Партнери    Фондовий форум    ПІФ exchanger    Семінари    Тарифи    Контакти нові!     
     

Соціальна відповідальність


   Фондовий Магазин
   Куди вкласти гроші?
   Що ми пропонуємо
   Купівля та продаж акцій
   Cтати інвестором
   Про нас
   Закони
   Новини
   Словник фондового сленгу
   Соц. відповідальність
 
Online-консультація:
349146649
276960462
Cпівпраця з:
     Приватними Підприємцями
     Управляючими компаніями
     Торгівцями ЦП
     Адміністраторами НПФ
консультаційні центри ФМ
Львів Чернігів Чернівці Франківськ Харків Хмельницький Луганськ Рівне Суми Запоріжжя Донецьк Одеса
Львів, Тернопіль, Запоріжжя, Луганськ, Рівне, І.Франківськ, Чернівці, Чернігів, Донецьк, Одеса Дніпропетровськ , Ужгород
 
Огляд ринку в середині торгів
З самого ранку в понеділок, 15 червня, ринок відкрився стрімким падінням. Головна причина - падіння фьючерсів на американські індекси більше ніж на 1% на тлі заяв Світового Банку про погіршення прогнозів щодо падіння глобального ВВП з -1,75% до 3%. Наслідком став невеликий відкат цін на нафту та падіння європейських індексів. В обід фьючерси почали показувати динаміку до зростання з -1,5% до -1,1%. Позитивною новиною стало зменшення облікової ставки НБУ. Аналізуючи ринок, інвесторам варто ставати в купівлю по основним паперам, особливо з банківського сектору, який впав найбільше.
    Загальна сума 19934903.77 грн.
    Укладено договорів 557
    Продано Цінних Паперів 4137056
  
 

Соціальна відповідальність


    Вдосконалюючи роботу кожного консультаційного центру, ми прийшли до розуміння, що частину зусиль та ресурсів можна направити на поміч та меценатство. Саме з розробки інформаційного ресурсу Фондовий Магазин і відкриває Львову та Україні проблеми львівського притулку для безпритульних тварин "Милосердя". Наразі проходять роботи по створенню ресурсу на доменному імені http://sobaka.lviv.ua. Саме з формування інформаційного сайту ми починаємо широку програму допомоги бездомним собакам. На цьому порталі можна буде отримати он-лайн консультацію ветеринара, знайти та вибрати собі цуценя, домовитися про проведення стерилізації та щеплень, взнати, що притулкові особливо гостро потрібно та як можна допомогти.

Особливу увагу варто звернути на організацію дошки подяки спонсорам, де буде розміщена інформація про підприємство, що допомогло притулкові: його напрямки та сфери діяльності, контактні дані, логотип і посилання на корпоративний сайт.

Також у якості пропаганди ми розробляємо спеціальний логотип акції "Собаче Серце", який меценати і добродії зможуть розміщувати у себе на веб-ресурсах, використовувати як маркування на продукції та просто клеїти на заднє скло автомобіля. Завдяки широкому маркетинговому плану ми спробуємо даний проект вивести на національний рівень та висвітлити проблеми притулку широкому загалу.

Організаційно Фондовий Магазин веде напружені перемовини з керівництвом товариства захисту тварин львівської області для створення та наповнення благодійного фонду помочі безпритульним тваринам. Нажаль, досить важко переконувати людей старої закалки у потребі відкритості та прозорості роботи з фінансами.





 Фондовий Магазин | КУА | інвестиційні фонди

 
  
    Фондовий Магазин ™