This version of the page http://www.prestige.ua/about_us.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-19. The original page over time could change.
PRESTIGE – Клуб ексклюзивних покупок - Про нас

Про нас

Визнані світові бренди. Ми працюємо зі всесвітньо відомими брендами, тому гарантуємо Вам оригінальність та якість продукції, представленої в межах акцій.

Ексклюзивні знижки – до 80%. Для кожної акції ми відбираємо найкращі пропозиції з колекцій відомих марок за знижками до 80%. Закриті акції, співробітництво з ОТТО Групп, МТС та провідними брендами й компаніями – ось що дозволяє пропонувати Вам такі великі знижки та вигідні ціни.

Лімітовані поставки. Кількість товару, представленого в Клубі, лімітована. Ми уважно відбираємо ексклюзивний товар для наших акцій, а обмежені поставки гарантують ретельну перевірку якості та унікальність Ваших покупок.

Закриті акції. Спільно з відомими брендами та виключно для своїх учасників Клуб PRESTIGE організовує закриті акції продажу різноманітних товарів. Кожна акція триває не більше двох тижнів.

Тільки для учасників Клубу PRESTIGE. Участь в акціях доступна лише учасникам Клубу. Чим більше зареєстрованих учасників у PRESTIGE, тим вигідніші ціни ми зможемо Вам запропонувати. Кожний учасник може запрошувати до Клубу своїх друзів та отримувати ваучери, щойно друг зробить покупку.

Програма лояльності PRESTIGE Бонус. Ставши учасником Клубу, Ви зможете користуватися перевагами нашої програми лояльності. Залежно від суми Ваших покупок у PRESTIGE, Вам автоматично буде присвоєно «Золотий», «Платиновий» або «Діамантовий» статус, що дозволить отримувати додаткові бонуси та знижки, а також спеціальні пропозиції від PRESTIGE. Детальніше про PRESTIGE Бонус тут.

Дякуємо!

Ваше повідомлення надіслане.