This version of the page http://www.autoexpo.ua/?part_id=55 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-20. The original page over time could change.
ІнтерСклад'2011 - Про виставку
Головна сторінка
Карта сайту
пошук
  • Головна
  • Виставки
  • Учасникам
  • Відвідувачам
  • ЗМІ
  • Про компанію
  • Контакти
28.09/2011 - 30.09/2011
ІнтерСклад'2011
28 - 30 вересня, 2011 

Питання куди що і як покласти вічне. А коли потрібно не просто покласти, а зберегти, систематизувати, зменшивши при цьому ще й виробничі витрати, то таке "промислове" продовження потребує більш комплексного, наукового і осмисленого підходу.

Компанія "АВТОЕКСПО" запрошує вас взяти участь у
11-й Міжнародній спеціалізованій виставці "ІнтерСклад'2011"!

Складська тематика цікава, актуальна і доречна в усі часи, за будь-якого політичного ладу і на будь-якому етапі економічного розвитку будь-якої країни. По великому рахунку, будь-який вид бізнесу не лише пов'язаний, але і жорстко залежить від складування. При цьому сам склад це не просто "єднальна ланка", як це завжди було відомо зі звичного з радянських часів визначення. Сучасний склад - це цілий світ. Окремий, впливовий і часто визначальний…

Крім того, склад - це багатопрофільне підприємство, яке потребує максимальної механізації, новітнього програмного забезпечення і багатьох сучасних систем для автоматизації робіт. Тобто його загальне функціональне (і що особливо важливо - технічне) оснащення повинно максимально повно відповідати його високій значущості у нинішніх ринкових умовах.

Те, що складській тематиці в Україні сьогодні дійсно приділяється величезна увага, прекрасно видно з темпів розвитку спеціалізованої виставки "ІнтерСклад". Стартувавши декілька років тому порівняно невеликим розділом авторитетної виставки "Транспорт+Логістика", складський форум вже є одним з найбільших осінніх виставкових заходів країни. І це ще лише початок!

До списку новин
Повернутися до каталогу виставок