This version of the page http://1043.com.ua/announcement (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-16. The original page over time could change.
Анонси - Радіо «Західний полюс», Івано-Франківськ. Новини, музика, розваги
Головна Програми
У нас в гостях — Василь Чуднов

Гостем програми «Право Знати» у четвер, 23 червня буде Василь Чуднов, народний депутат України, член бюджетного комітету парламенту. Говоритимемо про сучасний соціально-економічний стан в Україні, діяльність обранця у Верховній Раді та на Прикарпатті. Запрошуємо слухачів взяти участь у програмі. Початок прямого ефіру – о 19.05

 
Право знати про сільську медицину

Сьогоднішнім гостем програми «Право Знати» буде голова постійної комісії з питань охорони здоровя, материнства і дитинства в Тисменецькій районній раді і водночас заступник головного лікаря Лисецької Центральної Районної Лікарні з медичного обслуговування насення Ігор Волощук.

 
«Фліти» презентуватимуть нову пісню та нового вокаліста

У вівторок, 14 червня, одразу після вечірніх новин о 19:00, гостями радіо «Західний полюс» стануть учасники гурту «Фліт». В першу чергу, хлопці завітають до нас, аби представити нового вокаліста, колишнього учасника гурту «Один», Юрія Попова, а також — презентувати нову пісню — «Заманюють очі». Отож — не пропустіть!

Tags:
  • гості студії
  • презентація
  • Фліт
 
У нас в гостях — Сергій Гупаленко

Гостем програми «Право Знати» у четвер, 9 червня буде головний тренер новоспеченого Чемпіона України з футзалу — івано-франківського «Урагану» Сергій Гупаленко. Говоритимемо про вдалий сезон та плани на майбутнє. Початок програми о 19.05.

 
Радіо@net згадує школу

З 17:00 до 20:00 «Західний полюс» знову перетворюється на надшвидкісного інтернет-провайдера, адже у цей час в ефірі буде другий випуск проекту «Радіо@net». Сьогодні згадуємо про школу у радіочаті, радіємо за українку Марину Вроду, що отримала приз на Канському кінофестивалі за короткометражку «Крос», дізнаємося про новий тренд у піарі та самопіарі. Дізнаємося, чому деякі івано-франківські журналісти не прижилися у фейсбуці, в той час як земляки-поети видають в інтернеті книжки.

 
«Право знати» про митницю

Сьогоднішній гостем програми «Право Знати» буде заступник начальника івано-франківської митниці Ярослав Зіник. Тема прямого ефіру – якість послуг на митному пості, що знаходиться у Івано-Франківському аеропорту.

 
Наш суботній гість — викладач Івано-Франківської школи йоги

Більше як 5 тис. років існує ціла наука під назвою йога. Надзвичайним є той факт, що йога з часом не тільки не втратила своєї популярності, а й навпаки стає все популярнішою і актуальнішою. Так в чому секрет, сила і переваги йоги?

 
У нас в гостях — наймолодший голова району

Гостем програми «Право Знати» у четвер, 19 травня, буде наймолодший голова районної ради в Україні, а саме Косівської райради Андрій Клуб. Говоритимемо про економічний і туристичний розвиток цього гірського регіону і участь в ньому місцевих депутатів.

 
15 травня — день жалоби

У зв'язку із відзначенням 15-го травня 2011-го року Дня Пам'яті Жертв Політичних Репресій, «Західний полюс» вніс зміни у розклад програм, що звучатимуть цього дня. Зокрема, в ефірі будуть відсутні розважальні програми, а плейлист складатиметься із повільних мінорних композицій.

 
Марк Лівін у ранковому шоу «Є Контакт!»

Гостем ранкового шоу «Є Контакт!» у суботу, 14 травня буде музикант, літератор та сценарист Марк Лівін. За фахом — редактор-видавець. Закінчив факультет філології і масових комунікацій університету «Україна». Автор роману «Життя та інша хімія», короткометражного фільму «Залишся» та більше ніж 80 прозових оповідань та розповідей. Козеріг, мізантроп, холерик.

 
У нас в гостях — Руслан Марцінків

Сьогоднішнім гостем програми «Право Знати» буде секретар міськради Руслан Марцінків. Тема програми – ключові рішення Івано-Франківської міської ради шостого демократичного скликання, засідань виконавчого комітету та святкування в місті 9 травня. Початок прямого ефіру – о 19.05. Запрошуємо слухачів взяти участь у програмі. Свої запитання гостеві ви можете задавати у коментарях.

 
Право знати про якість

Нинішнім гостем у програмі «Право Знати» буде спеціаліст державного підприємства «Івано-Франківськстандартметрологія» Ольга Петренко. Поговоримо про якість харчової продукції, котру щодня вживаємо, а також про повірку лічильників газу та електроенергії. Запрошуємо слухачів взяти участь у прямому ефірі. Початок, як завжди, після новин о 19:00

 
У нас в гостях «Оркестр Бобовата» і Аня Крисюк

Цього вікенду у гостях у Паші Долика та Мар’яни Заклінської зустрічайте:

  • у суботу — «Оркестр Бобовата»
  • у неділю — голова молодіжної адміністрації області Аня Крисюк
 
У нас в гостях — Роман Онуфріїв

Гостем програми «Право Знати» у четвер, 28 квітня буде голова бюджетної комісії Івано-Франківської міськради Роман Онуфріїв. Тема прямого ефіру – пріоритети бюджету розвитку Івано-Франківська на поточний рік. Початок програми о 19.05. Запрошуємо слухачів взяти участь у прямому ефірі.

 
У нас в гостях М. Карабін

Гостем програми «Право Знати» у четвер, 21 квітня буде начальник Головного управління у справах сім'ї, молоді та спорту ОДА Мирослав Карабін. Тема прямого ефіру – розвиток спорту на Прикарпатті та перспективи проведення на Івано-Франківщині зимової Олімпіади – 2022 року. Початок програми о 19.05. Запрошуємо слухачів взяти участь у прямому ефірі.

 
У нас в гостях — Олег Ткач

Гостем програми «Право Знати» у четвер, 14 квітня буде начальник головного управління економіки обласної державної адміністрації Олег Ткач. Тема прямого ефіру – підсумки соціально-економічного розвитку Прикарпаття за перший квартал цього року. Початок програми о 19.05. Запрошуємо слухачів взяти участь у прямому ефірі.

 
Право знати про новий податковий кодекс

Гостем програми «Право Знати» у четвер, 7 квітня буде заступник голови Державної Податкової Адміністрації в Івано-Франківській області Володимир Попович. Говоритимемо про перші результати введення в дію Податкового Кодексу та зміни в фіксальному законодавстві, які набрали чинності з першого квітня.

 
У нас в гостях — Сергій Слижук

Гостем програми «Право Знати» у четвер, 31 березня буде концертний соліст Костелу Христа Царя, композитор та радник міського голови Сергій Слижук. Говоритимемо про найближчий концерт митця а також про культурний розвиток Івано-Франківська.

 
Право знати про контрактну армію

Гостем програми «Право Знати» у четвер, 24 березня, буде начальник 160 Територіального Центру комплектування військовослужбовців за контрактами полковник Сергій Косяк. Говоритимемо про контракну армію та участь у ній прикарпатців. Початок прямого ефіру – о 19.05.

 
У нас в гостях — Віталій Чупак

Гостем програми «Право Знати» у четвер, 10 березня буде представник спадщини канадського скульптора Лео Мола в Івано-Франківську, громадський діяч Віталій Чупак. Тема діалогу – доля пам’ятника Тарасові Шевченкові, який всесвітньо відомий скульптор подарував Івано-Франківську, і який досі не можуть встановити в обласному центрі. Початок прямого ефіру – о 19.05. Запрошуємо слухачів взяти участь у програмі.

 
ПочатокПопередня1234НаступнаКінець

Сторінка 1 з 4

Меню

Новини у RSS

76014, м. Івано-Франківськ, вул. С. Бандери, 1, к. 501-502
тел.: +380 342 77 53 00, тел./факс: +380 342 77 53 00
Інші контакти

Про нас:

Історія
Ведучі
Ред. статут
Контакти

Програми:

Анонси
Інф. передачі
Розв. проекти
Новинки

Соцмережі:

Група ВКонтакті
Livejournal
Twitter

© 1995-2011 Радіо «Західний полюс»®

Ліцензія НР №0840-м від 22.02.2009

Всі права застережено. Копіювання, цитування та будь-яке використання матеріалів сайту можливе тільки за умови розміщення активного гіперпосилання на сайт радіостанції