This version of the page http://www.usdp.kiev.ua/?mid=157 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-18. The original page over time could change.
Українська соціал-демократична партія

Мінюст має суттєво доопрацювати проект закону про вибори народних депутатів - Євген Корнійчук

Євген Корнійчук, лідер Української соціал-демократичної партії переконаний, що Міністерство юстиції України повинно якісно доопрацювати запропонований технічний проект закону «Про вибори народних депутатів України», «інакше держава ризикує отримати керований владою парламент». «Проект закону, розроблений Мінюстом, має цілий ряд недоліків. Ми разом з фахівцями провели комплексний аналіз та підготували відповідний пакет пропозицій, який уже направлено до Міністерства юстиції. Зрозуміло, що обговорення проекту закону у Мінюсті було швидше формальним, але ми сподіваємось, що його автори врахують наші зауваження. Під час розгляду цього проекту у Верховній раді, УСДП буде наполягати на врахуванні всіх наших поправок», - наголосив Євген Корнійчук.


Євген Корнійчук: За невиконання законодавства ЦВК має піти у відставку

Центральна виборча комісія має піти у відставку, оскільки вона порушила законодавство України, коли не оголосила про початок виборчої кампанії до Верховної Раді України, вважає лідер Української соціал-демократичної партії Євген Корнійчук. Центральна виборча комісія мала оголосити початок виборчої кампанії 2011 року, оскільки висновок Конституційного суду стосувався лише тлумачення змін до законодавства, які ще не вступили в силу і остаточно не ухвалені Верховною Радою, а не дати виборів», - зазначив лідер УСДП.


Євген Корнійчук привітав з професійним святом працівників радіо, телебачення та зв’язку

Шановні друзі! Щиро вітаю Вас з професійним святом працівників радіо, телебачення та зв’язку. Інформація для нас вже давно стала рушійною силою прогресу. Сьогодні людство навіть не уявляє свого життя без телебачення чи радіо.Саме завдяки Вам українці отримують інформацію з усіх куточків країни та світу. Тому ваша робота є просвітницькою місією. Бажаю Вам, щоб позитивних новин щоразу ставало більше. Від усього серця дякую за Вашу професійність та відданість справі.


Лідер УСДП привітав з перемогою кандидата в мери Конотопа

Євген Корнійчук лідер Української соціал-демократичної партії привітав з перемогою на виборах мера міста Конотоп однопартійця Василя Дзеда. «Щиро вітаю вас з перемогою на виборах. Ваша перемога є свідченням того, що всі ці роки ви дійсно працювали на користь громади міста Конотоп. Отже, мешканці міста довірили вам майбутнє свого міста і надалі», - сказав Євген Корнійчук. Політик також додав, що люди, під час голосування за мера від УСДП люди також обирали і новий шлях для розвитку України – соціал-демократичну ідею. «Сподіваюсь, що завдяки вашій наполегливій роботі місто стане ще більш охайним та красивим. А його жителі – заможними та щасливими», - зазначив лідер УСДП.


Лідер УСДП привітав однопартійців з перемогою в мажоритарних округах

Лідер Української соціал-демократичної партії Євген Корнійчук привітав однопартійців, які перемогли на місцевих виборах в одномандатних мажоритарних округах. «Щиро вітаю всіх членів Української соціал-демократичної партії, які здобули перемогу на місцевих виборах. Це є свідченням того, що ви ефективно працювала на місцях на користь громади – ви дійсно працювали для людей», - зазначив Євген Корнійчук.


Євген Корнійчук: «Порушення під час виборів не є такими, щоб це дозволило визнати вибори недійсними»

«На цю хвилину порушення не мають такого характеру, який би дозволив визнати вибори недійсними», – заявив лідер Української соціал-демократичної партії Євген Корнійчук в інтерв’ю телеканалу ICTV.


Євген Корнійчук: «Місцеві ради повинні отримати реальні повноваження»

«Місцеві ради в Україні повинні отримати реальні суттєві повноваження. Зараз у нас місцеві ради фактично безправні, і люди обирають депутатів з пустими повноваженнями. Цю ситуацію треба терміново виправляти», – вважає лідер Української соціал-демократичної партії Євген Корнійчук.


Євген Корнійчук: «Партії повинні дотримуватись закону на виборах»

Лідер Української соціал-демократичної партії Євген Корнійчук закликає усі політичні сили дотримуватись законів України в день виборів.


Євген Корнійчук: «Система формування тарифів ЖКГ має бути відкритою і зрозумілою для громадян»

У пресі має бути обнародувана повна інформація про принципи формування тарифів на послуги ЖКГ, оскільки це питання сьогодні одне з найбільш актуальних для мешканців усіх регіонів країни, вважає Євген Корнійчук, лідер Української соціал-демократичної партії. Про це він заявив під час робочої поїздки в Полтаву.


Євген Корнійчук: «Підвищення єдиного податку призведе до скорочення кількості підприємців і росту безробіття»

Підвищення єдиного податку під час економічної кризи приведе до того, що в Україні скоротиться кількість підприємців і збільшиться відсоток безробітних, вважає лідер Української соціал-демократичною партії Євген Корнійчук. Про це він заявив під час робочої поїздки до Кіровограду.


Євген Корнійчук: «Антимонопольний комітет повинен покласти край порушенням законодавства не лише у великому бізнесі, але і в малому»

«Антимонопольний комітет повинен покласти край порушенням економічної конкуренції не лише у великому бізнесі, але і в середньому, і навіть малому, оскільки нерідко малі та середні підприємці своїми протиправними погодженими діями істотно обмежують економічну конкуренцію», - сказав лідер Української соціал-демократичної партії Євген Корнійчук на прес-конференції в Івано-Франківську.


Євген Корнійчук: «Влада має терміново вирішити питання з утилізацією сміття в Тернополі»

Уряд України та Тернопільська обласна рада мають терміново виконати свої зобов’язання по виділенню Тернополю сміттєсортувальних ліній, які були обіцяні місту, вважає Євген Корнійчук, лідер Української соціал-демократичної партії. Про це він сказав, перебуваючи з робочим візитом в Тернополі.


Євген Корнійчук: «Україна повинна ввести пільгове оподаткування для розвитку рекреаційних і туристичних зон»

Уряд України повинен ввести пільгове оподаткування для інвесторів, які працюють над розвитком рекреаційних зон в Криму, Карпатах і інших областях, вважає Євген Корнійчук, лідер Української соціал-демократичної партії. Про це він заявив під час робочого візиту на Закарпаття.


Євген Корнійчук закликає владу скасувати квоти на експорт зерна

«Ми закликаємо владу скасувати квотування експорту зерна. Разом з тим, керівництву України сьогодні необхідно залишити певну кількість збіжжя для забезпечення потреб внутрішнього ринку. Мова йде про 30 млн. тонн зерна. Решту можна вільно пускати на експорт», - наголосив Євген Корнійчук, лідер Української соціал-демократичної партії.


Євген Корнійчук: «Влада має підтримати сільгоспвиробника, щоб не втратити сільське господарство»

Влада має підтримати виробників сільськогосподарської продукції, інакше Україна можете втратити сільське господарство. Про це Євген Корнійчук, лідер Української соціал-демократичної партії заявив під час робочого візиту до міста Рівне.


Лідер УСДП закликає виборців не голосувати за політичні клони на Львівщині

Євген Корнійчук, лідер Української соціал-демократичної партії закликає виборців не підтримувати клони політичних партій, що приймають участь в місцевих виборах на Львівщині.


Євген Корнійчук: «Впровадження економічних реформ допоможе Україні залучити інвесторів»

Влада має якомога швидше провести економічні реформи, щоб стати привабливою для вітчизняних та іноземних інвесторів. Про це Євген Корнійчук, лідер Української соціал-демократичної партії, заявив під час перебування з робочим візитом в Хмельницькому.


Євген Корнійчук: «Влада має завершити земельну реформу»

Затягування завершення земельної реформи в Україні негативно відбивається на всій сільськогосподарській промисловості України. Про це заявив Євген Корнійчук, лідер Української соціал-демократичної партії під час офіційного візиту до Вінниці.


Євген Корнійчук: "Комунальні тарифи мають бути прозорими та обґрунтованими"

Влада має встановити контроль над підприємствами-монополіями, щоб вони не мали змоги маніпулювати громадянами, встановлювати свої правила гри в комунальному господарстві, нехтуючи здоров’ям людей. Про це Євген Корнійчук, лідер Української соціал-демократичної партії, заявив під час робочого візиту до Житомира, де не відбулося вчасного підключення опалення в дитячих садках, школах та лікарнях.


Євген Корнійчук: «Законодавчий та конституційний процеси в Україні будуть завершені не скоро»

Лідер Української соціал-демократичної партії Євген Корнійчук вважає, що законодавчий та конституційний процеси в країні будуть тривати доти, доки змінюватимуться політичні сили, які керують державою. Про це він наголосив під час сьогоднішньої лекції з конституційного права для студентів Київського інституту міжнародних відносин.


1 · 2 · 3 · 4 · 5 >