України", яким скасовується обов'язкове надання виписки з Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб-підприємців для отримання ліцензії. Відповідне розпорядження Уряду прийнято 13 липня на засіданні Кабінету Міністрів України.

Детальніше...
 
Податковий кодекс в запитаннях та відповідях: В яких випадках сума доходу, отриманого фізичною особою від продажу земельної ділянки, не підлягає оподаткуванню ПДФО?
Середа, 20 липня 2011 11:58

Відповідно до пп. 165.1.40 п. 165.1 ст. 165 розділу IV Податкового кодексу України до складу загального місячного (річного ) оподатковуваного доходу платника податку не включається сума доходу, отриманого таким платником податку внаслідок відчуження земельних ділянок сільськогосподарського призначення, земельних часток (паїв) за нормами безоплатної передачі, визначеними ст. 121 Земельного кодексу України від 25 жовтня 2001 року № 2768-III  залежно від їх призначення, безпосередньо отриманих ним у власність у процесі приватизації.

 

Детальніше...
 
Гощанська МДПІ: запорука успіху - конструктивна співпраця
Середа, 20 липня 2011 11:45

Представники територіальних громад Гощанського району, керівники неприбуткових установ і організацій під час зустрічі з місцевими податківцями обговорили ризики виплати заробітної плати в «конвертах», неофіційного працевлаштування та чинного порядку адміністрування податку на доходи фізичних осіб у відповідності з Податковим кодексом України.

Детальніше...
 
ДПСУ: Понад 16% грошей великого та середнього бізнесу обертається в тіні
Вівторок, 19 липня 2011 18:03

За розрахунками експертів податкової служби, у тіньовому секторі економіки сьогодні обертається від 10 до 17% коштів. Такі цифри вдалося визначити аналізуючи діяльність підприємств з обсягом валових доходів понад 1 млн. грн. Про це під час наради повідомив заступник Голови ДПС України Олександр Клименко.

Детальніше...
 
Податкова для платників податків
Вівторок, 19 липня 2011 17:55

Діалог податкової служби з платниками податків, що останнім часом відбувається надзвичайно активно, - це поступ вперед у стосунках. Представники бізнесу очікують якісних послуг від податкової служби.

Детальніше...
 
Рівненські податківці - за легалізацію податків
Вівторок, 19 липня 2011 12:21

Одним із показників ступеня цивілізованості суспільства та економічної сфери є рівень добровільної та сумлінної сплати податків і зборів. Тому, виховання податкової культури, роз'яснення необхідності та переваг добровільної сплати податків, - важливий напрям роботи органів податкової служби, форми та методи якого потребують постійного вдосконалення. Адже сплата податків - це інвестиція в майбутній добробут кожного з нас.

Детальніше...
 
Офіційна зарплата - добробут кожного і громади в цілому
Вівторок, 19 липня 2011 09:31
Під таким гаслом працівники Сарненської міжрайонної ДПІ провели інформаційну кампанію серед роботодавців та працівників щодо офіційного оформлення трудових відносин. До розповсюдження серед населення друкованої продукції соціального спрямування було залучено волонтерів. Листівки та буклети  роздано у найбільш багатолюдних місцях - ринках, вокзалах, вулицях, поблизу торгових закладів у місті Сарни та населених пунктах району.

Детальніше...
 
Податковий кодекс у запитаннях та відповідях
Вівторок, 19 липня 2011 09:30
Які документи є підтверджуючими для включення до складу витрат, що враховуються при визначенні оподатковуваного прибутку, сум добових у разі відрядження у межах України та країн, в'їзд громадян України на територію яких не потребує наявності візи?

Детальніше...
 
Щодо подання Звіту про суми податкових пільг
Понеділок, 18 липня 2011 09:28
Суб'єкти господарювання, які відповідно до Податкового кодексу України не сплачують податки та збори до бюджету у зв'язку з отриманням пільг, зобов'язані вести облік та складати Звіт про суми податкових пільг, форма якого затверджена Постановою № 1233, та який подається за три, шість, дев'ять і дванадцять календарних місяців за місцем реєстрації протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем податкового періоду.

Детальніше...
 
Увага, «гаряча лінія»!
Понеділок, 18 липня 2011 09:21
18 липня 2011 року з 1500 до 1600 в ДПІ у м.Рівне відбудеться сеанс телефонного зв'язку "гаряча лінія". На Ваші запитання відповідатиме заступник начальника інспекції Герман Валентин Адамович.

Детальніше...
 
Вітання голови ДПА в Рівненській області Віктора Башука з нагоди Дня бухгалтера
П'ятниця, 15 липня 2011 16:17
Шановні бухгалтери! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

Ваша професія є однією з найбільш значущих для діяльності будь-якого підприємства, установи чи організації, економіки держави в цілому.

Саме Ви є тими фахівцями, покликання та професійний досвід яких є запорукою економічного зміцнення та розвитку, процвітання та впевненого  поступального руху вперед Вашого трудового колективу, фінансової системи України загалом.

Детальніше...
 
Вітання начальника ДПІ у м. Рівне Михайла Калитюка з нагоди Дня бухгалтера
П'ятниця, 15 липня 2011 15:22
Шановні бухгалтери!

Появою Вашого професійного свята враховано значний внесок працівників бухгалтерських служб у розвиток фінансово-господарської діяльності підприємств, установ і організацій, зростання національної економіки.

Детальніше...
 
Звернення до платників податків Голови ДПС України Віталія Захарченка
П'ятниця, 15 липня 2011 15:11
Шановні платники податків!

Державна податкова служба України докладає максимум зусиль щодо роз'яснення норм податкового законодавства. Неабияку роль у процесі спілкування із платниками податків займають і новітні методи інформаційно- роз'яснювальної роботи. Зокрема, добре себе зарекомендували Інтернет-конференції, які широко охоплюють гострі теми нового законодавства і максимально залучають фахівців органів ДПС для обговорення питань, що турбують платників податків.

Детальніше...
 
Податковою опрацьовано близько 96 відсотків поданих декларацій про доходи, отримані у 2010 році
П'ятниця, 15 липня 2011 15:03
Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив директор Департаменту оподаткування фізичних осіб ДПА України Степан Дусяк.

Детальніше...
 
У І півріччі поточного року до загального фонду державного бюджету зібрано податків у 2 рази більше ніж минулого року
П'ятниця, 15 липня 2011 15:02

Бюджет додатково одержав понад 2 млрд. гривень. Бюджетний розпис Міністерства фінансів України виконано на 102,4 відсотка. Про це заявив Голова ДПС України Віталій Захарченко під час засідання Колегії ДПА України.

Детальніше...
 
Реєстрація громадян
П'ятниця, 15 липня 2011 15:01
Податковим кодексом України запроваджено облік всіх фізичних осіб - платників податків, без використання ідентифікаційних номерів.

Детальніше...
 
Голова ДПА в Рівненській області Віктор Башук: «Не дайте себе ошукати, вимагайте легального оформлення ваших відносин з роботодавцем!»
Четвер, 14 липня 2011 15:12

Нелегальна заробітна плата, або оплата праці у «конвертах» - це не тільки сьогоднішнє обкрадання держави, а й працівника у недалекому майбутньому. Бо саме працівник своїми мозолями та потом створює блага для суспільства і його ж злочинно обманюють, даючи частку, а то й все зароблене з-під поли, наче злодію. Коли ж цей трудяга йтиме на заслужений відпочинок, йому цілком вмотивовано не платитимуть реально заробленої ним пенсії, бо зараз за його рахунок процвітає роботодавець. Тому звертаюся в першу чергу до найманих працівників -  не дайте себе ошукати, вимагайте легального оформлення ваших відносин з роботодавцем! Пам'ятайте, що за рахунок вашого мовчання  збагачується нечесна перед державою та особисто перед вами особа!

Разом з тим висловлюю щиру подяку усім бізнесменам, які працюють у легальному  правовому полі. Вони справжні будівничі держави, патріоти нашої Вітчизни! Честь їм та хвала.

Детальніше...
 
Ольга СЕМЧЕНКО: "Основна ідеологія - все для платника і на вимогу платника. Це європейська практика"
Четвер, 14 липня 2011 12:16

"Вісник" продовжує серію матеріалів про будні податківців, їх поточні напрацювання і стратегічні цілі. Наш сьогоднішній гість - директор Департаменту взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю ДПС України Ольга СЕМЧЕНКО, яка зголосилася розповісти про те, яким чином, виконуючи доручення керівництва держави і відповідаючи на виклики часу щодо прозорості і відкритості відомства, податкова служба налагоджує ефективний діалог із громадськістю.

Детальніше...
 
Шановні громадяни! Погоджуючись на неофіційну зарплату сьогодні, Ви позбавляєте себе соціальних гарантій в майбутньому!
Четвер, 14 липня 2011 11:16
Державна податкова інспекція у м.Рівне продовжує роботу щодо викриття нелегальної найманої праці та закликає усіх роботодавців не допускати випадків виплати заробітної плати в „конвертах", або нижче встановленого державою мінімуму.

Неофіційні трудові відносини з найманими працівниками призводять до багатьох втрат, зокрема:

Детальніше...
 
Порівняно з травнем 2011 року кількість платників ПДВ, що подали податкову звітність засобами E-mail збільшилась на 5 тис. платників.
Четвер, 14 липня 2011 11:15
Засобами E-mail відзвітувалися 124 тис., на дискеті -   94 тис., всього 218 тис.  Це складає 91 % від загальної кількості платників ПДВ, що звітувались. Порівняно з травнем 2011 року кількість платників ПДВ, що подали податкову звітність засобами E-mail збільшилась на 5 тис. платників.

 

Детальніше...
 
Більше статтей...
  • Близько 13 млн. грн. відшкодовано податку на додану вартість суб'єктам господарювання обласного центру
  • З 15 липня ДПС заступить на «чергування по країні»
  • Проведено семінар
  • Запитували - відповідаємо
  • Державна податкова адміністрація в Рівненській області розпочала місячник «Ні - зарплаті в «конвертах»
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Page 1 of 69
Інформ ДПА

«Місто мрії» будується успішно – вже готовий тізер до дитячого мультфільму про податки.


Банери






Опитування
Пропонуємо висловити свою думку щодо оприлюдненого тізера мультфільму «Місто мрії» - картини, в якій дітям розповідатимуть про податки та роботу податківців