This version of the page http://www.ukrtelecom.ua/presscenter/news/official?id=101607 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-19. The original page over time could change.
До уваги абонентів «ОГО!Мобільний»
Прес-центр Про компанію Послуги і тарифи Довідка Ресурси

Філії ПАТ "Укртелеком"
Сьогодні
19/07/2011
Апарат управління / Прес-центр / Новини / Офіційні новини / До уваги абонентів «ОГО!Мобільний»

Новини

До уваги абонентів «ОГО!Мобільний»

 

24.06.2010

З  1.07.2010 вводиться оптимізація швидкості для абонентів безлімітних пакетів «ОГО!Мобільний» з метою зменшення навантаження на мережу та підвищення якості послуг мобільного Інтернету.  

З  1 липня 2010 року у  абонентів, що користуються тарифним планом «ОГО!Мобільний 256»,  після прийому/передачі 5 Гбайт трафіку за місяць та 10 Гбайт трафіку за місяць для абонентів «ОГО!Мобільний Необмежений» швидкість буде складати до 64 Кбіт/сек на прийом та до 32 Кбіт/сек на передачу даних. При цьому абонент отримує й надалі безлімітний доступ до кінця місяця без жодних додаткових платежів. По закінченні календарного місяця швидкість автоматично буде відновлено згідно з умовами обраного тарифного плану.

Варто зазначити, що згідно аналізу статистики споживання абонентів «ОГО!Мобільний», більше 85% абонентів  споживають значно менше трафіку протягом місяця. Більше того, із введенням цієї оптимізації, загалом швидкість доступу для всіх абонентів мобільного Інтернету суттєво підвищиться, що дозволить без проблем користуватись улюбленими сервісами, зокрема й у вечірні години «пік». 

Для абонентів, що зацікавлені у споживанні значно більших обсягів Інформації, завантаженні фільмів високої чіткості, перегляду телебачення он-лайн та іншого, Укртелеком пропонує скористатись додатково до мобільного, ще й домашнім високошвидкісним безлімітним Інтернетом  «ОГО!»  на швидкості до 24 Мбіт/сек, об’єднуючи переваги одразу двох підключень – мобільного та фіксованого Інтернету.

Сподіваємося, Ви оціните високу якість послуг мобільного зв’язку від Укртелекому.


Версія для друку





 

МІЙ УКРТЕЛЕКОМ



МИТТЄВЕ поповнення

рахунку мобільного зв'язку ПАТ "Укртелеком"
+380

НОВИНИ ПОШТОЮ



Імпорт новин
Карта сайту

ПАТ «Укртелеком»
Контакт-центр: 0-800-506-800
Довідка за телефоном: 1-76 (по Києву)
Поштова адреса: Україна, Київ-601, 01601, бульвар Т.Шевченка, 18