This version of the page http://hero.ictv.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-18. The original page over time could change.
«Останній герой»
+380 44 288-19-19, 01033, Київ, вул. Паньківська, 11
 

«Останній герой» — одне з найпопулярніших і найдраматичніших реаліті-шоу останнього десятиліття, яке зібрало біля екранів мільйони глядачів з усього світу. Тепер цей проект стартує і в Україні.

Суть проекту

Шістнадцятеро людей висаджені на віддалений тропічний острів. Вони залишені на самоті і позбавлені всього, до чого звикли у звичайному житті — комфорту, супермаркетів, гарячої води, теплого ліжка і цифрового ТБ. У них є мінімум одягу і зовсім небагато їжі. У таких умовах вони повинні прожити рівно місяць.

Учасники поділені на два племені, які протистоять один одному в боротьбі за виживання. Їх інтереси зіткнуться на випробуваннях, нагородою за перемогу в яких буде ПРИЗ — частинка комфорту чи ІМУНІТЕТ, що дає право залишитися на острові ще на кілька днів.

Програвше у випробуванні плем’я має приймати складне рішення — хто серед своїх виявився зайвим. Хто має залишити острів і вибути з боротьби за Головний приз. Голосування проходить на Раді племені.

У цьому протистоянні характерів переможе найстійкіший і найсильніший. Саме він стане Останнім героєм і отримає грошовий приз.

Відбір учасників

І-й відбірковий етап представляв собою анкетування. З величезної кількості надісланих анкет було відібрано 500 найцікавіших, які стали учасниками ІІ-го туру. Претенденти брали участь у співбесідах, які проходили в Києві.

Наразі завершився ІІ-й відбірковий тур, за результатами співбесід з психологами, редакторами та продюсерами проекту було відібрано 50 претендентів. Таким чином розпочато ІІІ-й тур відбору учасників. На цьому етапі команда проекту визначиться кандидатурами учасників реаліті-шоу.

За умовами шоу у проекті окрім звичайних українців візьмуть участь 8 зіркових учасників.
Якщо у Вас виникли запитання щодо умов участі у кастингу, звертайтесь за телефоном «гарячої лінії»:
044 390 58 72