This version of the page http://ukrprog.com/index.php?show_aux_page=6 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-16. The original page over time could change.
Оплата - UkrProg україномовне програмне забезпечення, аудіокниги, музика, CD, DVD поштою.
Пошук:  
Головна   |   Реєстрація   |   Прайс-лист   |   Зворотній зв`язок   |   Про магазин   |   Як купити?   |   Часті питання   |   Обмін посиланнями
Каталог
Кошик
(немає товарів)

Реєстрація
Логін:
Пароль:
Реєстрація | забули пароль?
 
Будь ласка, виберіть валюту:
Українська / Русский / English
  
Пошук:
    
шукати в знайденому
Інформація
  Як купити?
  Часті питання
  Оплата
  Доставка
  Знижки
  Де купити?
  Співпраця
  Партнерська програма

Про магазин    Як купити?    Доставка    Оплата     Часті питання

Оплата.

  • Оплата в поштовому відділенні. Післяплата.
  • Банківський переказ. Фізичні особи.
  • Оплата Приват24.
  • Поповнення карткового рахунку.
  • Оплата картами Visa та MasterCard.
  • Оплата картами НСМЕП.
  • Оплата WebMoney.
  • Банківські реквізити для оплати.
  • Безготівкова оплата. Юридичні особи.
  • Якщо замовлення більше 400 грн.
  • У Вас ще є питання чи пропозиції?

Оплата в поштовому відділенні. Післяплата.
Вам приносять повідомлення на бандероль, коли вона поступить в поштове відділення. Вам буде необхідно оплатити вартість замовлення і доплатити 4,8% від суми, за поштовий переказ грошей (Так працює пошта)

Нагору

Банківський переказ. Фізичні особи.
Ви перераховуєте гроші на наш гривневий рахунок. Для отримання рахунку виберіть спосіб доставки та спосіб оплати "Квитанція". Реквізити будуть вказані в квитанції. Лінк на квитанцію буде в листі з описом Вашого замовлення, який надійде на e-mail, також в спливаючому вікні буде показано квитанцію, яку Ви можете роздрукувати. При оплаті через ПриватБанк Ви сплачуєте 1% від суми за банківські послуги, але не менше ніж 2 грн. Але зберігаєте 4,8% від суми за поштові витрати. Також при предоплаті доставка буде дешевша, ми беремо на себе частину поштових витрат. При оплаті через інший банк можливі інші умови оплати. Оплату рекомендується проводити через відділення ПриватБанку. Кошти будуть на наступний день. При оплаті через ощадкасу кошти можуть іти три-чотири дні.
Ви можете подивитись банківські реквізити для оплати.

Нагору

Оплата Приват24.
Це спосіб оплати on line. Оплата проводиться в Приват24 на сайті ПриватБанку. Ви перераховуєте гроші на наш гривневий рахунок. Для отримання даних для оплати виберіть спосіб доставки та спосіб оплати "Приват24". Реквізити будуть вказані на сторінці оплати і на сайті Приват24. Ви можете провести оплату одразу, або записати реквізити для оплати і оплатити згодом. Тариф за оплату в Приват24 з карти ПриватБанку 0,50 грн. не залежно від суми. Детальніше дивіться Опис оплати в Приват24.

Нагору

Поповнення карткового рахунку.
При цьому способі оплати Ви перераховуєте гроші на картрахунок з вказанням `Поповнення`. Для отримання даних для оплати виберіть спосіб доставки та спосіб оплати "Поповнення карткового рахунку". Реквізити будуть надісліні на ел.скриньку. І повідомляєте про переказ коштів.
Тариф за поповнення:
При оплаті через ПриватБанк - 5 грн. не залежно від суми.
При опраті через Приват24 - 0,50 грн. не залежно від суми.

Нагору

Оплата картами Visa та MasterCard.
Купівля з Visa тепер безпечні. Турбуючись про надання нашим клієнтам найбільш прогресивних елементів онлайн-безпеки на нашому сайті, ми підтримуємо сервіс безпеки Verified by Visa не стягуючи додаткової комісії. Використовуйте цей сервіс безпеки безкоштовно для того, щоб оплатити Вашою картою Visa. Це спосіб оплати on line. Скористатись цією оплатою можуть ті що проживають в України і ті що проживають за її межами. Оплата проводиться на сайті ПриватБанку. Ви обираєте спосіб доставки та спосіб оплати "Оплата картами Visa та MasterCard". Ви проходите всі кроки замовлення і підтвердивши бажання оплатити Вас переадресовує на сайт ПриватБанку де Ви вносите дані для оплати карткою. Ви можете провести оплату одразу. Тариф за оплату картами Visa та MasterCard 0%. Замовлення оформлюється лише на прізвище та ім'я власника картки, вказаної у договорі обслуговування, тому використовуйте для сплати замовлень тільки ті кредитні картки, які видані банком на Ваше ім'я (замовлення відправляється тільки на Ваше ім"я та за Вашою адресою).
Детальніше дивіться Опис оплати картами Visa та MasterCard

Нагору

Оплата картками НСМЕП.
Загальна технологія оплати товарів і послуг в Інтернет з використанням банківської картки НСМЕП

Нагору

Оплата WebMoney.
Для оплати Вашого замовлення з використанням WebMoney Transfer вам необхідно провести пеказ вказаної суми у WMU на гаманець U242406139605 . Це гаманець нашого інтернет-магазину в системі WebMoney Transfer. Для здійснення переказу відкрийте WM Keeper і клацніть правою кнопкою на гаманці, з якого Ви хочете прозвести переказ, а потім оберіть з меню «Передать деньги» -> «В кошелек WebMoney». В діалоговому вікні, що з`явиться, введіть суму переказу і номер нашого гаманця, а в примітках вкажіть: оплата замовлення ХХХХ.
Переказ необхідно проводити без протекції операції. Після здійснення Вами переказу ми приймемо Ваше замовлення до виконання і відправимо Вам товар. Комісія платежу 0,8% від суми.
Наші реквізити для оплати у WebMoney:
U-гаманець: U242406139605
WM ID: 204267227789


УВЕДОМЛЕНИЕ О РИСКАХ
Предлагаемые товары и услуги предоставляются не по заказу лица либо предприятия, эксплуатирующего систему WebMoney Transfer. Мы являемся независимым предприятием, оказывающим услуги, и самостоятельно принимаем решения о ценах и предложениях. Предприятия, эксплуатирующие систему WebMoney Transfer, не получают комиссионных вознаграждений или иных вознаграждений за участие в предоставлении услуг и не несут никакой ответственности за нашу деятельность.
Аттестация, произведенная со стороны WebMoney Transfer, лишь подтверждает наши реквизиты для связи и удостоверяет личность. Она осуществляется по нашему желанию и не означает, что мы каким-либо образом связаны с продажами операторов системы WebMoney.

Нагору

Банківські реквізити для оплати.
Для здійснення оплати, будь ласка, використовуйте наступні банківські реквізити:
ФОП Матвіїв Р.Є.
р/р 26003060027605 в ЗГРУ КБ "ПриватБанк", м. Львів,
МФО 325321, ІПН 2543506419
Сума платежу повинна відповідати вартості Вашого замовлення. ПДВ не нараховується. У графі "Призначення платежу", будь ласка, вкажіть: "Оплата замовлення № (ваш номер "замовлення")

Нагору

Безготівкова оплата. Юридичні особи. (Україна)
Ви перераховуєте гроші на наш гривневий рахунок. Для отримання рахунку виберіть спосіб доставки та спосіб оплати "Рахунок". Реквізити будуть вказані в Рахунку. Лінк на рахунок буде в листі з описом Вашого замовлення, який надійде на e-mail, також в спливаючому вікні буде показано рахунок, який Ви можете роздрукувати. Для оперативності про оплату бажано повідомити. Разом з замовленням Вам буде надано всі необхдні документи. ПДВ не нараховується.
Ви можете подивитись банківські реквізити для оплати.

Нагору

Якщо замовлення більше 400 грн.
Замовлення на суму більше 400 грн. відправляються тільки по передплаті. Оберіть бажаний спосіб доставки, потім зручний для Вас спосіб оплати `Квитанція`, `Рахунок`, `Приват24`, `Картами Visa та MasterCard`, `WebMoney`. Квитанцію можна оплатити у будь-якому відділенні ПриватБанку. Рахунок можна оплатити в будь-якому відділенні комерційного банку.
Для оперативності про оплату повідомляйте вказавши номер замовлення, який приходить на вказану Вами електронну адресу.

Нагору

У Вас ще є питання чи пропозиції?
З побажаннями, ідеями та пропозиціями просимо писати у розділі Зворотній зв`язок, скориставшись формою для відправлення повідомлення з сайту, не відкриваючи поштову програму. Відповідь невдовзі з`явиться на цій сторінці. Буде відправлено Вам на e-mail.




Про магазин    Як купити?    Доставка    Оплата     Часті питання

Версія для друку

Оплата







Голосування
Як Ви знайшли цей сайт?
1. Пушук Google
2. Google реклама
3. Інший пошуковець
4. На іншому сайті
5. Від знайомих
6. Порекомендували
7. Реклама
8. Постійний відвідув.
9. Конкурс Кросворд

Новини
23.04.2011
Зі святом Великодня

01.03.2011
У продажу Художня культура

30.12.2010
З Новим роком та Різдвом Христовим

02.12.2010
Новини

02.12.2010
Новини

Всі новини детально...

Друзі
  Дошка оголошень
  free.ukrprog.com.ua
  Е-книга.com.ua
  Арт-комплекс
 
  За чесні податки
Головна   |   Реєстрація   |   Прайс-лист   |   Зворотній зв`язок   |   Про магазин   |   Як купити?   |   Часті питання   |   Обмін посиланнями
© 2006 - 2010 WWW.UKRPROG.COM