This version of the page http://www.ribalemo.org.ua/traven.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-14. The original page over time could change.
травень
 
Головна Фідер Спінінг Нахлист Форум

Травень

    Спад весняної повені на Дністрі починається на прикінці квітня. В окремі роки рівень води тут тримається до середини травня. Звичайно наприкінці травня річка входить в свої береги і починається швидкий спад води. На цей час у більшості риб закінчується нерест.Скасовуються обмеження щодо рибальства і відкривається шлях до повного рибальського щастя.
    Більшість риб, після нересту на мілині, йде за водою в глибокі місця. Період спаду повені збігається з післянерестовим жором окуня, голавля, ляща та інших риб.Закінчивши нерест і зігрівшись на мілині, риба стає рухливою. Вона легко затримується на бистрині.У цих місцях вода несе багато різних личинок, жуків, хробаків, гусені та іншого корму для риб ( на це і треба ловити у цей час ).Весняний місяць травень багатий на живі принади, котрі є найкращими ласощами для риби.На знайомого вам мотиля, з другої половини травня, добре ловиться вся "біла" риба.
    Наприкінці місяця, коли рівень води значно спаде, риба бере тільки з дна. У травні найцікавіша ловля ляща.На швидкоплинних перекатах, а також у гирлах малих річок наприкінці травня починається післянерестовий жор голавля.Найкращою наживкою у цей час буде хрущ.Для ловлі треба обирати бистрину, бажано поблизурозлогих дерев, що схилились над водою. Майже одночасно спостерігається післянерестовий жор жереха. Придивіться до води в місцях найшвидшої течії, або біля крутих берегів. Ви побачите як вода розходиться кругами , або навіть різкі всплески.Це жерех по розбійницькому вривається в косячки мальків, глушить їх хвостом, а потім підбирає свою здобич. Незабутьніми стануть для вас ночівки на Дністрі, тим більше, що з молодиком у травні починає ловитись сом.
Обвал цен! Фасадная плитка, отделка фасадов , теплоизоляция. Прочитать здесь
фланцы Прочитать здесь
Новости друзей: салаты с фото круглосуточно