This version of the page http://www.ribalemo.org.ua/jovten.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-18. The original page over time could change.
Жовтень
 
Головна Фідер Спінінг Нахлист Форум Новини

Жовтень

    Отже, у вересні ми зробили спробу продрвжити літо, і вона якоюсь мірою вдалася. З жовтнем такий номер на Дністрі не пройде.Жовтень - це вже досконала недвозначна, відверта осінь. Осінь на річці Дністер - це пора хижих риб. Саме восени, у жовтні, вони розвивають особливо бурхливу життєдіяльність. Соми і окуні, щуки і судаки стають такими ненажерливими, що створюється враження, що вони хочуть наїстись на цілу зиму. Перед важкою зимівлею риби прагнуть нагромадити побільше життєвих сил. Тому варто використати це прагнення рибалкам, які не бояться осіннього холоду.    
У жовтні на річці Дністер продовжується осінній жор щуки, але зараз вона ловиться тільки на глибоких місцях. При заморозках легше ловити її на кружки тому, що на спінінгу примерзає волосінь до катушки, а кільця покриваються льодом. На донку жадібно бере судак. Наживка - живець, виповзок, жаба.Голавль майже не ловиться. На поплавочну вудочку добре ловиться окунь. Наживка також живець. Така риболовля триває аж до льодоставу.
Размещение пресс-релизов и раскрутка сайта "белыми" методами. бесплатно Прочитать здесь
Широкие шубы , продажа кожаных пальто.
Сайт месяца! медицина в Германии в кредит Прочитать здесь
Для вас - труба нержавеющая