This version of the page http://fc.comfort-invest.com/?id=37 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-17. The original page over time could change.
Фінансова Компанія "Комфорт-Інвест" :: Забудовникам
  Про компанію Новини Проекти Контакти  
Забудовникам
Довірителям
Інвесторам
Законодавство
Документи
Новобудови (ФФБ) «Городчани» «Агромікс-Котедж» «Березняки» «Лідо» «Мілютенко-Житло» «Благодатне» «Фідекс»
Кредитування
Партнери
Корисні лінки

Новини компанії

10 серпня 2007
Стан реалізації проекту по будівництву Забудовником ТОВ «МАРС» житлового будинку з офісними приміщеннями на вулиці Мілютенка, 29 у Деснянському районі міста Києва.
Детальніше


 

Будівельним та девелоперським компаніям

Запрошуємо до співпраці будівельні та девелоперські компанії Києва та інших міст України, зацікавлених у залученні фінансових ресурсів для будівництва житла.

Наша компанія пропонує Вам співпрацю у сфері реалізації ефективних та надійних механізмів для фінансування будівництва нерухомості шляхом створення Фондів Фінансування Будівництва (ФФБ виду "А"). Значний практичний досвід та висока кваліфікація спеціалістів нашої фінансової компанії дозволять Вам на професійному рівні скористатися принципово новою можливістю щодо залучення коштів фізичних та юридичних осіб для будівництва житла, що стала можливою із вступом у дію з 1 січня 2004 року Закону України про "Про фінансово-кредитні механізми і управління майном при будівництві житла та операціях з нерухомістю".

За детальнішою інформацією, стосовно форм можливої співпраці, ви можете звернутися до наших менеджерів за телефонами у Києві: тел.: (044) 590-29-05, факс: (044) 590-29-06. Дзвоніть - ми будемо раді відповісти на Ваші запитання!


Дивіться також:

  • Зразки Правил фонду фінансування будівництва та Угоди управителя із забудовником фонду фінансування будівництва у секції "Документи"
  • Закон України "Про фінансово-кредитні механізми і управління майном при будівництві житла та операціях з нерухомістю" та інші законодавчі та нормативні документи у секції "Законодавство"

ПОШУК ПО САЙТУ

КУРСИ ВАЛЮТ

ЛІЧИЛЬНИКИ

РЕКЛАМА

Copyright © 2007
Фінансова Компанія «Комфорт-Інвест»
Всі права застережені.
fc@comfort-invest.com