This version of the page http://libkor.cg.ukrtel.net/index.php?id=2&sid=11 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-14. The original page over time could change.
Чернiгiвська обласна унiверсальна наукова бiблiотека iм. В.Г. Короленка
Бiблiотека
Структура бiблiотеки
Iсторична довiдка
Статут
Правила користування
Правила користування Internet-центром
Режим роботи
Нашi проекти
Бібліоміст
LEAP
WOA
CEI
ЦПІ
Щиро дякуємо...
Державні закупівлі
Чернігівське обласне відділення УБА
фото



 
   ЦПІ - Центр правової інформації

  

  Центр правової інформації (ЦПІ)

   "Правосуддя є підставою всіх суспільних чеснот" 

Поль Гольбах

 

Про центр

 

  У жовтні 2010 року при відділі суспільних та гуманітарних наук відкрився і функціонує Центр правової інформації. Центр співпрацює з Головним управлінням юстиції у Чернігівській області, Юридичною клінікою інституту права, соціальних технологій та праці, спеціалісти яких два рази на місяць (кожного 2-го та 4-го четверга) надають безкоштовні юридичні консультації користувачам бібліотеки.

 

 

Завдання Центру:

  • ВЗАЄМОДІЯ З ДЕРЖАВНИМИ ОРГАНАМИ ВЛАДИ, ГРОМАДСЬКИМИ ОРГАНІЗАЦІЯМИ, ВИЩИМИ УЧБОВИМИ ЗАКЛАДАМИ.
  • НАДАННЯ  МОЖЛИВОСТІ НАВЧАННЮ ТА САМОСТІЙНОМУ ПОШУКУ ЗАКОНОДАВЧОЇ ІНФОРМАЦІЇ НА УРЯДОВИХ САЙТАХ ТА ЕЛЕКТРОННІЙ ЗАКОНОДАВЧІЙ БАЗІ.
  • ПІДБІР ЛІТЕРАТУРИ ЗА ТЕМАМИ.
  • КОНСУЛЬТАЦІЇ СПЕЦІАЛІСТІВ.
  • ПІДБІР ВЕБ-САЙТІВ НА ТЕМИ ПРАВОВОГО ТА СОЦІАЛЬНОГО ХАРАКТЕРУ.

 

У відкритому доступі:

3,5 тис. документів правового характеру:
  • НОРМАТИВНО-ПРАВОВІ АКТИ (кодекси, закони, постанови).
  • РОЗПОРЯДЖЕННЯ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ  ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ.
  • НАУКОВІ КОМЕНТАРІ ТА МОНОГРАФІЇ.
  • ДОВІДКОВА ТА УЧБОВА ЛІТЕРАТУРА.
  • 50 НАЗВ ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ.
 

 

  У грудні 2010 року бібліотека приєдналась до Мережі Пунктів Доступу Громадян до офіційної інформації органів державної влади


 

 

  Пункти Доступу Громадян – це інформаційні Центри, відкриті у бібліотеках України, де громадяни мають можливість отримати інформацію органів державної влади та дізнатись, яким чином можна долучитись та впливати на законодавчий процес.

 

  Проект Програми сприяння Парламенту II "Створення Мережі Пунктів Доступу Громадян до офіційної інформації" впроваджується у тісній співпраці з українським партнером – Українською Бібліотечною Асоціацією.

 

  У жовтні 2010 року Центр правової інформації став одним з переможців 4 раунду "Конкурсу проектів співпраці бібліотек з місцевими громадами"

  11 квітня 2011 року Центр взяв участь у першому в історії бібліотечної справи в Україні "Ярмарку інноваційних бібліотечних послуг та електронного самоврядування"


Чекаємо на Вас в Центрі правової інформації!

 

Понеділок - Четвер з  930  до 2000

Субота - Неділя з 1000 до 1800

 

Вихідний день - п'ятниця


Останній вівторок місяця - санітарний день

 

Тел. для довідок: 698-028

E-mail: cpi_lib@ukr.net

 

Оголошення

УВАГА!

  У Регіональному тренінговому центрі за програмою "Бібіломіст" для користувачів бібліотеки проводяться БЕЗКОШТОВНІ тренінги з комп'ютерної майстерності. Детальніше...

ШАНОВНІ ДРУЗІ!

  Чернігівський регіональний тренінговий центр в рамках реалізації програми "Бібліоміст" запрошує Вас до партнерства та співпраці. Детальніше...

  Відділ краєзнавства веде роботу по збору матеріалів, документів, фотодокументів і т.п., які будуть використані у підготовці книги нарисів (робоча назва) "Віддані магії неба" про історію і діяльність Чернігівського об’єднаного авіазагону, про його здобутки і людей причетних до його добрих справ. Детальніше...

ТІЛЬКИ В БІБЛІОТЕЦІ

ім. ВГ. Короленка!


  Безкоштовний доступ до бази даних EBSCO host Research Databases

  Тільки користувачі нашої бібліотеки з жовтня 2010 р. по вересень 2011 р. мають можливість доступу до EBSCOhost Research Databases – повнотекстових, рецензованих баз даних статей наукових журналів, довідників та інших публікацій з різних наукових дисциплін англійською мовою. Цією можливістю можна скористатися у секторі документів іноземними мовами та Інтернет - центрах бібліотеки.

Вивчаємо

італійську мову італійською!

  У секторі документів іноземними мовами кожного понеділка і четверга проходять заняття з італійської мови. Заняття проводить італієць Ренато Торалло. Для користувачів бібліотеки вхід вільний.

  Початок занять о 1030

  Щонеділі з 15.00 до 17.00 в ІЦ "Вікно в Америку" проходять засідання клубу "Спілкуємось англійською". Запрошуємо усіх бажаючих користувачів бібліотеки.

© НВП "Армпроект", 2002-2010