This version of the page http://www.voe.com.ua/konsult/k6.shtml (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-12. The original page over time could change.
ПАТ "Вiнницяобленерго"
Головна сторiнка
Тарифи
Звiти
Новини
Фотоальбом

Що чекає споживача, якщо вiн своєчасно не сплатив за спожиту електроенергiю.

Якщо споживач не сплатив за спожиту електроенергiю протягом 10 днiв пiсля термiну, зазначеного у договорi, споживачу, згiдно порядку, викладеному в договорi про користування електричною енергiєю, надсилається попередження про вiдключення, а у разi несплати i пiсля попередження, постачальник має право вiдключити споживача вiд електромережi.

Вiдновлення електропостачання споживача здiйснюється протягом 3 днiв у мiстах та 7 днiв у сiльськiй мiсцевостi пiсля оплати споживачем заборгованостi за використану електроенергiю, витрат на повторне пiдключення та вартостi електричної енергiї, не облiкованої внаслiдок порушення споживачем ПКЕЕН (якщо є акт про виявлення порушення, оформлений вiдповiдно ПКЕЕН).

За консультацiями з питань користування електричною енергiєю, проведенню енергетичних обстежень промислових пiдприємств, житлово - комунального господарства, бюджетних установ, органiзацiй та казенних пiдприємств - звертатися за адресою:

м. Вiнниця. Вул. Соборна, 50,
Аудиторсько-консультацiйний центр по роботi зi споживачами електроенергiї,
Тел. 52-50-21


  www.voe.com.ua

  

Copyright © 2001-2011 ПАТ " Вiнницяобленерго"